פורסם 2007 במרץ 1518 שנים אז ככה, הורדתי קובץ exe של Vista Transformation Pack 6.0 (ככה הוא נקרא), זה אמור לשנות סטייל שיהיה דומה לויסטה.התחלתי את ההתקנה היו אזהרות שהכל על אחריותי כן סבבה, התוכנה החליפה קבצי מערכת וידעתי שאין מה להפסיד כי אחרי ההתקנה אני יכול להחזיר למה שהיה על ידי שחזור מערכת.. לפחות ככה חשבתי..אז אחרי ההתקנה אני רואה שהסטייל הזה מכוער והוא נדפק בגלל שהמערכת בעברית והיא משבשת דברים.. אז החלטתי לשחזר את הקבצים שהוחלפו ע"י התוכנה שהתקינה את הסטייל הזה, עשיתי את זה אבל זה פשוט לא שינה כלוםאז החלטתי לעשות שחזור מערכת.. פתרון פשוט שיעשה את העבודה.. עשיתי שחזור מנקודת שחזור של אתמול, אחרי ריסטרט לפני שהשולחן עבודה נטען אני מקבל שגיאה שאיזה קובץ חסר, ואז הכל משתבש..למראה עצמו יש הבדל קצת מהאורגינל, יש את השעון ואת הסרגל של הויסטה כביכול, וזה בכלל לא מפריע לי אלא הבעיה היא שזה דפק לי את המערכת, כי כמה דברים בלוח בקרה כבר לא קיימים. כמו הוספה הסרה של תכניותוגם השחזור מערכת לא נפתח לי, חשבתי לנסות לשחזר לתאריך אaחראז החלטתי פשוט לעשות repair תיקון לוינדוס דרך הדיסק כי זה חייב לפתור את הבעיה.. הכנסתי את הדיסק והכל, ועכשיו הוא שואל אותי מה אני רוצה לעשותאז בחרתי ב-2 שזה לעשות תיקון ע'י console windows recovery או משהו כזה.. אבל פה אני לא יודע מה לעשות כי צריך לרשום פקודותבהתחלה הוא שואל לאיזה מערכת אני רוצה לפנות ומה הסיסמא וזה לא בעיה, אבל אחכ אני צריך לתת פקודות ואין לי מושג מה לעשות פה.אז אני צריך שתגידו לי איזה פקודות לתת כדי שהוא פשוט יעשה תיקון לקבצי מערכת ויסדר את הבעיה שלי...תודה
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אל תיכנס console recoveryתגיע למסך של ההתקנה ואז תבחר ב-Repair ע"י הקשת Rואז תיתבצע התקנה ללא דריסת היישומים/תוכניות.כמוכן, הכן את המספר הסידורי של ההתקנה, אתה תידרש לרשום אותו שוב.בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.