עבור לתוכן

בעיה בכיבוי מחשב !

Featured Replies

פורסם

שלום .

יש לי מחשב שכול פעם עשר דקות ועושה ריסטרט אבל כול פעם עשר דקות ועושה ריסטרט וכשאני מכבה את הוינדוס הוינדוס נכבה אבל הבעיה שהמחשב לא .הוא פשוט מוקפא נקפא ...

אין לא יכול לעשות כלום לא במקלדת ולא בעכבר הם פשוט נשארים נדלקים עם המחשב ..

והמחשב ממשיך לפעול כאילו שלא נתתי הוראה לכבות אבל הוינדוס כן .....

המחשב הוא פנטיום 3 היתה לו בעיה ב hard disk אבל החלפתיי אותו וזהו היום הוא עובד אבל עושה ריסטרטים כול הזמן ו הכיבוי שלו ו גם הטמפרטורה של המחשב היא לפעמים 30 או 40 בלי כלום שאפעיל מהתוכנות ו פתאום עולה ל 90 או אפילו 100 ואני לא פותח שןם דבר ....

למחשב יש 2 מאוורים אחת על ה cpu ואחת מאחור......

פורסם

אם הטמפרטורות שלך באמת עולות ל-90 מעלות אני לא הייתי מתפלא בכלל למה הוא מבצע ריסטרט.

אני מציע לך לפתוח את המארז ולבצע ניקוי אבק יסודי.

אולי נשמע לך מצחיק- אבל בעבודה היה לנו מחשב בעייתי שהאבק הצטבר על צלעות הקירור שלו בכמות אדירה. הניקוי הוריד את הטמפ' בכ-15 מעלות...

דבר שני- פירקת את גוף הקירור לאחרונה? אם כן תוודא שהוא יושב הדוק על המעבד.

דרך אגב, בעזרת איזה תוכנה אתה בודק טמפ'?

פורסם
  • מחבר

קודם כול . אתמול ניקיתי אותו ועשיתי לו ניקוי יסודיי .

שנית פירמתיי אותו לאחרונה ןבגלל זה אני לא ממש מכיר חבר התקין אותה מסובכת התוכהה ..הזאתיי ועשיתי פורמט ואני לא רוצה אותה בגלל שהיא נותנת למחשב שלי להתאמצ יותר מדיי ..

אוליי תיתן לי שם תוכנה כזרתיי טובה ולא נותנת למחשב להתאמצ .... (P3)...

פורסם

אוקיי אם אתה רוצה תוכנה טובה שמראה לך מעלות... תלך על זאתי..:

Everest....

אבל דבר מאוד חשוב, לא סתם Everest, אתה צריך את הHome Edition. בקיצור Everest Home Edition.... שם אתה נכנס לMy Computer ואז ל Sensor ואז אתה רואה מעלות של מעבד (Cpu) כרטיס מסך (GPU) ועוד....

בכלל נדמה לי זה ווירוס...

פורסם
  • מחבר

לא לא ... זה לא וירוס בגלל ש אתמול פירמטיי אותו וניקיתי אותו והחזרתיי והכול אבל .. הבעיה המדאיגה אותיי היא ש למה הוא לא נכבה ????. הוא נשאר קפוא למה ?

התוכנה הזאת מאמצת את המחשב ?????

פורסם

בכלל לא אחי...

פורסם
  • מחבר

טוב בדקתיי והנה התוצאות :

(MOTERBORED= 23C (70 F

(CPU= 22 C(71 F

AUX=20 C (70 F)

וגם

COOLING FANS

CPU 4530 RPM

פורסם

הריסטרט בדרך כלל קורה כמו שנאמר כבר...חימום יתר של המחשב שנותן פקודת "הצלה" למחשב לנתק עצמו..אבל...

מאחר וזה מעורב בכך שאין מצב אמיתי של כיבוי מחשב..לפי ניסיוני...זו התקנה לא מוצלחת של הוינדוס..

קרה לי מספר פעמים ,והאופציה הראשונה אחרי כל פירמוט הייתה לבדוק את ה shutdown

תנסה להתקין שוב...לי זה תמיד עבד..

פורסם
  • מחבר

טוב .. אבל כבר 3 פעמעעם עשיתי את זה פירמטי ואין פירמט ואין פורמאט ואין .. זה לוקח יותר מ 3 פעמיים ? באמת זה המחשב לא הפורמט ...

פורסם

אלכס,השאלה היא אם זה קרה לך פעם עם ההתקנה הזאת,זאת אומרת..השתמשת באותו דיסק של וינדוס כמו פעם?

כי יכול להיות שזה ספציפית פשוט דפוק,אבל אם זה אותו אחד שבעבר היה מצויין אז...נחשוב על משהו..

פורסם

הנה ההצעה שלי- תתחיל לבצע כמה בדיקות לבעיות חומרה:

נתחיל עם בדיקת זכרונות Windows Memory Diagnostics

תיצור לך דיסקט או image לצריבה ותריץ בדיקה במצב דוס.

תריץ גם בדיקת שגיאות למעבד בעזרת OCCT Perestroika

פורסם

אלכס יכול להיות שלא הורדת את גרסת ה- Home Edition ?

למה זה לא מראה לך GPU (כרטיס מסך) ספציפית לנושא, זה לא קשור אבל בכל זאת טוב לדעת.

פורסם
  • מחבר

טוב ..

תראה יש לי שני מחשבים אחד שאני כותב ממנו והכול והשני (דפוק )

והשנים אני התקנתיי את מערכת הפעלה (וינדוס) מאותו דיסק ..והראשון עובד והכול וגם מכיבוי אבל השני בכיבוי עושה בעיות ... הוא פשוט קופא ...

אז זה לא בעיה בדיסק ....

ל G-Man זה בטוח לא פוגע במחשב זה בדוק ? וירוסים תולעים ?

פורסם

אם התקנת מאותו דיסק- ללא ספק שזה לא הדיסק (אלא אם כן בכל זאת הוא העיר על קובץ בעייתי במהלך ההתקנה והורית לו להמשיך).

מה לגבי הבדיקות שהפניתי אותך אליהן למעלה?

יש לך כבר תוצאות?

פורסם
  • מחבר

לא עוד לא בדקתיי בזה אבל מה עם התוצאות שבתוכנה

everst Home Edition

איך התוצאות ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים