עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רומן אברמוביץ' התגרש מאישתו לאחר שבגד בה עם צעירה בת 20 וכעת צפוי לשלם לה כ-11

Featured Replies

• תגובות 42
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רבותיי, אני חושב שזה היה הזיון הכי יקר בהיסטוריה!!! :smile1:

פורסם

^ Ka-Ching !!! ^ ;D

יש את התמונות שלה בכתבה... כוסית כוסית אבל בשביל 11 מיליארד דולררר היא צריכה להיות לא מהעולם הזה

פורסם

אני הייתי מוכן להתחתן איתו בשביל 11 מילארד דולר.

heck even the butt ache might be worth it

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

אני הייתי מוכן להתחתן איתו בשביל 11 מילארד דולר.

heck even the butt ache might be worth it

אני גם יכול להסתפק ב2 :)

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להסתפק אפילו ב2 מיליונים 8)

פורסם

איזה מעפן! "בגד בה עם צעירה בת 20 ?!

בשביל 11 מליארד הייתי רוצה שיכתבו מינימום לאחר שבגד בה עם:

בר רפאלי, אנג'לינה ג'ולי, צ'לסי קלינטון, התאומות אולסן, יונית לוי, המורה לצ'לו, המזכירה, אחות של המזכירה, אחות של אישתו, כללללללללל הבנות שהופיעו אי פעם בGIRLS GONE WILD, את כל איזור חיוג 04 !!!!!!!!!!!!!!!! לורה פאקינג בוששששששש !!!

מה זה צעירה בת 20 מה אתה מעפן ?!?!?!!?!?!?!?!?

פורסם

:lol: :lol: :lol: אני חושב שאתה צודק D:

פורסם

א. אישתו נראת פצצה אחרי 5 לידות (!)

ב.

^ Ka-Ching !!! ^ ;D

יש את התמונות שלה בכתבה... כוסית כוסית אבל בשביל 11 מיליארד דולררר היא צריכה להיות לא מהעולם הזה

האישה אכן כוסית+ הבחורה שאיתה הוא בגד+ שאר הבחורות שעכשו יפלו עליו כמו אל מגנט... שווה לפחות איזה מליארד או 2 :)

נוסטר, הבחורה שאיתה הוא בגד לא פחות כוסית... ;)

פורסם

אכן זיון יקר מאוד.

מה שמעלה על הפרק את השאלה - האם לא צריך לעשות משהו בנוגע לחוקי הגירושים המגוחכים והמוזרים האלו?

פורסם

אולי ה"בגידה" הזו היא רק דרך להשתחרר מנישואים אלו? :P

פורסם

פייייי... מישהו שלמד איתי בקורס ברמנים אמר למישהי אחרת שם שהוא מחלק את הנשים ל-2 קטגוריות. כאלו שהוא היה רוצה לזיין, וכאלו שהוא היה רוצה לעשות להן ילדים. כנראה שמדובר באחד בעל השקפת עולם דומה והוא משלם על זה עכשיו, ובגדול. ובכלל, אשתו נראית לי הרבה יותר שווה.

בנוגע לחוקי הגירושים... תאמין לי שאם היה לו שכל הוא היה משאיר את הזין במכנסיים ולא היו לו בעיות. אתה מצפה שמישהו עם ממון כזה גדול יביא עם אישתו 5 ילדים לעולם ואח"כ יברח לזיין דוגמנית בת 23 בפריז ולא ישלם על זה ביוקר? אז חבל. מה כן, אני בעד שנשים עם הכנסה גבוהה בצורה משמעותית מהבעל ישלמו להם מזונות אם בגדו או משהו כזה. חוצמזה, הם הגיעו להסכם גירושים, זאת לא היתה החלטת בית משפט. אבל הוא לא הלך לבית משפט כי הוא יודע שלפוטין יש אינטרס לשחוט אותו אז הוא היה מטרפד את התיק לגמרי.

פורסם

אכן זיון יקר מאוד.

מה שמעלה על הפרק את השאלה - האם לא צריך לעשות משהו בנוגע לחוקי הגירושים המגוחכים והמוזרים האלו?

בשביל זה יש הסכם טרום נישואין, אם אתה טיפש מידי כדי להחתים את הזונה עליו אז מגיע שיקחו לך את כל הכסף.

פורסם

פייייי... מישהו שלמד איתי בקורס ברמנים אמר למישהי אחרת שם שהוא מחלק את הנשים ל-2 קטגוריות. כאלו שהוא היה רוצה לזיין, וכאלו שהוא היה רוצה לעשות להן ילדים. כנראה שמדובר באחד בעל השקפת עולם דומה והוא משלם על זה עכשיו, ובגדול. ובכלל, אשתו נראית לי הרבה יותר שווה.

בנוגע לחוקי הגירושים... תאמין לי שאם היה לו שכל הוא היה משאיר את הזין במכנסיים ולא היו לו בעיות. אתה מצפה שמישהו עם ממון כזה גדול יביא עם אישתו 5 ילדים לעולם ואח"כ יברח לזיין דוגמנית בת 23 בפריז ולא ישלם על זה ביוקר? אז חבל. מה כן, אני בעד שנשים עם הכנסה גבוהה בצורה משמעותית מהבעל ישלמו להם מזונות אם בגדו או משהו כזה. חוצמזה, הם הגיעו להסכם גירושים, זאת לא היתה החלטת בית משפט. אבל הוא לא הלך לבית משפט כי הוא יודע שלפוטין יש אינטרס לשחוט אותו אז הוא היה מטרפד את התיק לגמרי.

interesna kakoi interes onevo =|

on, gaidemak, mozut i levayev toze, ukrali dengi vavrema perestroiki, a teper rasiya ochen bednaya strana :x

nu i putin diktatar kaneshna, tipa :-\

---

ואני מסכים, אשתו נראית מצויין, ועוד אחרי 5 לידות, מה הפואנטה? :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.