פורסם 2007 במרץ 1618 שנים סלחו לי על בורותי, מי זה קולון?You know the world is going crazy when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy,the tallest guy in the NBA is Chinese, the Swiss hold the America's Cup, France is accusing the U.S. of arrogance, Germany doesn't want to go to war, and the three most powerful men in America are named Bush, Dick, and Colon --Comedian Chris Rock
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אמינם הוא לא הראפר הכי טוב =\ אולי הכי ממוסחר אמינם שולט ! סלחו לי על בורותי, מי זה קולון? You know the world is going crazy when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy,the tallest guy in the NBA is Chinese, the Swiss hold the America's Cup, France is accusing the U.S. of arrogance, Germany doesn't want to go to war, and the three most powerful men in America are named Bush, Dick, and Colon --Comedian Chris Rock אני לא יודע מי זה אבל הפירוש - פי הטבעת :
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים לא, זה "מעי גס".ANUS זה פי הטבעת סתם להשכלה כללית.אני רוצה לדעת למי קוראים COLON.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אמממ זה חלק מהמעי הגס (וזה קרוב מאוד לפי הטבעת)... ומצאתי משהו לגביו , לא יודע אם זה קשור http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/other_sports/baseball/4419646.stm
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים חברה באמת, איך אפשר לעשות ת'ראד משפטים חכמים בלי להזכיר את מרפי אפילו פעם אחת ?!?!
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים חברה באמת, איך אפשר לעשות ת'ראד משפטים חכמים בלי להזכיר את מרפי אפילו פעם אחת ?!?! "אם דבר מה עלול להשתבש - הוא אכן ישתבש" :
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים *"אף על גב דאיהו לא חזי מזלי חזי" פירוש - אף על פי שהבן אדם לא רואה, המזל שלו רואה .כלומר הכוונה לתחושת הבטן לדוגמא מישהו מפחד שיפטרו אותו , ובאמת המנהלים שלו חושבים על זה .זה מצד יצר הטוב .*יצר הרע מפעיל על האדם כוחות הפוכים מזה שמשקרים ומרמים את האדם לכן לגבי תחושות בטן "כבדהו וחשדהו "
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים סלחו לי על בורותי, מי זה קולון?קולין פאוול, היה אז מזכיר המדינה (כלומר שר החוץ) של בוש. באנגלית זה נשמע קצת כמו קולון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.