פורסם 2007 במרץ 1718 שנים הי, קניתי אתמול מסך והוא מזמזם. זה רעש רקע כזה שממש מפריע. הזמזום נעלם שאני קצת מטה אותו או לוחץ עליו עם היד, ואז הוא חוזר אחרי כמה זמן.הזמזום הוא לא אחיד, קצת נשמע כמו זרם חשמלי לא יציב. האם זה משהו בכבל חשמל, או אולי זה עניין של הארקה, או פשוט הצג מקולקל? אגב, אין קשר בין הזמזום לתצוגה. יש זמזום, אין זמזום - התצוגה לא נפגעת.אשמח לקבל עזרה,נמרוד.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים הזמזום מגיע מה Inverter או בעברית מ?ה?פ??ך?, שתפקידו להמיר את הזרם הישר שמתקבל מספק הכוח של המסךלזרם חילופין אשר מפעיל את מנורות הפלורוסצנט בתאורה האחורית של המסך. אין מה לעשות בנידון, אתה מוזמן לנסות ולהפעיל את האחריות או להתרגל לזמזום. מכל הבחינות זו לא התנהגות תקינהאבל זה לא מזיק למסך בטווח הארוך.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר תודה על התשובה.כמה שאלות:1) הממיר הזה לזרם חילופין - יושב בתוך הצג, או חלק מכבל החשמל (לא נראה לי) או אולי זה הגליל השחור הקטן שקרוב לקצה כבל ה VGA? 2) לא יעזור אם אחליף כבל חשמל? כי זה כבל ישן שלי. קיבלתי עם הצג כבל שלא מתאים לארץ.3) כמו שכבר כתבתי : כשאני משחק עם הצג, כלומר מזיז אותו, או לוחץ עליו עם היד כנגד הבסיס , הזמזום מתגבר/נחלש ולעיתים נפסק לחלוטין. אולי אם אמצא את הפוזיציה שבה אין זמזום ואז אחזק את הברגים שמחברים בין הרגלית לצג, אוכל לייצב אותו במצב הזה לתמיד. מה אתה חושב?
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים 1. הממיר ממוקם עמוק בתוך המסך.2. לא סביר שיעזור אבל אתה מומזן לנסות להחליף כבל.3. זה סביר שהצליל משתנה כאשר את נוגע במסך בכל זאת לא הייתי מתעסק עם זה ופונה לאחריות במקום.תמיד יש סיכוי קטן שזה סימן מבשר רעות לעתיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.