פורסם 2007 במרץ 1818 שנים למישהו יש את המיקוד בהיסטוריה 2007 קיץ חלק ב' שמעתי שהודלפו המיקודים ....?וגם אם יש לכם בספרות ועוד כמה מקצועות אז שתפו...
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים בדיוק באתי לשאול אותה שאלה.אני יודע שבתנ"ך ירד פרק ד' בבראשית ,ומשהו על אליהו במלכים משהו(לא זוכר את זה בדיוק)
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אני מקווה שזה לא היה מיקוד נכון, בתנ"ך זה מיקוד גרוע.למרות שבפיזיקה היה מיקוד מצויין.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים המיקודים שהודלפו הם לא מיקודים נכונים ככל הנראה.למה אתה חושב?הורדנו אום מהאתר של משרד החינוך.. הכל נראה כשר...
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים המיקודים שהודלפו הם לא מיקודים נכונים ככל הנראה. חחח בית הספר שלי הדפיס את המיקודים שהודלפו ואם יתברר שזה לא זה אז הם\אני יצא חתיכת חומוס למה אתה חושב שהם לא הנכונים? איפלו כתוב קיץ תשסז
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אני בספק שזה מיקוד מזויף... מי ישב לכתוב איזה שלושים מיקודים מזויפים? בקובץ שהעלו פה לאתר יש את המיקוד ללשון עברית למגזר הדרוזי, מישהו יתאמץ לזייף גם אותו?
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים היו שמועות שהמיקודים הללו הם מיקודים של שנים שעברו, כמו כן למה למשרד החינוך לפרסם אותם ואז להיתאמץ להסתיר אותם? (טוב בעצם זה משרד החינוך מי יודע :\)
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים WTF?!?! משקד החינוך התפגר?! הם פירסמו מיקודים ואז הורידו אותם בטענה שהם לא נכונים והנכונים יהיו ב 20 לחודש ועכשיו הם שוב מפרסים אותם?!http://meyda.education.gov.il/mikudim/interni.htmמה נסגר?
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים בקיצור, אלא הם המיקודים הנכונים ;D הדלפה איכותית חברה תודה רבה לMR_K נראה לי קוראים לו, שגיבה את כל החומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.