פורסם 2007 במרץ 2118 שנים תראו מה זה הייתי בחו"ל באוקראינה נכנסתי שם דרך אינטרנט קפה ענק של איזה מאה מחשבים עכשיו השארתי בטעות את המסן דלוק או משהו כזה מישהו נכנס אליי מחק לי כמעט את כולם ושימו לב מה הוא רשם רק שמתי לב לזה היום!! מי שלא מבין הוא רשם יהודים(במילת גנאי) לכן אליכם מכאן! ואני עוד מעט טס ללמוד שם [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר קודם כל אתה טועה האוניברסיטה שם ברמה בינלאומיתאמא שלי סיימה את האוניברסיטה שם יש לי שם בגרות נכון לא חוקית אבל יש בארץ יהיה לי מאוד קשה להשיג אותה וילך לי הרבה כסף וגם הסיכוי שאני אתקבל כאן די קטןוכמובן הלימודים שם יותר זולים
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים למה ציפית ממדינה שתושביה שיתפו פעולה בשמחה ובששון עם הנאצים והבנות שם קפצו למיטות של קציני אס.אס כמו אנטילופה, הופה הופה? ועכשיו אתה בטח יודע איך אני מרגישה כאן.חוצמזה, תמיד יהיו חראות מחרחרי ריב, גזענות ושנאה, בין אם זה כאן, באוקראינה או על מאדים. אתה באמת רוצה לשפוט מדינה שלמה רק על סמך התנהגותו של מיעוט מגעיל? מה שאינני בטוחה זה שאנשים מן השורה (שלא מזדהים עם זרמים פוליטיים / לאומנים קיצוניים) יבואו לעמוד לצידך שם, אלא יסתכלו מנגד.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים גם בארץ האוניברסיטאות ברמה בינלאומית.ארצנו הקטנה מובילה בעולם במספר המהנדסים ביחס למספר התושבים (150 לכל 10K).
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר גם בארץ האוניברסיטאות ברמה בינלאומית. ארצנו הקטנה מובילה בעולם במספר המהנדסים ביחס למספר התושבים (150 לכל 10K). בגלל העלייה הרוסית
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים עוד פעם התחלנו עם השטויות?שאני אזכיר את הוודקה, האלימות, המאפיה הרוסית והפשע המאורגן שהעליה הרוסית הביאה לכאן?האוניברסיטאות בארץ היו איכותיות הרבה לפני העליה הרוסית של שנות ה-90.אני מציע לך לעבור בפקולטה למדעים מדוייקים [ששם אחוז הרוסים הוא מהגבוהים שראיתי] ולהסתכל על תמונות של פרופסורים [שחלקם מתו ממזמן...] שעלו לארץ הרבה לפני שנות ה-90. חלקם אישים מכובדים כל-כך שעל שמם קרויות משוואות ופתרונות מתימטיים כאלה ואחרים.קיצר, כבודה של העליה הרוסית במקומה מונח, אבל די לאגוטריפ.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים נו באמת??ובארץ הרחובות מלאים בריסוסים ע"ג קירות סטייל "אין ערבים אין פיגועים" ולאף אחד אפילו לא מזיז למחוק את זה, אפשר לחשוב שצריך לטוס לחו"ל כדי למצוא גזענים נאצים....
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים המממ.....כשמחצית מערביי ישראל מצדיקים חטיפת החיילים אני בהחלט יכול להבין משפטים כמו "אין ערבים, אין פיגועים" ו"ערבי טוב, ערבי מת" ועוד.לא תוכל לאהוב אותם כשהם שונאים אותך. מתי תבין את זה כבר?
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים לא מחצית ולא 90% מצדיקים רצח עם.הייתי מצפה מהעם שעבר שואה שיבין את זה יותר מכולם.וד"אמה לעשות, אתה במלחמה איתם, מה אתה מצפה - שתפגיז להם את הערים והם יבואו עם טנקים? הם מנצלים את המיטב ממה שהם כן יכולים לעשות וזו זכותם במלחמה.כאילו ה"מחתרות" היהודיות לא חטפו אף פעם חיילים בריטים...אבל לא נורא, תמיד טוב שיהיה מוסר כפול.... עוזר לישון בלילה..
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים כאילו לא חסר גזענים כאן. עדיין יש במדינה הורים שיזדעקו מזעם אם הילד/ה שלהם יביאו הביתה מזרחי/רוסי/בן או בת מינו. עדיין יש כאן אנשים שהיו נותנים כליה ואת יד ימין בשביל לזיין את אנג'לינה ג'ולי אבל אם היתה מתחתנת (נגיד) עם שחקן כדורגל ישראלי, אז היו צועקים "יא זונה גויה, לכי הביתה".חרא בא בכל הצבעים ואם תחפש תמצא.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים כאילו לא חסר גזענים כאן. עדיין יש במדינה הורים שיזדעקו מזעם אם הילד/ה שלהם יביאו הביתה מזרחי/רוסי/בן או בת מינו. עדיין יש כאן אנשים שהיו נותנים כליה ואת יד ימין בשביל לזיין את אנג'לינה ג'ולי אבל אם היתה מתחתנת (נגיד) עם שחקן כדורגל ישראלי, אז היו צועקים "יא זונה גויה, לכי הביתה". חרא בא בכל הצבעים ואם תחפש תמצא. זה לא יפה לדבר ככה על ג'ולי
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מה הקשר עליה רוסית? אני עליתי מבריה"מ בעצמי ואני לא מבין מה הקשר...אני מדבר על ארץ ישראל, לא על רוסיה ומבחינתי כל מי שחיי פה הוא ישראלי ולא רוסי/מרוקאי/כל דבר אחר.האוניברסיטאות בארץ במצב מעולה...
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים לא מחצית ולא 90% מצדיקים רצח עם. הייתי מצפה מהעם שעבר שואה שיבין את זה יותר מכולם. וד"א מה לעשות, אתה במלחמה איתם, מה אתה מצפה - שתפגיז להם את הערים והם יבואו עם טנקים? הם מנצלים את המיטב ממה שהם כן יכולים לעשות וזו זכותם במלחמה. כאילו ה"מחתרות" היהודיות לא חטפו אף פעם חיילים בריטים... אבל לא נורא, תמיד טוב שיהיה מוסר כפול.... עוזר לישון בלילה.. :kopfpatsch: :kopfpatsch: איך לעזאזל זה שמישהו רושם "אין ערבים אין פיגועים" בהתחשב בעובדה שאנחנו במלחמה כמו שאתה אמרת בעצמך זה גזענות? תסביר לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.