עבור לתוכן

מלחמת הכוכבים

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזאת בטח שאלה קצת מטופשת,

ואני גם קצת מתבייש להודות בזה, אבל אף פעם לא ראיתי את מלחמת הכוכבים.

אני מתכנן לראות את כל הסרטים, ואני חייב להבין,

באיזה סדר לצפות בהם?

תודה.

פורסם

בסדר החדש, ראשון שני שלישי רביעי חמישי ושישי.

פורסם

למה לא בסדר המקורי?

פורסם

כי בסדר המקורי, הוא יראה קודם את הרביעי (A NEW HOPE), אחר כך את החמישי (THE EMPIRE STRIKES BACK) ואז את השישי (THE RETURN OF THE JEDI)...

לעומת זאת, אם הוא יראה קודם את הראשון (אימת הפאנטום), הוא יבין גם איך העלילה מתגלגלת

פורסם

אבל כולנו ראינו בסדר המקורי והבנו איך העלילה מתגלגלת

פורסם

הייתם מוכרחים, מכייוון שאז הראשון, השני והשלישי לא היו זמינים, לעומת זאת עכשיו כשהם זמינים (ואפילו באיכות HD, לא שזה חשוב...), למה לא לראות את הסאגה המופלאה כולה ברצף? כלומר, זה רק יהרוס את השלושה הראשונים אם הוא ידע כבר מה קורה ברביעי...

פורסם

זה לא הרס בכלל את השלושה הראשונים

יש סיבה שהסרטים יצאו בסדר כזה ולא לפי סדר כרונולוגי

פורסם

הסיבה שג'ורג' לוקאס נתן הוא שהוא חשב ש 1 2 3 ימכרו פחות טוב בקופות, ושהטכנולוגיה עוד לא בשלה לעשות אותם כמו שצריך

פורסם

אפשר לוותר על הראשון, על השני גם לא חובה :)

בכל מקרה, הסיפור כרונולגיות הוא 1 עד 6, בפועל הוא 4-6 בשנות ה 70-80 ו 1-3 יצאו עכשיו בשנות ה 2000. איך אתה רוצה לראות זה נתון לבחירתך.

זה גם לא בושה שלא ראית... הרבה אנשים לא ראו אותם (גם כאלו שאתה חושב שראו ותמפלא לשמוע שלא).

פורסם

יש סיבה לזה שהם יצאו בסדר שהם יצאו,אני מציע לך לראות אותם כמו שהבמאי רצה:קודם את פרקים 4, 5, 6 ורק אז את פרקים 1, 2 ,3.

פורסם

יש סיבה לזה שהם יצאו בסדר שהם יצאו,אני מציע לך לראות אותם כמו שהבמאי רצה:קודם את פרקים 4, 5, 6 ורק אז את פרקים 1, 2 ,3.

כמו שאמרו את זה מקודם, הסיבה שהוא עשה את זה ככה היא משיקולי תקציב ולא משיקולי תסריט.

פורסם

שוב הוא כבר אמר את זה, לא ככה הוא רצה שיראו, ככה הוא חשב שהוא יוכל לקבל את התקציב לעשות את הסרטים

פורסם

בהתחשב בכך שהשלישיה החדשה לא משהו בלשון המעטה, עדיף לראות את הסרטים בסדר שהם יצאו.

פורסם

למה אתה אומר? הראשון סבבה, השני באמת לא משהו, אבל השלישי מצויין ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים