עבור לתוכן

מסך סמסונג 931C מזמזם

Featured Replies

פורסם

הי,

קניתי אתמול מסך והוא מזמזם. זה רעש רקע כזה שממש מפריע. הזמזום נעלם שאני קצת מטה אותו או לוחץ עליו עם היד, ואז הוא חוזר אחרי כמה זמן.

הזמזום הוא לא אחיד, קצת נשמע כמו זרם חשמלי לא יציב.

האם זה משהו בכבל חשמל, או אולי זה עניין של הארקה, או פשוט הצג מקולקל? אגב, אין קשר בין הזמזום לתצוגה. יש זמזום, אין זמזום - התצוגה לא נפגעת.

אשמח לקבל עזרה,

נמרוד.

פורסם

הזמזום מגיע מה Inverter או בעברית מ?ה?פ??ך?, שתפקידו להמיר את הזרם הישר שמתקבל מספק הכוח של המסך

לזרם חילופין אשר מפעיל את מנורות הפלורוסצנט בתאורה האחורית של המסך.

אין מה לעשות בנידון, אתה מוזמן לנסות ולהפעיל את האחריות או להתרגל לזמזום. מכל הבחינות זו לא התנהגות תקינה

אבל זה לא מזיק למסך בטווח הארוך.

פורסם

מה שבטוח, זה משהו שלא אמור להיות... תפעיל אחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

כמה שאלות:

1) הממיר הזה לזרם חילופין - יושב בתוך הצג, או חלק מכבל החשמל (לא נראה לי) או אולי זה הגליל השחור הקטן שקרוב לקצה כבל ה VGA?

2) לא יעזור אם אחליף כבל חשמל? כי זה כבל ישן שלי. קיבלתי עם הצג כבל שלא מתאים לארץ.

3) כמו שכבר כתבתי : כשאני משחק עם הצג, כלומר מזיז אותו, או לוחץ עליו עם היד כנגד הבסיס , הזמזום מתגבר/נחלש ולעיתים נפסק לחלוטין. אולי אם אמצא את הפוזיציה שבה אין זמזום ואז אחזק את הברגים שמחברים בין הרגלית לצג, אוכל לייצב אותו במצב הזה לתמיד.

מה אתה חושב?

פורסם

1. הממיר ממוקם עמוק בתוך המסך.

2. לא סביר שיעזור אבל אתה מומזן לנסות להחליף כבל.

3. זה סביר שהצליל משתנה כאשר את נוגע במסך בכל זאת לא הייתי מתעסק עם זה ופונה לאחריות במקום.

תמיד יש סיכוי קטן שזה סימן מבשר רעות לעתיד.

פורסם

קנית את המסך בארץ וקיבלת איתו קבל שלא מתאים לארץ? משהו פה לא ניראה לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים