עבור לתוכן

גזענות!

Featured Replies

פורסם

ואז השני יקרא לחברה והם יכסחו אותו. מסקנה -לא היה שווה להחזיר.

נמשול את זה לישראל מול הערביםץ חיזבאללה יורים. ישראל נכנסת בכל הכוח בלבנון, הסורים נכנסים למלחמה כוללת - באסה (אולי כדאי שאנשים יצאו מהבועה של "צה"ל הכל יכול")

נו בטח אתה צודק עדיף לתת את הלחי השניה :kopfpatsch:

איזה דעות יש כאן פשוט :kopfpatsch:

• תגובות 55
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל יפה שהוא עשה לך "contact group" בכתב רוסי

על מסנג'ר עם ממשק בעברית...רק לי זה נראה מוזר?

בכל אופן, הבנאדם שעשה לך את זה הוא אידיוט, אבל

להתרגש מזה לא כ"כ צריך.

בקיצור, לא צריך להתרגש ממישהו שהוא גזען מפגר אליך, ברור? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה הקשר מסן בעברית

היה שם מסן באנגלית :kopfpatsch:

וכל הקטע ש90 אחוז באינטרנט קפה הזה הם חננות באמא שלי יש לו מזל שלא ראיתי אותו הייתי שובר לו את האף ודופק לו מסך בראש :pissed:

פורסם

העלייה הסוביטית זה עליית נמושות.בכל מלחמות ישראל לפני שנות ה-90 צהל הביס.

ובמלחמה ראשונה שהם משתתפים צהל מובס.אפילו אלוף 1 אין להם והם כבר סוגרים 20 שנים

של תושבות ישראלית.

פורסם

מה הקשר מסן בעברית

היה שם מסן באנגלית :kopfpatsch:

וכל הקטע ש90 אחוז באינטרנט קפה הזה הם חננות באמא שלי יש לו מזל שלא ראיתי אותו הייתי שובר לו את האף ודופק לו מסך בראש :pissed:

בצילום המסך הממשק בעברית...אז אני מניח שגילית את זה כשהתחברת במסנג'ר ממקום אחר.

סבבה, לא צריך ישר להחפז לסמיילי -> :kopfpatsch: אשר אומר "יווו, איך לא הבנת"

בסדר, לא הבנתי ישר, לא כולם גאונים כמוך.

העלייה הסוביטית זה עליית נמושות.בכל מלחמות ישראל לפני שנות ה-90 צהל הביס.

ובמלחמה ראשונה שהם משתתפים צהל מובס.אפילו אלוף 1 אין להם והם כבר סוגרים 20 שנים

של תושבות ישראלית.

יש לנו אלוף :P

יש נספ"צ(אם אתה יא מפגר בכלל יודע מה זה) במוסקבה, הוא בדרגת תא"ל, זה מספיק "אלוף" בשבילך?

חוץ מזה, אתה יודע כמה קצינים בדרגים בכירים שעלו מרוסיה יש?

אני אישית מכיר גם אחד שהוא טייס.

חוץ מזה, תראה רמטכ"ל אחד ב-20 שנה האחרונות שלא היה לפחות דור

אחד בארץ!

פורסם
  • מחבר

אה סבבה..

פשוט הייתי בחו"ל התחברתי שם עם מסן אנגלי בארץ כמובן במחשב יש לי בעברית

פורסם

להזכיר לך שיש כמה וכמה מליונים של ערבים שאנחנו לא במצב מלחמה איתם?

ואיך שלא תסובב את זה "מוות לערבים" זה כן גזענות, גם היטלר טען שזה הכרחי להרוג את כל היהודים כי הם מנסים להשמיד את גרמניה.

1) נכון, מוות לערבים זאת גזענות, ואפילו בצורתה היותר מכוערת (כמובן, רוב האנשים שאומרים את זה לא באמת מתכוונים למה שעומד מאחורי זה ולא היו מבצעים משהו כזה).

2) אין מה להשוות בין מצב של גזענות כלפי עם שמביא לכנסת את שונאי המדינה הגדולים ביותר, שכל סקר שיוצא מקרב האוכלוסייה בו יותר ויותר מפחיד את מי שהמדינה יקרה לליבו, לבין גזענות כלפי עם, שאם זכרוני אינו מטעה אותי הרגיז את היטלר ודומיו דווקא בעיקר בגלל הצלחתו והתקדמותו במדינה ביחס לאחרים.

אתה צריך להבין, שאם כל אדם ערבי שני שתתקל בו ברחוב היה מצדיק את חטיפתך על ידי החיזבאללה בגבול בהיותך בשירות הגנת המדינה, תוך עינוי קשה של משפחתך במקרה הפחות רע, וגם שלך במקרה היותר רע - ההנחה שהבן אדם שאתה מסתכל עליו עכשיו הוא כזה, היא לא כזאת לא סבירה. למען האמת, היא סבירה ביותר. אפילו אם זה היה 10%, זה נראה לי בלתי נסבל, וזה אכן היה גורם לתהות "האם אותו אדם שאני מסתכל עליו עכשיו היה רוקד על הגגות בשמחה גדולה יותר ככל שמשפחתי היו מתאבלים יותר?" .

נכון, עבור תשעה מעשרה (ושים לב שזה לא המצב, המצב הוא אחד משניים) הייתי טועה טעות חמורה (וגם זה לא לחלוטין בטוח). נכון, החשיבה הזאת היא גזענות מעצם ההגדרה - הנחת יסוד על אדם על פי מוצאו / גזעו / הלאום שלו.

האמת, כשאני מדבר עם בן אדם מסויים, אני בדרך כלל רואה אותו כבן אדם ולא משליך עליו כאלה סטטיסטיקות (אלא אם אני קולט עליו שהוא בן אדם ממש זבל, אפשר לקלוט את זה לפעמים) אבל אני יכול להבין לחלוטין איך אדם יכול להכליל ככה - זאת התנהגות טבעית של המוח האנושי, כל אחד מגדיר סטריאוטיפים על אנשים, פשוט לרוב זה לא על בסיס גזע (על בסיס פנוטיפים אחרים).

פורסם

ואז השני יקרא לחברה והם יכסחו אותו. מסקנה -לא היה שווה להחזיר.

נמשול את זה לישראל מול הערביםץ חיזבאללה יורים. ישראל נכנסת בכל הכוח בלבנון, הסורים נכנסים למלחמה כוללת - באסה (אולי כדאי שאנשים יצאו מהבועה של "צה"ל הכל יכול")

עליכם לבחור בין חרפה למלחמה. בחרתם בחרפה, אך מן המלחמה לא תימלטו.

ווינסטון צ'רצ'יל.

פורסם

נכון, לא מחצית ולא 90%, אלא 99.9%

:evil_laughterperple:

הערבים הם עם שקרן בגנים שלו. יחבקו אותך וידקרו אותך באותה העת.

לא סתם כמעט אף אחד לא סומך על הערבים, ע"ע ערפאת.

התגובה שלך כ"כ ילדותית וחסרת משמעות שאף בן אדם רציני לא יענה לך על כזה דבר.

מצד שני היא כ"כ מגרה את הצד הציני שבי שאני חייב:

היהודים הם עם עם אף גדול שזומם להשתלט על העולם, אסור לסמוך עליהם וחייב לפעול נגדם כדי להוקיע אותם מתוך החברה הארית...

עכשיוו תחליף את המילה יהודים בערבים ותגלה שגזענות היא לא באמת קשורה למושא השנאה אלא לבן אדם עצמו.

פורסם
:screwy:
פורסם

יופי, עכשיוו אתה יכול לתת לעצמך אזהרה על ספאם ועוד אחת על ביטויים גזעניים ופוגעים בפורום ואז תתן לעצמך באן.

פורסם

יופי, עכשיוו אתה יכול לתת לעצמך אזהרה על ספאם ועוד אחת על ביטויים גזעניים ופוגעים בפורום ואז תתן לעצמך באן.

האנתרוצנטריות מעוורת אותם. אני כבר מיואש מלנסות לפכח אנשים.

פורסם

אני מבין שאתה מרגיש עליון כשאתה משתמש במילים גבוהות שאתה נמנה על 100 האנשים היחידים בעולם שעושים בהן שימוש.

היחידים שצריך לפכח אותם הם אנשים כמוך וכמו Sifo Jen. אתם נתלים במציאות חלופית שבה הערבים הם עם אמין שניתן לסמוך עליו.

צר לי להעיר את שניכם [ואולי אף רבים אחרים] אך המציאות בה אנו חיים שונה לחלוטין.

ולא, אני לא אומר שום אמירות גזעניות, אני אומר את האמת [מבלי להיות פוליטיקלי-קורקט] ובגלל שהיא כואבת, יפי נפש שכמותכם ישר קופצים עם התשובה היחידה שלהם "זו גזענות! איי גווועלד!!".

שיהיה לכם יום טוב.

פורסם

OFFTOPIC

אני לא קורא להם שמאלנים, אני קורא להם יפי נפש. ע"ע ביילין וחבריו :(

אנשים שמוכנים לסכן את בטחון המדינה לטובת אינטרסים אישיים שלהם וסיפוק גחמות אישיות בלתי מובנות.

הכי מצחיק, שגיגלתי קצת אחרי המילה הזו בעברית וקיבלתי שתי תוצאות בלבד, אחת מהן היא התגובה שאליה אתה מפנה.

באנגלית יש מעט יותר תוצאות, אבל אפילו לא אתר אחד שמסביר את פירוש המילה :)

כנראה שרק שמאלנים, אה, סליחה, יפי נפש, יודעים את פירוש המילה :D

/OFFTOPIC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים