עבור לתוכן

מכבי חיפה-אספניול 4:0 - תוצאות סיום

Featured Replies

פורסם

ממש שביזות.

מחצית ראשונה הייתה טובה, ועוד היו להם קצת מצבים, המחצית השנייה זה סיפור אחר (3 שערים ב-8 דקות).

ואני עוד חשבתי שיש להם סיכוי.

מה אומרים?

* לכל בעלי הניידים, להביא אותם לסלון/חדר וכתוב משהו.

יאללה, פנק אותה!!

פורסם

נזכרתי שהמשחק משודר היום בערך בדקה ה-50 שלו. התיישבתי לראות, אחרי 15 דקות ושלושה שערים קמתי והלכתי.

פורסם

נזכרתי שהמשחק משודר היום בערך בדקה ה-50 שלו. התיישבתי לראות, אחרי 15 דקות ושלושה שערים קמתי והלכתי.

פורסם

איזה מזל שאני לא אוהד כדור-רגל ... וישראלי בפרט. אין אכזבות :)

פורסם
  • מחבר

כוסומו האינשטיין הזה, כל שנייה הוא מזכיר שחיפה נפרדת מרבע הגמר, או מגביע אופ"א, או מהשלב הבא. רק במלים אחרות.

טוב שהוא לא מדכא יותר...

אין דבר כזה לא אוהד ישראל, זה בתוך תוכך, גם אם לא תרצה לאהוד, אתה עדיין תרצה שהמועדון/נבחרת ינצחו.

הכניסו עוד אחד הספרדים, 4:0 לאספניול בדקה ה-90. אבוד.

* 8 שערים בשני משחקים.

פורסם

מה לעשות החיים קשים הפסידו ממשיכים הלאה..

פורסם

עזבו, זה נס שהיא הגיעה לשלב הזה. זה מדהים שהיא ניצחה קבוצות כמו פרטיזן בלגרד, אוקזר וצסק"א מוסקבה כשהיא מפסידה בבית לקבוצות כמו הכח והרצליה.

ואספניול בבית זאת קבוצה מעולה. גם אם ברצלונה או ריאל מגיעות לאיצטדיון שלה זה לא באנקר, הרבה יותר חכם להמר על תיקו (ואספניול ניצחה העונה אפילו את ברצלונה). אז היה ברור שאם חיפה תציג את היכולת האמיתית שלה היא תפסיד בהפרש של 3-4 שערים, בוודאי במשחק חוץ מול קבוצה כמו אספניול.

פורסם

וואלה חזרתי הרגע מעישון נרגילה לא ראיתי את המשחק

אבל התערבתי עם חברים שלי היום שאם חיפה עולה אני מביא לכל אחד 100 שקל ואם היא מפסידה כל אחד מביא לי 5 שקל קיצר 4*5=20 שקל מחר חח

זה היה די ברור ההפסד :lol:

פורסם

הכדורגל הישראלי במיטבו :lol:

לפחות תמיד יש את מכבי ת"א בכדורסל ואם הולך להם רע אז תמיד יש שואו טוב בNBA :)

פורסם

ולשם שינוי למכבי בכדורסל הלך.. אממ.. טוב? אתמול ::)

פורסם

סביר.משחק חוץ, קבוצה חדשה, בלי השחקן הכי חשוב שלהם.

פורסם

חיפה קיבלו את התבוסה בעיקר בגלל שדירסאו לא שיחק.

כל הגולים באו מהאמצע, והיה חסר את השחקן שילחץ את דה לה פניה או מי שמחזיק את הכדור...

עם כל הכבוד, רביד גזל לא מספיק טוב. וגם עבאס סואן לא יכל לשחק. אם הוא ודירסאו היו משחקים, חיפה הייתה נראית הרבה יותר טוב.

מגרשווילי לא סגר את השחקן שלו כמו שצריך, וחיפה התפרקו. חיפה לא התכוננו בהגנה כמו שהם התכוננו למשחק נגד צסק"א. הם סמכו על מה שאספניול עשו בבלומפילד, ובבלומפילד לואיס גרסיה וראול טאמודו לא שיחקו. יענו קבוצה אחרת לגמרי בהתקפה.

מסכן רוני לוי... גם הגיס שלו הלך, גם תבוסה נגד ביתר, גם בעיות עם השופטים, ועכשיו גם תבוסה לאספניול... וואלה אני מרחם עליו.

פורסם
  • מחבר

מי זה הגיס שלו ומה קרה לו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים