עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הוינדוס דפוק אחרי התקנה של סטייל תצוגה

Featured Replies

פורסם

אז ככה, הורדתי קובץ exe של Vista Transformation Pack 6.0 (ככה הוא נקרא), זה אמור לשנות סטייל שיהיה דומה לויסטה.

התחלתי את ההתקנה היו אזהרות שהכל על אחריותי כן סבבה, התוכנה החליפה קבצי מערכת וידעתי שאין מה להפסיד כי אחרי ההתקנה אני יכול להחזיר למה שהיה על ידי שחזור מערכת.. לפחות ככה חשבתי..

אז אחרי ההתקנה אני רואה שהסטייל הזה מכוער והוא נדפק בגלל שהמערכת בעברית והיא משבשת דברים.. אז החלטתי לשחזר את הקבצים שהוחלפו ע"י התוכנה שהתקינה את הסטייל הזה, עשיתי את זה אבל זה פשוט לא שינה כלום

אז החלטתי לעשות שחזור מערכת.. פתרון פשוט שיעשה את העבודה.. עשיתי שחזור מנקודת שחזור של אתמול, אחרי ריסטרט לפני שהשולחן עבודה נטען אני מקבל שגיאה שאיזה קובץ חסר, ואז הכל משתבש..

למראה עצמו יש הבדל קצת מהאורגינל, יש את השעון ואת הסרגל של הויסטה כביכול, וזה בכלל לא מפריע לי אלא הבעיה היא שזה דפק לי את המערכת, כי כמה דברים בלוח בקרה כבר לא קיימים. כמו הוספה הסרה של תכניות

וגם השחזור מערכת לא נפתח לי, חשבתי לנסות לשחזר לתאריך אaחר

אז החלטתי פשוט לעשות repair תיקון לוינדוס דרך הדיסק כי זה חייב לפתור את הבעיה.. הכנסתי את הדיסק והכל, ועכשיו הוא שואל אותי מה אני רוצה לעשות

אז בחרתי ב-2 שזה לעשות תיקון ע'י console windows recovery או משהו כזה.. אבל פה אני לא יודע מה לעשות כי צריך לרשום פקודות

בהתחלה הוא שואל לאיזה מערכת אני רוצה לפנות ומה הסיסמא וזה לא בעיה, אבל אחכ אני צריך לתת פקודות ואין לי מושג מה לעשות פה.

אז אני צריך שתגידו לי איזה פקודות לתת כדי שהוא פשוט יעשה תיקון לקבצי מערכת ויסדר את הבעיה שלי...

תודה

פורסם

אל תיכנס console recovery

תגיע למסך של ההתקנה ואז תבחר ב-Repair ע"י הקשת R

ואז תיתבצע התקנה ללא דריסת היישומים/תוכניות.

כמוכן, הכן את המספר הסידורי של ההתקנה, אתה תידרש לרשום אותו שוב.

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.