עבור לתוכן

תרגום לfirefly?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שכמה פה ראו תסדרה ורציתי לדעת אם ראיתם את הסדרה עם תרגום? אם כן, אתם יכולים להעלות את זה?

כמובן שחיפשתי בכל אתרי התרגום...

פורסם

רק כי ביקשת יפה:

FIREFLY:תעופת אש.

פורסם

^ אתה רציני? :lol:

firefly זאת גחלילית, ובלי קשר הוא ביקש את הכתוביות בכלל

פורסם

:lol: :lol:

אני ראיתי בלי כתוביות (עם התרגומים המעפנים של הישראלים- ילדים בני 12 שיושבים עם בבילון, זה רק הורס...)

ובכלל, לדבר על כתוביות בפורום זה לא חוקי אז אני מציע שתוודא את זה מול המנהלים ושיסגרו את הת'ראד או שיפרסמו אישור לזה...

פורסם

לא חוקי ולא משנה איזה תרוץ תביא עכשיו ("או אבל יש לי את הסרטים מקורי אני רק רוצה לשים תרגום").

פורסם

אם יש לך אנגלית סבירה ועדיין היו חלקים שלא הבנת - לא לדאוג, זה סינית. כן, אני מתכוון לסינית אמיתית, לא בהשאלה. אתה לא אמור להבין את זה. כל מה שאומרים שם בסינית זה קללות.

אגב, לי יש את ה- DVD-ים המקוריים. תאמינו או לא, קניתי אותם בטעות... :lol:

פורסם

^ אתה רציני? :lol:

firefly זאת גחלילית, ובלי קשר הוא ביקש את הכתוביות בכלל

אני יודע , אבל רציתי גם להיות ציני וגם לתת מידע מוטעה באותו הזמן(קצת נבזי מצידי הא?), וזה נראה לי יותר מצחיק מאשר אם הייתי רושם "גחלילית".

פורסם

תרגום מיקצועי או לא מקצועי

ווארז או לא ווארז

אין תרגום לסדרה הזאת

לסרט כן

לסדרה לא

אגב, היה את זה פעם ב- Hot Space ואז זה עבר לערוץ הסדרות של HOT שהו Xtra Hot

תנסה להישאר מעודכן, אולי באחד מן הימים ישדרו את זה שוב...

פורסם

- נערך -

פורסם

:lol: :lol:

אני ראיתי בלי כתוביות (עם התרגומים המעפנים של הישראלים- ילדים בני 12 שיושבים עם בבילון, זה רק הורס...)

ובכלל, לדבר על כתוביות בפורום זה לא חוקי אז אני מציע שתוודא את זה מול המנהלים ושיסגרו את הת'ראד או שיפרסמו אישור לזה...

חחח צודק :xyxthumbs:

ותראה בכלל את התירגומים של שמות הסרטים:

Smokin Aces = מעשנים אסים

:|

ולא תאמין לי לא חסר..

בנוסף כתוביות רק מסיח לי את הדעת.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה בכל אופן =\

וממתי תרגום זה ווארז?!

פורסם

זה נראה לי טיפה תחום אפור , כמו שסיריאל לבד זה סתם אוסף של מילים ומספרים, אבל כשזה פורץ תוכנה עם זכויות יוצרים אז זה וורז/לא חוקי.

אותו הדבר פה.

פורסם

זה לא תחום אפור ולא נעליים. תרגום זאת העתה ללא אישור של תסריט, ואם אתה אומר סיריאל זה "סתם אוסף של מילים ומספרים" אז באמת מצבך קשה.

SweeT_EviL נוספה לך אזהרה 2 מתוך 3.

silky נוספה לך אזהרה 1 מתוך 3.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים