עבור לתוכן

פרס: אולמרט הוא ר"מ מהטובים שהיו

Featured Replies

פורסם

הרפורמות האלו התחילו אצל סילבן

כשתבין משהו בכלכלה, תחזור וננהל דיון

כנ"ל לגביך אתה בכלל לא קונסיסטנטי פעם אומר שביבי הורס את הכלכלה פעם אומר שביבי לא עשה בכלל שום דבר פעם אומר שהוא המשיך בסך הכל את מה שעשו :kopfpatsch:

יש מילה שמתארת טוב תדבר הזה קוראים לה בשם שדומה לשם של חיה מסוימת שדומה לזאב ::)

פורסם

מתי אמרתי שהוא הרס משהו?

גם לא כתבתי שהוא לא עשה כלום, כתבי שהוא לא עשה שום מהפכה

קצת הבנת הנקרא, אני יודע שקשה לך, תנסה להתאמץ

פורסם

יש מילה שמתארת טוב תדבר הזה קוראים לה בשם שדומה לשם של חיה מסוימת שדומה לזאב ::)

צבוע לא דומה אפילו טיפה לזאב (נדמה לי שלזה התכוונת? :) )...

OMRIJ, ביבי הניע את המהפכות בכלכלה בסדרי גודל יותר טוב מסילבן שלום, שלא נדבר על הערך המוסף של היכולת הדמגוגית שלו, הצורה שבה הוא הציג את כלכלת ישראל בעולם, וכו'. את זה קשה למדוד, אבל בשורה התחתונה הגיעו לכאן המון השקעות.

לזרוק ככה באוויר שביבי לא עשה דברים משמעותיים, רק בגלל שאתה לא תומך בו פוליטית, זאת דמגוגיה זולה.

ואגב, בלי שום קשר (מעבר לאסמכתא שאני לא משוחד בקשר לביבי), אני כבר בהסתברות די גבוהה מצביע עבודה - בהנחה שעמי איילון יהיה בראשה (סיפור אחר וארוך).

פורסם

כן, חלק גדול מההצלחה שלו היה בזכות האמון שהוא החזיר

כלכלה פועלת עפ"י ציפיות.

אבל רוב הרפורמות לא היו שלו

בכלל, מהלכים כלכליים זה לא משהו שמשפיע תוך יום

ורוב ההצלחה שלו (שהיתה כמעט מיידית) היתה בעקבות העולם ולא בעקבות "מהפכות"

ואין לזה קשר לכך שאני לא תומך בביבי, בסה"כ הוא היה שר אוצר טוב, אפילו מצויין

אמנם הוא הקריב קורבנות לא קלים על מזבח ההצלחה (ולא היה קורה כלום אם הצמיחה היתה מעט נמוכה יותר ולא היינו נתקלים במראות הקשים האלה)

אבל בסה"כ הייתי רוצה לראות אותו בעתיד שר אוצר שוב

פורסם

אני דווקא הייתי רוצה לראות אותו שר חוץ, אבל לא חשוב :P

פורסם

אני דווקא את ביבי הייתי רוצה לראות כשר חוץ. כמה שהוא נחש, הוא מאד כריזמטי והאמריקאים אוהבים אותו.

פורסם

ראית אותו פעם בראיון בטלוויזיה זרה? כריזמטי זאת מילה מאוד עדינה לתאר את היכולות שלו 8)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כנראה שפרס אימץ איזה סם..

פורסם

מה שכן, לדעתי פרס צודק בזה שהוא אומר שאולמרט נשפט מקודם מדי... סה"כ הוא ר"מ סביר ושקול, הבעייה היא שהוא לא כריזמטי כמו המנהיגים שקדמו לו... הוא נראה "אפור" ובגלל זה ובגלל התוצאות של המלחמה (שאני חושב שהתפקוד שלו בה היה בסדר גמור) אנשים מתלבשים עליו. כמובן שכל פרשות השחיתות לא מוסיפות לו אבל אני מאמין שלרובן (חוץ מהקטע עם ראש הלישכה שלו שאני חושב שהוא העלים עין שם לגבי כמה דברים) לא היה לו קשר אישי כזה או אחר. אם היו עושים את "ניקוי האורוות" הזה בממשלות קודמות אני חושב שהתוצאות היו דומות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים