פורסם 2007 במרץ 2218 שנים תיכף תגיד שגם "מוות לערבים" זה לא גזענות נכון?בתנאים של מלחמה אין שום מקום להשוות את זה לגזענות כלפינו,לנו יש סיבה לשנוא אותם,להם אין.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים לא מחצית ולא 90% מצדיקים רצח עם.נכון, לא מחצית ולא 90%, אלא 99.9% :evil_laughterperple:הערבים הם עם שקרן בגנים שלו. יחבקו אותך וידקרו אותך באותה העת.לא סתם כמעט אף אחד לא סומך על הערבים, ע"ע ערפאת.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים להזכיר לך שיש כמה וכמה מליונים של ערבים שאנחנו לא במצב מלחמה איתם?ואיך שלא תסובב את זה "מוות לערבים" זה כן גזענות, גם היטלר טען שזה הכרחי להרוג את כל היהודים כי הם מנסים להשמיד את גרמניה.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים רק שביגוד להיטלר, לנו יש הוכחות די מוצקות (בדמות אלפי גופות) שזו אכן מטרת העל שלהם.נכון, לא מחצית ולא 90%, אלא 99.9% :evil_laughterperple:הערבים הם עם שקרן בגנים שלו. יחבקו אותך וידקרו אותך באותה העת.לא סתם כמעט אף אחד לא סומך על הערבים, ע"ע ערפאת.עראפת?!סתכל על הערבים עצמם שלא סומכים על ערבים אחרים... לא סתם הפליטים הפלסטינאים לא קיבלו אזרחות משום מדינה שהם ברחו אליה...
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים חחחח....אתה כל-כך צודק המצרים לא רצו את רצועת עזה והירדנים לא רצו את הגדה והם עדיין לא רוצים.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים חחחח....אתה כל-כך צודק המצרים לא רצו את רצועת עזה והירדנים לא רצו את הגדה והם עדיין לא רוצים. למה אתה מחייך,מי אתה חושב נדפק עם החורים האלה
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אנחנו, הטיפשים ההומנים יכולנו לנקות כמעט את השטחים ב-67, ה-D9 כבר עמדו על הקו והיו מוכנים ואיזה נהג D) שמאלן התקשר למשרד החוץ של ארה"ב והלשין. תוך כמה שעות הלחץ האמריקאי הפיל הכול והיום אנחנו חיים בשלום ואחווה עם פלשתינאים שוחרי שלום ואוהבי עם ישראל. סוף טוב, הכל טוב עכשיו יבואו כל השמלאנים יפי הנפש האלה. ידידיי, שלא תחשבו שאם המצב היה הפוך הם לא היו עושים את זה. אני מוכן לשים את כל ההון האישי שהיה לי אי פעם ושיהיה לי אי פעם שהם היו עושים את זה. ועוד יעשו את זה, אם יתאפשר להם.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אנחנו, הטיפשים ההומנים יכולנו לנקות כמעט את השטחים ב-67, ה-D9 כבר עמדו על הקו והיו מוכנים ואיזה נהג D) שמאלן התקשר למשרד החוץ של ארה"ב והלשין. תוך כמה שעות הלחץ האמריקאי הפיל הכול והיום אנחנו חיים בשלום ואחווה עם פלשתינאים שוחרי שלום ואוהבי עם ישראל. סוף טוב, הכל טוב עכשיו יבואו כל השמלאנים יפי הנפש האלה. ידידיי, שלא תחשבו שאם המצב היה הפוך הם לא היו עושים את זה. אני מוכן לשים את כל ההון האישי שהיה לי אי פעם ושיהיה לי אי פעם שהם היו עושים את זה. ועוד יעשו את זה, אם יתאפשר להם. זה ברור לילד בכיתה ג גם,רק מעוותים לא קולטים את זה,ויש הרבה כאלה...
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים חחחח....אתה כל-כך צודק המצרים לא רצו את רצועת עזה והירדנים לא רצו את הגדה והם עדיין לא רוצים. לא רק זה... עד היום- כבר 60 שנה- יש מחנות פליטים בלבנון, עירק, סעודייה, ירדן ועוד מלא מדינות ערביות... בירדן פעם המלך פשוט נתן פקודה לדכא בכוח (אש חייה) הפגנות שלהם (בסיגנון של אלה שבהם מגבניקים חוטפים אבנים ובקבוקי תבערה, ומתחבאים מאחורי הג'יפ...)
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אתם פשוט מפתיעים אותי כל פעם מחדש.מישהו פותח נושא על כך שמישהו התנהג אליו בצורה גזענית בגלל היותו יהודיואתם מצליחים איכשהו להפוך את זה לדיון אנטי-ערבי וגזעני לחלוטיןהיית מצפה שעם שאיבד שישה מיליון איש בגלל גזען מפגר היה לומד קצת מניסיונוהמר ולא מתנהג ככה כלפי עם אחר. אז היית מצפה...
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אתם פשוט מפתיעים אותי כל פעם מחדש. מישהו פותח נושא על כך שמישהו התנהג אליו בצורה גזענית בגלל היותו יהודי ואתם מצליחים איכשהו להפוך את זה לדיון אנטי-ערבי וגזעני לחלוטין היית מצפה שעם שאיבד שישה מיליון איש בגלל גזען מפגר היה לומד קצת מניסיונו המר ולא מתנהג ככה כלפי עם אחר. אז היית מצפה... בדיוק שהית מצפה שהעם ילמד לפתוח עניים ולא להתעלם מהבעיה
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אתם פשוט מפתיעים אותי כל פעם מחדש.מישהו פותח נושא על כך שמישהו התנהג אליו בצורה גזענית בגלל היותו יהודיואתם מצליחים איכשהו להפוך את זה לדיון אנטי-ערבי וגזעני לחלוטיןהיית מצפה שעם שאיבד שישה מיליון איש בגלל גזען מפגר היה לומד קצת מניסיונוהמר ולא מתנהג ככה כלפי עם אחר. אז היית מצפה...איזה זיון שכל אחד גדול,בנאדם שמרביצים לו מרביץ חזרה.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים ואז השני יקרא לחברה והם יכסחו אותו. מסקנה -לא היה שווה להחזיר.נמשול את זה לישראל מול הערביםץ חיזבאללה יורים. ישראל נכנסת בכל הכוח בלבנון, הסורים נכנסים למלחמה כוללת - באסה (אולי כדאי שאנשים יצאו מהבועה של "צה"ל הכל יכול")
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.