עבור לתוכן

ריצה - בגרות בספורט

Featured Replies

פורסם

FYI הבית ספר שלי לא היה מוכן לחתום לי על תעודת הבגרות שלי עד שהשלמתי את הציון הזה... אחרי צבא.

אני גם שמעתי (חברים של אח שלי וכאלה) על אנשים שהיו צריכים לחזור

ולהשלים שיעורים/את הבגרות עצמה אחרי צבא או אחרי י"ב

אצלנו רצנו 4 קילומטר בבגרות עצמה... רצנו את זה באיצטדיון עם מסלול של 400 מטר הקפה

וצריך לעשות פחות מ-24 או 22 (לא זוכר בדיוק) בשביל לקבל עובר. גם ככה הרבה אנשים לא

באמת רצו 4000 אלא פחות (אני רצתי 3600, והיה אחד שרץ 2800 אם אני זוכר נכון) כי מי שספר

הקפות היו תלמידים אחרים מהשכבה, אז לרמות לא היה בעיה בכלל

ולעזאזל, 6 וחצי לריצת 2000? אני די בטוח שאצלנו 7:20 נחשב ל-100, או לפחות משהו קרוב

(בסביבות השבע דקות ועשרים, בטוח לא פחות משבע ועשרה)

פורסם

FYI הבית ספר שלי לא היה מוכן לחתום לי על תעודת הבגרות שלי עד שהשלמתי את הציון הזה... אחרי צבא.

גם אצלנו זה ככה.

לפעמים מצטרפים לשיעורים כל מיני כאלו שצריכים להשלים.

פורסם

הייתה לי בגרות בספורט השבוע, עשיתי בערך 9:50...

תרוץ לא משנה בכמה זמן העיקר שתעבור את זה, הסטודנט שבדק אותנו אמר שזה לא משנה כמה אתה עושה בשביל לעבור אתה צריך לרוץ את זה , זה הכל... זה יכול להיות גם 20 דק'...

הבגרות הזאת ממש לא חשובה, כל השיעורי ספורט זה בדיחה.

פורסם

דווקא כן ניתן לעשות בגרות בחינוך גופני, חלק ממנה כולל מבחנים מעשיים וחלק מבחנים תיאורטיים. בסוף, אם אני לא טועה, אתה יוצא מדריך כושר מוסמך, אגב :P

"כל עוד אתה לא עושה 5 יח'" אומר לך משהו?

יש "בגרות" בספורט שזה שטויות, ויש בגרות אמיתית בספורט שזה 5 יח' לכל דבר, שאין בא כמעט ציון מעשי, זה איזה חצי יחידה וגם בקושי בדיוק כמו בתאטרון.

הפניה הכי קטנה למשרד החינוך והיית מסדר את זה, מי שמנפיק לך את תעודת הבגרות זה לא בית הספר, זה משרד החינוך.

פורסם

אבל הוא מחוייב בציון פנימי לא?

פורסם

בשביל לקבל תעודת בגרות יש מקצועות שצריך לקבל בהם ציון פנימי עובר, כמו ספורט למשל. אם אתה נכשל אתה לא מקבל בגרות.

פורסם

אני כתה ח' עשיתי קילומטר ב 2:41 דקות... (2 וחצי סיבובים של המסלול ריצה באיצטדיון). ועוד פתחתי בספרינט כמו דפוק כדי להדביק את כל האתיופים והרוסים (תחרות בהדר יוסף) ולקראת הסוף לא היה לי כוח כבר התחלתי ללכת :-[ ... וקרעתי תתחת בריצה הזאת אחריה כמעט הקאתי על המסלול למה לא אכלתי בבוקר ורצנו ב 11 ככה... אגב יצאתי מקום 27 מתוך 40 בערך. זה מה יש :nixweiss: מסקנה: לא לרוץ על בטן ריקה :funn:

1600 מטר עשיתי ב 5.35 אני חושב... או שזה היה 6.35 אבל אני כמעט בטוח שזה 5.35... וזה היה להקיף את הבצפר פעמים וזה מסלול עם עליות וירידות ככה שזה לא ממש מדוייק...

2000 יש לנו אחרי פסח :'(

אגב, 60 מטר עשיתי ב 8.49 שניות...

ואני לא מתאמן בשום מקום.

תוצאות טובות?

פורסם
  • מחבר

8.49?

איזה כיתה אתה?

אצלנו זה נכשל

7.6 זה מאה... לפני 5 חודשים הייתי עושה 7.7 אבל הפסקתי בגלל הלימודים ועכשיו אני עושה 8 שזה לא טוב...

פורסם

8.49?

איזה כיתה אתה?

אצלנו זה נכשל

7.6 זה מאה... לפני 5 חודשים הייתי עושה 7.7 אבל הפסקתי בגלל הלימודים ועכשיו אני עושה 8 שזה לא טוב...

כתה ח'.

וחבר שלי לקח מקום ראשון בתחרות שהיתה בהדר יוסף (ראשון, נס ציונה והסביבה) ב 80 מטר, הוא עשה 9.99 שניות. (תוצאה יפה אה?) ב 60 מטר הוא עשה 8.05 לפי הסטופר של המורה... אז לעשות 7.6 בכתה ח' זה מוגזם... השיא של הבצפר בכתה ח' זה 7.9 אני חושב.

פורסם

תגידו לי איך ההרגשה לרוץ 2 קילומטר

יש לי פטור :hat:

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח 2 זה עוד סבבה.. נסה לרוץ 5 קילומטר [במרוץ של חולון היה את זה]

פורסם

חחח אתה רוצה שאני אתפגר?

פורסם

הבגרות שלנו בבצפר זה ריצת 4000. אבל ריצה רגילה בשנה של מבחן זה 5000,3000,2000,Cooper

פורסם

קופר?

אצלנו זה 2000 בבגרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים