עבור לתוכן

DELL 2007 WFP - בעיה

Featured Replies

פורסם

עברתי (יום שישי)מCRT לLCD ומאז אני מבחין בפסים עדינים בכל מיני תמונות שיש בהם מעברים מצבע מסויים לצבע אחר.

בהתחלה חשבתי שמדובר בדחיסה לא איכותית של תמונות אבל ככל שאני נחשף יותר לתמונות אני חושש שהבעיה במסך (או שזה לא בעייה - זה פשוט המסך.)

באתר הבא אני רואה למשל פסים עדינים ברקע הירוק (לרוחב)

http://www.steekr.com/

פסים עדינים בצבע כחול ברקע:

http://www.eurovision.tv/

מה אתם רואים ? האם יש בעיה בתמונות ?

אני עובד בגרפיקה ככה שאני דיי בשוק אם יתברר שזה "המסך" ואין מה לעשות (במיוחד אחרי שקראתי את כל הביקורות פה באתר).מה אתם חושבים הבעייה ? יש בדיקות מדוייקות יותר ? (ביצעתי את הבדיקות של הבאנדינג + גרדיאנטים ולא הבחנתי בדיט'ררינג)

עזרתכם נחוצה

פורסם

תשמע אני עם CRT LG FLATRON F700B והסתכלתי גם בעמדים שציינת וגם אני רואה פסים עדינים....

נראה לי אתה סתם מתרגש.... :smile1:

פורסם

כן גם אני רואה, אין מה להתרגש המסך שלך מעולה..

פורסם
  • מחבר

אם איזה צג אתה מסתכל ? LCD או CRT

פורסם

בדקתי לך על CRT ועם 32 BIT צבע לא רואים כלום אולם עם 16BIT כן מבחינים. עם איזה תצורה אתה עובד?

אם זה ממש קריטי לך אני יכול לבדוק זאת על מס' מסכי LCD שיש לי פה (כולל לפטופים).

פורסם
  • מחבר

אני מסתכל על הDELL 2007 WFP

- תצורת DESKTOP

32ביט

דרייברים של NVIDIA GT6600

אני אבקש ממשתמשים נוספים עם המסך הנ"ל (ויש בפורום הזה הרבה יחסית) לתת כאם את הדעת באם מדובר במסך או בבעייה נקודתית

פורסם

אותן התמונות עם Gradient לא דחוס.

אני עדיין רואה בעיות בכחול, אבל לי יש PVA, לך S-IPS. לא אמורות להיות בעיות.

ירוק.

כחול.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע בעבודה. עם המסך HP הפשוט אני מבחין בשינויים קטנים בין הצבעים. כשאני אגיע הבייתה אני אבחן את זה עם הDELL . ביצעתי את הבדיקה של סוג הפאנל rtm803 = IPS

בהחלט יש כאן משהו שצריך לבחון לעומק. לא הגיוני שפאנל IPS "מאבד" צבעים.

אגב אני עדיין מחכה למשתמשים עם המסך הזה שיגיבו

פורסם

כנראה מדובר בבעית banding קלה, היא לא קשורה לפאנל של המסך (לא מדובר כאן באיבוד צבעים). לרוויזיות המוקדמות של ה Dell 2007WFP, שגם היו S-IPS, היתה בעיית banding חמורה מאוד שתוקנה, אבל יכול להיות שעדיין יש מקרים קלים של banding שניתן להבחין בו.

ד"א, אצלי אין שום בעיות בגרדיאנטים..

תנסה לבדוק בלינק הזה: http://lcdresource.com/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=39

תוריד את הקובץ ליד "mix" ותריץ אותו. בדוק אם אתה רואה "פסים" בגרדיאנטים שם.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע בעבודה. אבל אני יכול להגיד שביצעתי טסטים למסך עם מוניטור טסט - גאומטריה+מעברים (שחור לבן - סוגי אפור - אדום כחול ירוק) והייתי נורא מבסוט מהתוצאות. הכל נראה לי מאוד חלק. ישנם אתרים תמונות שאני יכול לראות נהדר עם מעברים. לא הצלחתי לאבחן לגמרי את הבעיה אבל לא נראה לי היגיוני שפתאום כך כל הרבה אתרים ואפליקציות לא מבצעות מעברים חלקים. למרות שראיתי מעברים דיי מרשימים בחלק מהתמונות. אולי מדובר בגוונים מסוימים

אני אבצע את הבדיקה בבית ואפרסם את התוצאות כאן

פורסם

טוב, שני דברים.

1. אני עכשיו בעבודה עם מסך CRT "19 ואני יכול לומר שספציפית באתרים האלה, הבעיה היא באתרים ולא במסך.

2. בלי קשר, היות ויש לי גם 2007WFP בבית, אני מודה שיש לו בעיית banding קלה מאוד (ואני עוסק בגרפיקה למחייתי, אז יכול להיות שאני קטנוני קצת) כשהוא במצב desktop. במצב Game/Multimedia התופעה ברורה הרבה יותר, אז תבדוק על מה המסך של מכוון.

פורסם
  • מחבר

אני גם בעבודה. (עיצוב אינטרנט) . מודה. אני גם קטנוני אבל לא הפעם. המסך על דסקטופ ובדקתי את כל האפשרויות של הכיוונון. בבדיקת BANDING בכל המצבים היה מעט מאוד BANDING כולל במצב גיימינג. לא יודע. אני מת כבר להגיע הבייתה לבצע בדיקות נוספות. אול יש הסבר בפורום של דל.

פורסם

אני גם בעבודה. (עיצוב אינטרנט) . מודה. אני גם קטנוני אבל לא הפעם. המסך על דסקטופ ובדקתי את כל האפשרויות של הכיוונון. בבדיקת BANDING בכל המצבים היה מעט מאוד BANDING כולל במצב גיימינג. לא יודע. אני מת כבר להגיע הבייתה לבצע בדיקות נוספות. אול יש הסבר בפורום של דל.

קצת מרתיע אותי מלקנות אותו.

למרות שהמסך F700B שלי ממש אבל ממש ישן,

ורואים בו כבר ממש גרוע, פסים לרוחב (שנופלים למטה) מופיעים כל הזמן

וזה ממש הורס לי את העיניים.

אז באיזשהו מקום זה שיפור.

שלא נדבר על חסיכת מקום על שולחן העבודה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני בבית .

בקשר לבדיקות - בבבדיקה של LCSRESOURCE קיבלתי תוצאות טובות. היה לי קשה מאוד להבחין בפסים. אני עדיין לא בטוח אם זה פס או העייפות שלי.

בבדיקה עם הגרדיאנטים - אני מאמין שאני רואה פסים עדינים מאוד במעבר לכהה למטה רק למטה.

שוב - משתמשים בעלי DELL 2007 WFP בבקשה לאמת או לסתור את הבעיה

פורסם

גם אני רואה פסים שחורים בשני הלינקים שהעלת לפורום אבל בקושי מבחינים בזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים