עבור לתוכן

אחרי התלבטות קשה נפלה ההחלטה: קונה מחשב חדש בזיגזג. מה דעתכם על החנות הזאת?

Featured Replies

פורסם

אני קניתי את שני המחשבים האחרונים שלי מהם, אחלה חנות, אחלה שירות... נכון יקרים אבל לפחות אתה יודע שיש לך אנשים שמבינים (לא ידחפו לך חלקים זולים ו\או ג'נריים) ושהם סבבה.

• תגובות 32
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בשנתיים האחרונות קונה רק מאצל זיגזג

וככה גם המשפחה והחברים וכו'

בינתיים מרוצים מאוד כולם

פורסם

הנה הסיפור שלי - הזמנתי מהם לפני שבוע דיסק קשיח של WD בגודל 200 ג'יגה (סדרת JB). לאחר יומיים הם התקשרו ואמרו שהוא אזל להם ובמקום זה הם ישדרגו לי את ההזמנה לדיסק קשיח של 250 ג'יגה על חשבונם. זה שירות טוב בעיניי, במקום למרוח אותך כמו חנויות אחרות ולהגיד שיש בעיות עם היבואן/עיכוב במכס/עומס הזמנות, הם פשוט סיפקו לי מוצר משודרג באותו מחיר וגרמו לי לרצות לחזור לשם בפעם הבאה שאני קונה משהו.

פורסם

טוב תמיד צריך מישהו לקפוץ אז..

אני אישית לא קונה מהם יותר, ומזהיר את כל מי שאני מכיר מהחנות הזאת

תמיד הייתי שומע מהם ביקורות טובות, ובימים שהייתי מנהל פורום חומרה (לא באתר הזה) גם הייתי ממליץ עליהם

אבל הספיקה לי פעם אחת שהייתי צריך את האחריות שלהם והם נפנפו אותי בכזאת חוצפה, דרשו ממני תשלום על הבדיקה של החלק אם הוא באמת פגום (שטויות, אני טכנאי בחנות ואני אומר להם שזה פגום) של איזה 170 שקל ועוד בסוף אחרי ששילמתי והחליפו לי את החלק, ומשהו אחר היה פגום בו

דיבורים לא העלו כלום ואחרי שהתעצבנתי, הלכתי משם וביטלתי את המחשב שחבר היה אמור לקנות מהם

ואני אומר עכשיו, בתור בנאדם שעובד בחנות ובמעבדת מחשבים,

איך זה שחניות לא הבינו את הכלל הפשוט שכדי להרוויח כסף צריך להוציא כסף ?

"הפסד" קטן שלהם של 170 שקל היה מקנה להם לקוח מבסוט, שהיה נשאר איתם שנים (קניתי לפחות עוד שלושה מחשבים מאז - ואף לא חלק מהם) וממליץ עליהם בחום

מה גם שההפסד הזה, הוא הפסד של שעות עבודה של טכנאי, ולא הפסד של כסף בחומרה (הינו הך, אבל עדיין)

תתחדש בכל אופן... :hat:

אני ממש מופתע מהרושם שקיבלת, חבל שכך באמת חנות מעולה עם יחס נדיר ללקוח ומנפנפים זו המילה האחרונה שהייתי אומר עליהם.

יש לי נסיון רק טוב אצל זיגזג ואני לקוח נאמן של החנות מעל שנתיים.

ההבדל במחירים הוא לא קריטי במיוחד (על מערכת מחשב שלמה אתה יכול להגיע למחיר יקר יותר בכ300 ש"ח מהמתחרה אבל השירות ןהאחריות שווים את זה).

אני הבנתי דבר אחד בקניית מחשב, אם קונים אז לא להתקמצן, אני משלם על ההרכבה ובדיקת מעבדה 170 ש"ח ואז אני שקט שאם חלילה משהו נדפק את כל ענייני הבדיקה והשליחה למעבדה יבצע טכנאי החנות, מי שלא ביצע הרכבה ובדיקה בעת קניית המחשב ובא עם תקלה יצטרך לשלם עבור אבחון אין מה לעשות, תאר לך שאתה "חושב" שיש בעייה בזכרונות והבעייה בעצם באחד הכרטיסים, צריך לאבחן ושעת טכנאי עולה כסף.

בקיצור הנסיון שלי עם החנות הוא רק טוב (ולא אחת נזקקתי לאחריות אצלם) ובאופן כללי לכל מי שמתייעץ איתי אני ממליץ עליהם בגלל השירות הנהדר.

חסרון אחד זה מבחר המוצרים (ספקים, מארזים, זכרונות) אבל אני בטוח שלהכל יש פתרון ... ובתשלום מזומן גם תקבל הנחה חביבה (ראה באתר).

המלצתי היא חד משמעית, זיג-זג מציגים שירות ואחריות ברמה מעולה, מחירים סבירים ומבחר נאה של מוצרי החברות המובילות. מקווה שזה מפיג לך כמה מהחששות ;)

פורסם
:o
פורסם

:o

???

לטובה או לרעה? :s05: :jump:

פורסם

חוץ משהם לא מוכרים ספקי כוח של ENERMAX

אה? מתי זה קרה? את האנרמקס העתיק שלי קניתי שם. נדמה לי שזה הרכיב הראשון שקניתי בזיגזג. מאז קניתי שם שני מחשבים שלמים והרבה רכיבים. ודעתי דומה לדעת רוב האחרים כאן: אולי לא החנות הכי זולה והמבחר שהם מציעים יכול להיות גדול יותר, אבל צוות החנות מקצועי, השירות מהיר ובכל הפעמים שהן נזקקתי לשירות, יצאתי מרוצה.

אחת מהחנויות הטובות שיש בארץ.

פורסם

אחלה חנות

משעשים,נחמדים,ואמינים

פורסם

zigzag אחת מהחנויות הטובות שיש בארץ.

אם לא הכי טובה (מבחינת אמינות שירות ואחריות, ולפעמים גם מחירים)

פורסם

אה? מתי זה קרה? את האנרמקס העתיק שלי קניתי שם. נדמה לי שזה הרכיב הראשון שקניתי בזיגזג. מאז קניתי שם שני מחשבים שלמים והרבה רכיבים. ודעתי דומה לדעת רוב האחרים כאן: אולי לא החנות הכי זולה והמבחר שהם מציעים יכול להיות גדול יותר, אבל צוות החנות מקצועי, השירות מהיר ובכל הפעמים שהן נזקקתי לשירות, יצאתי מרוצה.

אחת מהחנויות הטובות שיש בארץ.

תעבור על המלאי שלהם, אין להם שם שום דבר שכתוב עליו LIBERTY וזה חבל, כי הספק הזה מאוד מאוד פופולארי (ולא סתם)

פורסם

יש כמה חנויות טובות והם לא היחידים שטובים

נסה למצוא חנות טובה שגם קל להגיע אליה

פורסם
  • מחבר

זהו. הזמנתי אצלם מחשב.

כבר דיברתי איתם כמה פעמים כי רציתי לשנות דגם של הצורב. בינתיים שירות מצויין: בדקו, חזרו אלי ושינו את ההזמנה :xyxthumbs:

מקווה שימשיכו ככה גם בעתיד.

עכשיו רק צריך לחכות למוצר עצמו שיהיה מוכן לקראת החגים :)

פורסם

זה גם יותר נחמד שהם יודעים מי אתה עכשיו ואם תתלכלך איתם, פאבל יבתר אותך ויחביא את הגופה שלך במעבדה (נראה את השוטר המז"פניק שמצליח למצוא שם משהו!).

ועכשיו בנימה רצינית יותר, טוב שיש פורומים כאלה שבעלי החנויות מודעים אליהם, כך יוצרים דעת קהל חזקה ומוכר שסרח ישלם על כך בלקוחותיו, לעומת מוכר אמין ושירותי.

מה שכן אני מקווה שהזיגזגים יקחו כנקודות לשיפור כמה נקודות שהועלו (כמו יישור קו עם המתחרים במחירי החומרה, מבחר רכיבים, חיבוק לכל מי שנכנס לחנות וכו...).

פורסם

חחח אהבתי את התפריט שתלוי למעלה על הקיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים