פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מישהו יכול להמליץ על אחד שעובדניסיתי להתקין NIS 2007 אבל הוא אומר שזה לא מתאים לויסטהמה לעשות??!?! האם לדאוג מוירוסים???
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים למרות שרמת האבטחה של ויסטה יותר גדולה בהרבה משל XP,עדיין צריך אנטי וירוס.יש לך את:NOD32AVG Anti-Virusו-Kasperskyאני הייתי שם את AVG!.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר תודה על הטיפלפני חצי שעה שמתי נוד 32 (העדפתי ללכת על מה שאני מכיר)לא שמעתי על AVGאבל אני חושב שזה יספיק
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אני שמתי קספרסקי.. עבדתי איתה גם בזמנו ב XP , ולדעתי הוא האנטי וירוס הכי טוב שיש כיום.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר תודה על העזרהואם כבר אני מדבר על ויסטהלמישהו יש מושג למה אני לא יכול לראות את הטמפרטורה של הכ.מ ב FORCEWAREזה בגלל שזה גרזה של ווינדוס?
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר כן.תתקין דרייבר לVISTA מאתר של NVIDIAלא הבנת אותי - כן התקנתי גרסה של נווידיה אבל יש לי את הפאנל ה"חדש" ואני לא יכול להחליף לקדום ובנוסף אין לי את הטמפרטורה
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר טמפרטורה זה לא בעיה,יש לך את EVEREST...תאמין לי שניסיתי - הטמפרטורה הפסיקה להופיעה שם (אבל היה לי אותה שם כשעבדתי על XP)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.