עבור לתוכן

אתם רואים מצב שיום אחד מיקרוסופט תתבע את כל אלה שהיא גילתה שיש להם XP לא חוקי?

Featured Replies

פורסם

כן.

הוא גם כותב בפורמט RTF (שגם אותו Word יודע לפתוח) וגם באיזה פורמט ייחודי שלו שאני לא זוכר כרגע.

פורסם

חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום

בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!!

נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב..

u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!

:lol: :lol: :lol:

צוטטת. :xyxthumbs:

ולנושא -

כמו שהשאר אמרו, מאד לא פשוט יהיה להם לתבוע את כל האנשים עם העותק הפיראטי.

מה שכן, הם תמיד יכולים לנסות לנטרל את העותקים הלא חוקיים, לפתות משתמשים לעבור לחוקי (ע"י חסימות גישה),

לא שעד היום זה עבד, אבל תמיד כדאי לנסות. :smile1:

פורסם

ממליץ לכם בחום להתקין open office

תוכנה נפלאה, וגם לא צריך שמישהו יגיד לך אי פעם שאתה עושה משהו לא חוקי.

ואם מה שאתם רוצים להרגיש זה שאתם דופקים את ms אז פשוט תעברו.

לגבי מע' הפעלה,

במחשב הזה יש לי חוקית (laptop, לא שאלו אותי אפילו)

במחשב החדש התקנתי ubuntu

שוב ממליץ בחום (לכל מי שלא gamer)

אבל בתכלס - היא לא נוחה כמו האופיס, והיא לא טובה בעבודה בעברית כמו האופיס (ויש לי ניסיון איתה ועם האופיס של MS).

פורסם

כן בטח... יבואו 3 חננות ממיקרוסופט ויבקשו ממני "אתה יכול בבקשה, אם לא קשה לך, למחוק את העותק הבלתי חוקי של וינדוס שברשותך? תודה על ההקשבה"...

מחכה ליום הזה.

פורסם

מחליף לw0rd

AbiWord is a free word processing program similar to Microsoft® Word.

:yelclap:

פורסם

חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום

בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!!

נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב..

u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!

חחחחח :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים