עבור לתוכן

באיזה מסך הייתם בוחרים מבין השניים?

אם היו נותנים לכם לבחור במתנה אחד מהמסכים האלה ורק אלה, באיזה הייתם בוחרים ולמה? 11 הצבעות

1. 1. אם היו נותנים לכם לבחור במתנה אחד מהמסכים האלה ורק אלה, באיזה הייתם בוחרים ולמה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, כשצודקים אז צודקים. היום עשיתי סבב חנויות כדי לראות את שני המסכים בפעולה. בסה"כ שניהם נראו לי די אותו דבר מבחינת הצבעים והטקסט וחשבתי לעצמי, למה לזלזל במסכים האלו? עד שבמקרה נתקלתי בסמסונג 971P וגיליתי עולם אחר. הזווית צפייה בשני המסכים האחרים היא בלתי אפשרית כמעט אם צופים מלמטה למעלה (אם רוצים לראות סרט מהמיטה זה מורגש מאוד) ואילו ה 971P אוכל אותם כמו כלום.

עדיין לא הייתי מגדיר את ה 931C וה- 1970HR כזבל, כי מי שמתעסק עם המחשב רוב הזמן בזווית ישרה כמו לאינטרנט או משחקים, זה נותן מענה טוב במחיר זול יותר, אבל מי שצופה בסרטים ולא רק בישיבה מול המחשב, שינסה להוסיף טיפה, כי ההבדל אכן מורגש.

פורסם

ה 971P מציג מריחות בסצינות מהירות ובמשחקים...

פורסם

ה 971P מציג מריחות בסצינות מהירות ובמשחקים...

אתה אומר ששום מסך לא טוב אז מה כן טוב??????

פורסם

אני אומר שהוא לא שווה את המחיר שלו

לא אמרתי ששום מסך לא טוב... תסתכל על כמה מסכים במחיר שלך ומה שהכי נראה לך תקח

פורסם
  • מחבר

אני שמח לבשר לכם ששידרגתי את עצמי במסך סמסונג 971P היום. הוצאתי אותו במחיר מדהים (זכיתי במכרז). לא נעים לי להגיד בכמה, אבל בכל מקרה הוא עלה לי פחות משני הדגמים שהתייעצתי איתכם לגביהם. עכשיו רק נשאר לחכות שהוא יגיע, ואני מקווה שהוא כן מעולה כמו שאתם אומרים. תודה על העצות והטיפים! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים