עבור לתוכן

המייל השבועי בנוגע להסתה של השרים הערביים בכנסת ישראל

Featured Replies

פורסם

כן, נכון...

כשאני חושב על זה, ת'רד במדור אקטואליה של אתר חומרה ישראלי, בהכרח ישנה את דעתם של שופטים בבית המשפט העליון. איך לא חשבו על זה קודם? ::)

היי, מותר לי לחלום.

ו-Stone Fox, עדיף לא לשתוק, עדיף לקום ולעשות מעשה. אני לא מאמינה שמישהו יקשיב לי אם אני אגיד להלחם בשחיטות ובפרזיטים בפוליטיקה, אבל מי יודע, אולי מישהו יקשיב לכם. לכו לקורס מנהיגות או משהו.

פורסם

מה אני יארגן מהפכה ? אני לבד ישתלט על המדינה, אין לי מדינה אחרת להזכיר לך תאנטישמים בחוץ, רק פה אתה יכול לחיות בשקט.

אבל עדיין רוצים שנגייס,שנאהב תארץ, נהיה פטריוטים, שיתנו לנו בטחון, שישמרו על הכבוד הלאומי, זה בדיחה מה שהולך עם החכ''ים הערבים.

פורסם

עוד כמה פעמים נראה פה אנשים כותבים את המשפט הזה?

נמאס לך מהמדינה?

אם יש לך אזרחות אחרת תברח.

אם אין לך אזרחות אחרת אז תוציא אחת ותברח.

אם אין לך אפשרות להוציא אזרחות אחרת אז הזד**נת ואתה הולך להירקב פה עם החום והערבים.

עדיף לשתוק מאשר סתם לקטר ולא להציע פתרונות.

איזה שטויות דווקא הפוך צריך לא לשתוק

פורסם

מה אני יארגן מהפכה ? אני לבד ישתלט על המדינה, אין לי מדינה אחרת להזכיר לך תאנטישמים בחוץ, רק פה אתה יכול לחיות בשקט.

אבל עדיין רוצים שנגייס,שנאהב תארץ, נהיה פטריוטים, שיתנו לנו בטחון, שישמרו על הכבוד הלאומי, זה בדיחה מה שהולך עם החכ''ים הערבים.

יאללה, בואו נרים את הנשק, את המעבדים הישנים ונזרוק אותם על השומרים במשכן הכנסת, נפלוש פנימה ונשתלט עליו!

פורסם

ההיתי שורף תכנסת על כול יושביה המושחטים, אשכרה סדום הכנסת שלנו, צדיק אחד אין שם.

פורסם

ההיתי שורף תכנסת על כול יושביה המושחטים, אשכרה סדום הכנסת שלנו, צדיק אחד אין שם.

אני לא מסכים אלדד ממש סבבה

פורסם

בקצב הזה שיהודים עוזבים את ירושלים בטענה ש"הדוסים משתלטים עלייה", לא תהיה בעיה לערבים. חבל שלאף אחד בממשלה לא אכפת מזה.

פורסם

יאללהה קדימה מי אלה ה49 אחוז מנדטים שבחרו בהם?

פורסם

טוב, מה עם הסטיקי? נפתח?

יש מספיק דברים.. כל שבוע יש משהו

ואני צריך את זה לוויכוחים אינטרנטיים עם אנשים ;)

נייסד DB של טיעונים והוכחות ציוניות

פורסם

Fine.

אתם רוצים להמשיך להוציא אנרגיות על וויכוחים חסרי משמעות על מציאות שהיא קרבה ובלתי נמנעת, אני לא אעצור בעדכם.

למעשה כבר נמאס לי מאקטואליה, אני הולך להקיא מזה.

פורסם

Fine.

אתם רוצים להמשיך להוציא אנרגיות על וויכוחים חסרי משמעות על מציאות שהיא קרבה ובלתי נמנעת, אני לא אעצור בעדכם.

למעשה כבר נמאס לי מאקטואליה, אני הולך להקיא מזה.

אז מה אתה עושה פה בפורם?

פורסם

לזה התכוונתי, אני לא הולך להיות יותר.

::)

פורסם

לזה התכוונתי, אני לא הולך להיות יותר.

::)

את האמת לא ראיתי אותך פה יותר מידי ::) אבל בכל זאת נתגעגע ;)

פורסם
  • מחבר

בשביל סוחר סמים מפוקפק

המדינה היתה צריכה לדעת מה אותו סוחר סמים מפוקפק סיפר ממה שהוא ידע (והוא ידע הרבה) וזה היה שווה את האסירים האלה.

במלחמה האחרונה התברר כמה שהוא זימר... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים