עבור לתוכן

אני צריך דוגמאות למנהיגים גדולים שבצעירותם היו שקטים ומופנמים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני חדש פה בפורום ואני לא כל כך יודע אם זה המקום שבו יענו לי אבל אני צריך (בשביל איזו עבודה בפסיכולוגיה) דוגמאות של מנהיגים מהעבר או מההווה שבצעירותם היו שקטים ולא בולטים חברתית במיוחד.

תודה לכל העונים!

פורסם

נפוליאון לא?

פורסם

היטלר היה כזה אם אני לא טועה. ראיתי על זה משהו בטלויזיה פעם.

פורסם

דוד המלך ומשה

פורסם

צביקה הדר

פורסם

היטלר היה כזה אם אני לא טועה. ראיתי על זה משהו בטלויזיה פעם.

אכן כך. הוא איבד כמה ברגים במלה"ע ה-1, אח"כ היה הומלס כזה שהיה מצייר גלויות ברחוב בשביל כמה גרושים לשנאפס.

רבים מן המנהיגים הגדולים ביותר, לפי מה שידוע לי, היו הצעירים ביותר מבין אחיהם. הילדים הצעירים ביותר במשפחה לרוב יוצאים מרדניים מעט יותר ומרגישים שהם צריכים לעשות הכל כדי להתחרות באחיהם הגדולים על תשומת הלב של ההורים ובכלל.

פורסם

אכן כך. הוא איבד כמה ברגים במלה"ע ה-1, אח"כ היה הומלס כזה שהיה מצייר גלויות ברחוב בשביל כמה גרושים לשנאפס.

רבים מן המנהיגים הגדולים ביותר, לפי מה שידוע לי, היו הצעירים ביותר מבין אחיהם. הילדים הצעירים ביותר במשפחה לרוב יוצאים מרדניים מעט יותר ומרגישים שהם צריכים לעשות הכל כדי להתחרות באחיהם הגדולים על תשומת הלב של ההורים ובכלל.

דוקא בכלכלה זה הפוך אני זוכר שהראו מחקר על זה בYNET לפני שנה שהבכורים מאיישים הרבה יותר עמדות מפתח בכלכלה

פורסם

בכלכלה, אולי, אבל בממשל זה אחרת. היתה על זה תכנית שלמה בערוץ המדע והם הראו המון מנהיגים שהיו הבנים הצעירים במשפחה.

פורסם

היטלר דוגמא מאוד מובהקת.

יש לך גם את קלינטון, שמסופר שהיה עני ובלילות ירח מלא היה מנגן בסקסופון כפרעעעעעעע עליו.

צ'ה (ארנסטו) גווארה.

פידל קסטרו.

נלסון מנדלה (מומלץ מאוד, אבל הרבה חומר לקרוא)

הוגו צאווס (נשיא ונצואלה)

אידי אמין

בגדול כמו שאתה רואה רוב המהפכנים באו משורות העם. תבחר אחד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים