עבור לתוכן

איזה אמינות יש היום לשר ערבי בממשלה?

Featured Replies

פורסם
:yelclap:
פורסם

גדולה :yelclap:

מה בדיוק מטרת הדיון לא כ"כ הבנתי...

פורסם
  • מחבר

מה לא שמעת? לא מכיר בהמנון.

פורסם

אז תרשום! אתה מציג שאלה ללא שום מידע וזה לא מובן...

אם אתה מדבר על מג'דלה הזה אז כן,שמעתי וזו בושה גדולה לדעתי.

בין כה וכה (גם אם הוא היה מכיר בהמנון) לא היתי חושב שהוא צריך להיות שר..אבל יש אנשים "חכמים" ממני שמחליטים

פורסם

אם הוא יהיה שר טוב, זה מספיק, אתה באמת רוצה שהוא ישיר נפש יהודי הומיה, שהוא לא יהודי?

מספיק לי שהוא באמת מכבד את ההמנון.

פורסם

אני חושב שהבעיה הגדולה במג'אדלה היא שהוא מונה רק בגלל שהוא ערבי כספין פוליטי של פרץ, וממש לא בגלל שיש לו את הכישורים לזה. זה יותר גרוע מהעובדה שהוא לא רוצה לשיר את ההמנון. אם כבר מתעסקים בערבים ישראליים שמזיקים למדינה, אז טיבי וחבריו מהמפלגות הערביות הרבה יותר מפחידים אותי.

אם איזה שר רוצה לשיר את ההמנון או לא זה הדבר האחרון שמעניין אותי עם רמת החרא שיש במדינה היום.

פורסם

לא מכירים בהמנון? הייתי דואגת יותר בגלל שרים ערבים בממשלת ישראל שמנסים לחולל מהפיכה, בשפתם, "לשחרר את ירושליים".

פורסם

"איזה אמינות יש היום לשר ערבי בממשלה?"

ועל זה נאמר

"ואיזה אמינות יש לשר שאינו ערבי בממשלה?"

פורסם

:lol:

כלומר,

:'(

פורסם

אי אי אי לאיזה מצב הגענו

פורסם

מה לא שמעת? לא מכיר בהמנון.

גם אני, אז מה?

אם הוא יהיה שר טוב, זה מספיק, אתה באמת רוצה שהוא ישיר נפש יהודי הומיה, שהוא לא יהודי?

מספיק לי שהוא באמת מכבד את ההמנון.

מחזק1.

אני חושב שהבעיה הגדולה במג'אדלה היא שהוא מונה רק בגלל שהוא ערבי כספין פוליטי של פרץ, וממש לא בגלל שיש לו את הכישורים לזה. זה יותר גרוע מהעובדה שהוא לא רוצה לשיר את ההמנון. אם כבר מתעסקים בערבים ישראליים שמזיקים למדינה, אז טיבי וחבריו מהמפלגות הערביות הרבה יותר מפחידים אותי.

אם איזה שר רוצה לשיר את ההמנון או לא זה הדבר האחרון שמעניין אותי עם רמת החרא שיש במדינה היום.

מחזק2.

"איזה אמינות יש היום לשר ערבי בממשלה?"

ועל זה נאמר

"ואיזה אמינות יש לשר שאינו ערבי בממשלה?"

:lol:

פורסם

איזה אמינות יש היום לשר ערבי בממשלה?

אותה האמינות כמו לראש הממשלה ולשאר השרים

פורסם
  • מחבר

כל אחד צריך לבדוק את עצמו תחילה באיזה אמינות הוא מחוייב למדינה ,

יהודית, ישראלית, כללית,

אם 57 אחוז מוכנים להתחתן עם עמים אחרים אז איפה אמינות.

פורסם

אתה משווה אנשים שהולכים עם הלב בשביל האהבה לאנשים שמעוניינים לפגוע במדינה?

עכשיו תגיד לי את האמת... נראה לך ששרים בממשלה, ראשי ממשלה או ראשי מפלגות נבחרים על פי רמת האמינות שלהם? ממש לא, הם נבחרים לפי מי מחלק יותר ג'ובים ועושה יותר קומבינות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים