עבור לתוכן

אבי לוזון מציע: תקרת שכר בליגת העל

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3378427,00.html

אבי לוזון מציע: תקרת שכר בליגת העל

ארקדי גאידמק לא יאהב זאת: יו"ר ההתאחדות הנכנס אמר בנאום חגיגי כי הוא מתכוון להקטין את מספר הזרים ולאפשר תקציב של עד 10 מיליון דולר לקבוצה. לוזון: "אהיה יו"ר ההתאחדות של כולם, למרות שאשאר אוהד מכבי פ"ת". על המשפחה: "אנחנו לא מושחתים כמו שמנסים לצייר אותנו

הוא רוצה לעשות עוד שינוים חוץ מיזה ולדעתי זה מצוין

פורסם

ח"ח למהלך הזה

פורסם

מסכים עם המהלך, זה יצור איזושהי רמה של שיווין (כן בטח, אם יש 2 קבוצות עם התקציב הזה או גבוה ממנו אני צנצנת :P), ובעיקר ימנע מאנשים כמו ארקדי גאיידמק להשתלט על הכדורגל..

פורסם
  • מחבר

יש קבוצות אם תקציבים מאוד גדולים כמו ביתר\מכבי\חיפה \והפועל

העניין שהפער לא יגדל עוד יותר יחסית לקבוצות הקטנות

תיראה לדוגמה איך הכדורסל בארץ נהרס שיש ברוב השנים קבוצה דומיננטית אחת והאחרות רבות על המקום השני

השנה אולי קבוצה אחרת תצליח לגנוב אליפות כי מכבי יחסית חלשה

אבל די בטוח ששנה הבא היא תיתחזק מאוד ותחזור לשלוט על הליגה

וצריך לימנוע מצב דומה בכדורגל

פורסם

לוזון לא יכול להתחרות עם ארקדי יאמר שחר או כל אחד אחר, לכן הוא רוצה להנמיך את התקציבים , כדי שאלה יתאימו לתקציב הזעום של מכבי פתח תקוה . הורדת התקציב תוביל להחלשות הקבוצות הישראליות ביחס לאירופה. את לוזון זה לא מעניין!

הבן זונה הזה לא חושב לטובת הכדור רגל הישראלי(במיוחד באירופה), אלא לטובת הקבוצה הקטנה שלו.

סעמק זה מרתיח אותי! איך בכלל המושחת הזה מונה\נבחר ליו"ר ההתאחדות?!

אני נשבע לכם - אם הוא יעביר את ה"חוק", הוא יצטרך שומרי ראש פרטיים, במימון עצמי, 24/7!

מכור! הוא מכור בלעט!

פורסם

הצעת חוק כזאת יכולה לעשות טוב לתחרות בכדורגל הישראלי ואולי לעזור לנבחרת (יותר ישראלים וצעירים יקבלו זמן משחק)

מצד שני, זה יגמור את הסיכויים הקטנים גם ככה של ישראליות באירופה

בקיצור, אני נגד כזה מהלך

פורסם
  • מחבר

נכון שזה יזיק לקבוצות ישראליות פרטיות באירופה

אבל זה מאוד יעזור לשחקנים הישראלים

ואני תמיד העדפתי נבחרות על קבוצות פרטיות

פורסם

אני חושב שדבר ראשון צריך לשמור את הנוער שלנו כאן,לפני שמתחילים לחשוב על לפתח שחקנים ישראלים,שינצלו כמו שצריך את הקיימים.

[מי אמר בן סהר]

פורסם
  • מחבר

אם הצעירים הישראלים יחדרו לקבוצות אירופיות טובות וישחקו בנבחרת זה יהיה עדיף

בארץ המועדונים הרבה פחות מיקצוענים

פורסם

אם הצעירים הישראלים יחדרו לקבוצות אירופיות טובות וישחקו בנבחרת זה יהיה עדיף

בארץ המועדונים הרבה פחות מיקצוענים

אבל אז תהיה לנו ליגה מזה משעממת :P

פורסם

נכון שזה יזיק לקבוצות ישראליות פרטיות באירופה

אבל זה מאוד יעזור לשחקנים הישראלים

ואני תמיד העדפתי נבחרות על קבוצות פרטיות

מה שאני שמעתי("") זה רק "בלה בלה בלה בלה בלה BLA"!

אתה לא מבין כלום וזה מעצבן שאתה מדבר שטויות...

פורסם
  • מחבר

תיתעצבן

פורסם

אבל אז תהיה לנו ליגה מזה משעממת :P

ועכשיו היא שיא המתח..

בעצם,אולי היא מותחת מבחינת זה שהצמרת צפופה, אבל היא משעממת תחת..

פורסם

תיתעצבן

No probs. It's my Speciality...

ועכשיו היא שיא המתח..

בעצם' date='אולי היא מותחת מבחינת זה שהצמרת צפופה, אבל היא משעממת תחת..

[/quote']

שנה הבאה היא תהיה מאוד מותחת!

בית"ר תתחבר, חיפה תחזור לעצמה, בית"ר תהיה באירופה, הפועל... אין לי מושג מה יהיה איתם, אבל אני מקווה שאבוקסיס ישבור רגל.

גם מכבי נתניה תתחיל לרוץ בצמרת לדעתי.

אז בקיצור... יהיה הרבה יותר מעניין! אני בטוח!

אם יגבילו את תקציבי הקבוצות ל10 מיל' דולר, זה יהרוס את כל התקוות של בית"ר לאירופה. אי אפשר להחזיק בקבוצה שחקנים ברמה בינלאומית עם תקציב כזה. באף ארץ באירופה ולא בעולם אין הגבלה מטומטמת שכזאת! איך באנגלית היו מסתדרים עם הגבלה מגוכחת כזאת?!?! איך?!

אבי לוזון חושב רק על טובת קבוצתו. הוא מנסה להיות שרירן. זה שעושה משהו, שגורם לשינוי. הוא לא חשוב על טובת הכדור רגל הישראלי! איך לעזאזל זה יכול להיות טוב לכדור רגל הישראלי?! זה לא קשור לזרים.. אז ביאיו זרים מברזיל וגאנה וניגריה במחיר זול וארבעה זרים ישחקו כל הזמן.. זה לא יועיל לכדורגלן הישרלאי במאומה. תראו עכשיו בבית"ר - יש חמישה זרים אך בכל רגע נתון משחקים מקסימום שלושה!

בקיצור- מהלך שרירותי שבא לעזור לקבוצות העניות...

פורסם

לוזון לא יכול להתחרות עם ארקדי יאמר שחר או כל אחד אחר, לכן הוא רוצה להנמיך את התקציבים , כדי שאלה יתאימו לתקציב הזעום של מכבי פתח תקוה . הורדת התקציב תוביל להחלשות הקבוצות הישראליות ביחס לאירופה. את לוזון זה לא מעניין!

הבן זונה הזה לא חושב לטובת הכדור רגל הישראלי(במיוחד באירופה), אלא לטובת הקבוצה הקטנה שלו.

סעמק זה מרתיח אותי! איך בכלל המושחת הזה מונה\נבחר ליו"ר ההתאחדות?!

אני נשבע לכם - אם הוא יעביר את ה"חוק", הוא יצטרך שומרי ראש פרטיים, במימון עצמי, 24/7!

מכור! הוא מכור בלעט!

אתה מורחק מהפורום לשבוע.

כדאי לך מאוד להירגע עם השפה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים