עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך גדול וטוב למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מנסה למצוא פיתרון לבעית "מקום על המסך"...כמו רוב האנשים, אני עובד על המחשב עם 162 חלונות פתוחים, וכל פעם שאני רוצה לעבור בניהם אני צריך להזיז או למזער את את השאר.

הפתרון הכי נחמד הוא לקנות מסך יותר גדול ("19 עד "32...) וככה יהיה אפשר לראות יותר חלונות בלי בעיה.

עם מסך גדול אתה לא רק יכול לשבת יותר רחוק (ונוח...), אלא אתה יכול לעבוד על כמה חלונות בו זמנית (אני מתכנת, וזה אופצייה מאוד חשובה)

אז האופציה הראשונה כמו שאמרנו היא מסך גדול,

והאופציה השניה היא לקנות עוד מסך (או שניים...) וולהצמיד אותם, כך ש"כאילו" הם יראו ביחד.

השאלה שלי היא איזה פתרון נראה יותר טוב\מציאותי והאם למישהו יש רעיון טוב יותר?

אחרי שאקבל שאלות על אלה, אני ארשה לעצמי לשאול עןד כמה שאלות ...תודה.

.

פורסם

מה התקציב שלך למסך?

פורסם

אתה מחפש פתרון למולטי-טאסקינג אז למה אתה כותב בכותרת "למשחקים"?

במשחקים מדובר בחלון אחד בלבד וזה דורש פתרון אחר לחלוטין.

הפתרון הכי טוב מבחינת שטח תצוגה בפיקסלים (להבדיל מגודל תצוגה באינטשים) הוא שני מסכי 20' לא רחבים שיתנו לך 75% יותר שטח צפיה ממסך 24' רחב הזול ביותר שעולה בערך אותו מחיר.

גם מבחינת פרודוקטיביות עדיף 2 מסכים כי תוכל להפריד בין אפליקציות עם מוקד אחר (באחד "עבודה" בשני "גלישה" למשל).

פורסם
  • מחבר

המסך שאני מחפש חייב לתמוך טוב במשחקים.

אם אני שם שני מסכים, איך אני יכול להיפטר מה"פס" באמצע? אני רוצה להושיב את עצמי באמצע, ולא בצד..

התקציב שלי הוא 1500~2500 ש"ח,

מה שכרגע זה נותן לי את האפשרות לקנות "20 רחב (1600X1050~). הפתרון הזה לא מספק אותי, ואני מנסה נואשות למצוא פיתרון יותר טוב (ויעיל וזול).

מה אתם אומרים?

פורסם

ה"פס" הוא מן הסתם הפלסטיק מסביב למסך ואי אפשר להיפתר ממנו.

אתה יכול לקנות 24" איכותי של Dell כמו דגם ה-2047WPF (רחב) אני רק לא יודע עד כמה זה יהיה טוב לשימושים שלך

פורסם

למשחקים - רק מסך בודד.

הכי זול וגדול זה 22' רחב אבל הוא מומלץ אם ורק אם השימוש שלך הוא 90% משחקים/סרטים בצפיה ישירה מול המסך.

אחריו ועדיין בטווח המחירים שלך יש DELL2007WFP/FP כאשר ה-WFP הרחב נותן אותו שטח צפיה כמו ה-22' אך קטן יותר פיזית. ה-FP נותן שטח צפיה גדול יותר אך הוא לא רחב.

מעל זה יש את ה-DELL 2407WFP אבל הוא הרחק מעל התקציב שלך.

אם תתפשר על שני מסכים - תקנה שני SONY X95F בכ-3000 ש"ח ותקבל שטח צפיה של 2560X1024 במחיר הזול ביותר שיש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם

אגב Dell, הוא באמת טוב כמו שאתם אומרים? ומה ההבדל בין הדגם E207WFP ל 2007WFP ? ולמה לעזאזל יש מודלים עם 16 מילי' זמן תגובה (ועוד עולים הרבה)?

ועוד שאלה אחרונה,

מה עדיף? לחכות שנה או לקנות עכשיו? צפויים היתפתחויות טכנולוגיות רציניות? או ירידת מחירים?

פורסם

1. ההבדל הוא ש ה-E207 הוא מסדרת Economy ולא מסדרת UltraSharp, הוא מגיע עם פאנל TN פשוט ועם כיוון זויות הטיה בלבד,

בנוסף אין לו כניסות טלויזיה.

2.זמן התגובה הרשמי לא אומר כלום, 4ms של יצרן אחד זה ה 16ms של יצרן אחר, מריחות אם תראה אותם הם תוצאה של אפקט שנקרא

retinal persistence והוא מאוד סוביקטיבי(תוכל לקרוא עליו במאמר שפורסם באתר), במקרה כזה אפילו מסך 2ms לא יעזור לך עם המריחות.

3. כרגע הצפי הוא לכניסה של טכנולוגיות להורדת מריחות סוביקטיביות וכן שימוש בתאורה אחורית מסוג LED במקום נורות CCFL

בכל מקרה אף אחת מהטכנולוגיות האלו לא הולכת לעשות מהפכה בשוק, הראשונה כבר הושקה במסך של בנקיו ולא בדיוק מציגה תוצאות

מזהירות ואילו הטכנולוגיה השניה תהיה לפחות בזמן הקרוב קיימת רק במסכים של 20K ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה. אפשר עכשיו לסגור תט'רד. לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים