פורסם 2007 במרץ 1518 שנים שלום..אני רוצה לבחור ערכת נושא של וינדוס אקס פי.. והוא משאיר לי "תהתחל" בערכת הקלאסית של וינדוס למרות ששיניתי לערכה של וינדוס אקס פיהשורת "התחל" עדיין נישארת אפורה ולא משתנה לשורת התחל הכחולה או הכסופה..!הנה סתכלו בתמונה איך השורה של התחל! אני רוצה להפוך אותה לשניה ו זה לא נותן מה עושים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר אני חושב אני יודע מה הבעיה .!שניכנסים קילק ימני מאפיינים -מראה ,ואז למעלה יש "חלונות ולחצנים" רשום לי סיגנון קלאסי ואין לי שם תאפשרות של "windows xp " איך אני משחזר שיהיה רשום שם?!דרך אגב "בערכות נושא אני משנה לוינדוס אקס פי אבל זה לא משתנה שם"תודה לעוזרים
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים יש עוד מקום לבדוק את ההגבלה:לחץ כפתור ימני על "המחשב שלי", לך למאפיניםבחלון שיופיע לך ללשונית "מתקדם"בחלון, המסגרת הראשונה נקראת "ביצועים", לחץ שם על "הגדרות", בחלון שיופיע, יהיו כמה עיגולים, מתוכם אחד מסומן. תבדוק שהכי עליון מבינהם הוא המסומן.אם כן, אז ההגדרה הזו לא מגבילה אותך, וכנראה שתצתרך להוריד מהאינטרנט ערכת נושא ל XP.תידע אותנו.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר זה מסומן..!!אתה יכול להביא לי בבקשה לינק לערכת נושא של וינדוס למה הפכתי ת'אתר של מיקרוסופוט ואני לא מוצא וזה דחוף..תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.