פורסם 2007 במרץ 1518 שנים בעקבות הת'רד הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245809.0אני פותח עוד ת'רד.בהמשך למאורעות משם, עכשיו הXP שלי עובד, אבל ה-VISTA לא עולה בכללנותן שגיאה שהקובץ winload.exe פגום בערך: 0x00000dאני מניח לעצמי שזה אומר לכם בדיוק את מה שזה אומר לי.אבל אולי מישהו כבר נתקל והצליח להציל את הVISTA.בנוסף, יש לי עוד שאלה, לגבי ההרשאות, VISTA נעל לי מלא קבצים ומסמכיםשאני לא יכול לגשת אליהם מה-XP, אם תתנו לי דרך יעילה שעוקפת את זה(כולל הסרתהVISTA) אודה לכם מאוד.תודה מראש, לב.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים טוב, פתרתי את הבעיה הרצתי מתוך ה recovery של VISTA את הפקודה bootrec /fixmbr ובזה זה הסתכם, זה מחק את הGRUB LOADER של לינוקס. תודה בכל מקרה....לי....חא חא!
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר בערך ככה...הרי אחרי שביצעתי את הפעולה הזאת. חזר לי הBOOT של הVISTA, הXP העלה, אבל הVISTA לא עלתה. אז שוב נכנסתי לRECOVERY ויש שם בממשק גראפי ממש אופציה של Resolve start-up issues, הפעלתי אותו פעמיים, פעם ראשונה- כלום, פעם שנייה הכל עבד יופי ועכשיו 2 מערכות ההפעלה עובדות. אבל אני רוצה את הלינוקס
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים גם שלי היתה בעיה נאלצתי להפעיל את "האשף: פעמיים מכיוון שהפעם הראשונה לא עשתה כלום
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אם אתה רוצה לינוקס, תקרא על איך להוסיף את אופציית הלינוקס לאתחול מהמחשב דרך ה boot loader של חלונות.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר או-קיי, לא ידעתי שאפשר.אם יש לך קישור למידע כזה, אני יותר מאשמח לקבל אותו.העניין הוא שהVISTA וה-XP כבר מותקנים.אני יכול להתקין על זה לינוקס ועדיין לעשות BOOT מהWINDOWS?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.