עבור לתוכן

אירגון המורים בצפון הזמין את חבריו לערב חשפנות

Featured Replies

פורסם

ולא הזמינו אותי??!! חולרות!!! :P

משום מה לא נראה לי ממש שהוא באמת "לא שם לב לכל הטקסט".. אני חושב שהוא לא רצה לשים לב לכל הטקסט.

פורסם

אוף איזה מעצבנת התקשרות הזאת!!!

זה שהם מורים לא אומר שהם בני אדם?! אז זה שהם מחנכים אומר שהם צריכים להתנזר ממין ולעבור לחיי קדושה, בעצם בואו נשליך אותם למנזר ונגמור עם זה.

הוריכם, שגם הם אחראים לחינוך (ויותר מהמורים!), תתפלאו, הם יותר גרועים! הם מקיימים יחסי מין :o

פורסם
  • מחבר

זה שהם מורים לא אומר שהם בני אדם?! אז זה שהם מחנכים אומר שהם צריכים להתנזר ממין ולעבור לחיי קדושה, בעצם בואו נשליך אותם למנזר ונגמור עם זה.

הוריכם, שגם הם אחראים לחינוך (ויותר מהמורים!), תתפלאו, הם יותר גרועים! הם מקיימים יחסי מין :o

זה לא קשור. אבל כשארגון לוקח את זה על עצמו זה משהו אחר. וחשבת שאולי לא כולם כמוך אוהבים חשפניות

פורסם

זה לא קשור. אבל כשארגון לוקח את זה על עצמו זה משהו אחר. וחשבת שאולי לא כולם כמוך אוהבים חשפניות

אז שלא ילכו, מה הבעיה?

פורסם

בל נשכח את יו"ר ארגון המורים, מר רן ארז היקר שנלחם בחירוף נפש על שכרם של המורים, בשעה שהוא מקבל מאות אלפי שקלים במרמה.

ייתכן אפילו שמופע החשפנות ממומן מהכיס שלנו.

פורסם

לפחות שיזמינו אותנו.. ;D

פורסם

שלא נדע, לאן התקשורת מגיעה...

כל היום עם הלוח והגירים והתלמידים המעצבנים, גם בגילאי המשבר מגיע להם "להתפרק" קמעה...

פורסם

האמת - הכותרת מטעה

אף אחד לא הכריח אותם ללכת לשם וזה לא אירוע מיוחד של הארגון. זה בסך הכל אירוע כללי שמתקיים שאליו אפשר לקבל הנחה. חלק יקחו הנחה לטיול וחלק לזה. מה אכפת לאנשים

פורסם

בל נשכח את יו"ר ארגון המורים, מר רן ארז היקר שנלחם בחירוף נפש על שכרם של המורים, בשעה שהוא מקבל מאות אלפי שקלים במרמה.

ייתכן אפילו שמופע החשפנות ממומן מהכיס שלנו.

אתה כבר הרשעת את הבן אדם?

מבחינתי מדובר באדם שאכן לוחם על עקרונות ונקודות חשובות, ובישראל אדם חף מפשע עד שהוכח אחרת..

ולא הפוך.

פורסם

ברובם המכריע של המקרים, משטרת ישראל איננה עוצרת אדם (בייחוד איש ציבור כמו ארז) בלי שיהיו בידה מספיק ראיות על מנת להגיש נגדו כתב אישום.

כך שאם המשטרה פשטה על ביתו ועל משרדו ועצרה 5 חשודים, סימן שיש דברים בגו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים