פורסם 2007 במרץ 2218 שנים Wake On x ???מה המחשב יכול להדלק מתיי שבא לו מעצמוו ??? ??? ???כן, מחשב יכול להדלק מעצמו. אך לא בדיוק. יש אופציה למשל להתעורר כאשר יש צילצול. אני מכיר אחד שכל פעם כשמישהו מצלצל אליו אז המחשב נדלק. המודם היה מחובר לקו טלפון והאופציה WAKE ON RING או משהו כזה, הייתה מאופשרת. כך, אתה יכול להתקשר הביתה ואז אתה יודע שהמחשב ידלק.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים כן, מחשב יכול להדלק מעצמו. אך לא בדיוק. יש אופציה למשל להתעורר כאשר יש צילצול. אני מכיר אחד שכל פעם כשמישהו מצלצל אליו אז המחשב נדלק. המודם היה מחובר לקו טלפון והאופציה WAKE ON RING או משהו כזה, הייתה מאופשרת. כך, אתה יכול להתקשר הביתה ואז אתה יודע שהמחשב ידלק.וואי זה אחד הקטלניים.. ככה לשים אימיול ישר כשאתה מדליק את המחשב הוא נדלק לבד אתה אצל חבר מצלצל הביתה מתחיל להוריד לך דברים....אולי תסביר אם יש לך מושג איך עושים את זה ?
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים די פשוט תגדיר אותו להידלק בשיחה נכנסת - ואז כל פעם שיש שיחה נכנסת על הקו - יידלקאבל עדיף קו ייעודי - זה לא נעים שאתה לבד עם בחורה בחדר, העניינים מתחממים, ופתאום הטלפון מצלצל (סקר טלפוני) והכל מתחיל לפעול
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים נכון אני פתאום לא קשור? חחחאבל זה גרוע לשים את זה שהמחשב ידלק שהטלפון יצלצל כזה מישהו בא עושה לך בכוונה מתקשר אליך ב4 לפנות בוקר חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.