עבור לתוכן

למה למרוקאים מותר?

Featured Replies

פורסם

קודם כל,

זה לא באמת קשור לזה שהם מרוקאים, אלא לזה שהם מוסלמים

שנית,

השופטת הזאת מפגרת ממש וכבר התחילו נגדה בהליכים להדיח אותה או להעניש אותה:

"אך השופטת ככל הנראה תאלץ להשיב על שאלות קשות בפרשה. כמה מחוקקים גרמנים בברלין כבר החלו לדרוש לנקוט נגדה בהליכים משמעתיים."

שלישית,

בשם כל האלוהים כולם (כן, כולם), איך לעזאזל אומרים/כותבים?

מרוקאי/מרוקני? אמריקאי/אמריקני? איך זה עובד לעזאזל ולמה כותבים שונה בכל מקום?

שתי הצורות אפשריות או שסתם יש המון אנשים שאין להם מושג איך באמת כותבים?

פורסם
  • מחבר

קודם כל,

זה לא באמת קשור לזה שהם מרוקאים, אלא לזה שהם מוסלמים

שנית,

השופטת הזאת מפגרת ממש וכבר התחילו נגדה בהליכים להדיח אותה או להעניש אותה:

"אך השופטת ככל הנראה תאלץ להשיב על שאלות קשות בפרשה. כמה מחוקקים גרמנים בברלין כבר החלו לדרוש לנקוט נגדה בהליכים משמעתיים."

שלישית,

בשם כל האלוהים כולם (כן, כולם), איך לעזאזל אומרים/כותבים?

מרוקאי/מרוקני? אמריקאי/אמריקני? איך זה עובד לעזאזל ולמה כותבים שונה בכל מקום?

שתי הצורות אפשריות או שסתם יש המון אנשים שאין להם מושג איך באמת כותבים?

הצורה הנכונה זה להגיד מרוקאי מרוקני בא מרוסית ששם אומרים מרוקניץ או מרוקנסקי ושם שורש הטעות

פורסם

טוב לדעת

חשבתי תמיד ש"מרוקאי" ו"אמריקאי" וכד' הם הצורות הנכונות,

אבל לא הייתי בטוח למה לעזאזל

פורסם

ראיתי את הכתבה הבוקר והיא העלתה בי תמיה רבה.

מכיוון שמדובר בשופטת מפרנקפורט (או כפי שאני מכנה אותה - Turkfurt, בגלל הכמות הבלתי רגילה של מהגרים מוסלמים ותורכים בפרט בעיר ואיך שהיא מטונפת ומסוכנת), הדבר מעלה בי 2 הסברים אפשריים.

הראשון - או שהשופטת מוסלמית בעצמה ומאמינה באמת ובתמים שזכותו של בעל להכות את אישתו ופשוט נהגה לפי אמונתה ואמונת האישה שפנתה לביהמ"ש. מה שמעמיד את התיאוריה הזאת בספק הוא, אם האישה הזאת באמת מאמינה בכך, כיצד הגיעה למעמד של שופטת? הרי בקהילה מוסלמית זה "לא מכובד" ו"מופקר" והיא זאת שבעצם היתה צריכה לחטוף כאן.

ההסבר השני - שופטת לבנה, נוצריה, אנטי-איסלאמית ומאד מאד צינית שמאסה מן ה-"מולטי קולטי". רבים בגרמניה חושבים שישנה מידה של כפיה איסלאמית בגרמניה, שכן, מוסלמים רבים רואים את חוקי האיסלאם קקודמים לחוקים הפדרליים של גרמניה והאיחוד האירופי. בהנחה שהתיאוריה הזאת נכונה, השופטת מאסה, כנראה, מכך שכשנוח למוסלמים הם רצים לאימאם וכשלא, אז הם רצים לבית המשפט.

פורסם

אם נפעיל את עקרון התער של אוקהם על המקרה הזה

על מנת להסביר למה השופטת פעלה איך שהיא פעלה, אז אני חושב

שההסבר היחידי שנשאר הוא פשוט מאוד ותמציתי למדי (כפי שתער אוקהם דורש):

השופטת פשוט טיפשה

בכל מקרה, לפי הכתבה זה לא נשמע כאילו היא תמשיך להיות שופטת להרבה זמן

פורסם

היא לא טיפשה, היא צינית ואנטי-איסלאמית. זאת התיאוריה שלי. היי, היא בסה"כ עוזרת להם לשמר את ה"תרבות" שלהם מחוץ לארץ מוצאם. :lol:

פורסם

רגע, השרעיה תקפה בגרמניה?

פורסם

ממש לא! זה לא אנגליה. תתפלא, יש להם אפילו טבלה כזאת שבעמודה אחת שלה כתוב סוג הפגיעה באישה, ובעמודה השניה הסכום שהתוקף נאלץ לשלם. יש שם בעיה חמורה בכל הקשור לאלימות נגד נשים בקרב יוצאי מדינות איסלאמיות שלא מוכנים לקלוט שככה לא מתנהגים ורבים מתלוננים שההתערבות המשפטית באופן שבו הם מחנכים את ילדיהם או נשותיהם, היא הפרת חופש הדת והפולחן. כמובן שכולנו יודעים שזה בולשיט...

פורסם

אני חושב שדה פקטו, מה השופטת גרמה הוא שיש תקדים משפטי לזה שהשרעיה תקפה בגרמניה, מפה הדרך קצרה עד אימוץ מלא של זה, מה שקרה באנגליה - ששם לא יודע מה נכנס בהם.

אגב, בארץ השרעיה תקפה רק במקרים מסויימים, אבל במקרה של הכאות, החוק הישראלי גובר על הדתי, כאילו שפה עושים משהו נגד זה.

פורסם

איננו חושבת שיהיה תקדים משפטי לחוקי שרעיה בגרמניה. הם כל כך גאים בחופש הביטוי והקדמה שלהם, שהם בחיים לא יסכימו שאדם אחד בגרמניה יחיה על פי חוקי האיחוד, בעוד אחר ייאלץ להיות כפוף לחוקים מספר שנכתב ע"י רוצח ופדופיל. לכולם מגיע אותו הצדק, נקודה. השופטת תושעה מתפקידה, זה בטוח, בין אם היא מוסלמית (על נסיון להפוך את מערכת המשפט) ובין אם נוצריה (על שימוש ציני בתפקיד ובזיון בית המשפט).

פורסם

מה שאבסורד/מגוכך/לא הגיוני/מפתיע פה זה שהיא דווקא שופטת ולא שופט

פורסם

מה? לנשים אסור להיות אנטי-איסלאמיות וציניות? או שהתכוונת שלמה היא לא נחלצה לעזרתה של אישה כמותה. אז אני אגיד לך משהו... אישה לאישה זה דוברמן.

פורסם

ציפיתי למאסר עולם וניקור עיניים תוך כדי תלישת ידיים מהמקום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים