עבור לתוכן

צריך מסך שישמש גם טלויזיה(תקציב עד3500)

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין במסך שטוח דק... שיתאים הכי חשוב למשחקים שלא יהיו לי בעיות (לא יודע איזה בעיות צריכות להיות...חחח) שיהיה תומך HDTV מלא וגם לצורך חיבור ממיר של HOT הכוונה שישמש גם בתור טלויזיה....

התקציב עד 3500

מינימום 19'

תודה.

אלכס.

פורסם
  • מחבר

דרך איפה אתה מזמין?? וכמה עולה לךה המשלוח?

וואלה המסך שהמלצת הוא בטוח מתאים למשחקים???? כי ראיתי כתוב שם זמן תגובה :16............... שאני הבנתי שכמה שפחות יותר טוב...

פורסם

במידה והמסך הוא למשחקים אין ספק שמסך

רחב יותר יתאים, יש את אותו הדל בגירסא הרחבה:

Dell 2007WFP מסך מעולה למשחקים ולכל שימוש אחר,

ארגונומיה מעולה ואיכות צבעים מעולה.

לגבי זמן הצפייה, כל חברה בודקת באופן אחר זמן צפייה..

בכל מקרה המסך הזה בפרט לא סובל כלל ממריחות והא מעולה למשחקים.

פורסם

בכל מקרה בתקציב הזה לא תהיה לך תמיכה מלאה בHD כמו שכתבת שאתה רוצה.

הרזולוציה של מסכי 20 פשוט לא מספיק גבוהה בשביל לשדר HD מלא.

לשם כך תצטרך להגדיל את התקציב למסך 24, שיכול להציג 1200*1920, ובכך יתמוך גם בFHD עם letterbox.

פורסם
  • מחבר

ובכמה אני צריך להגדיל את התקציב....... הכי חשוב אבל זה המשחקים ואחכ כל השאר.............בוא נגיד 70 אחוז משחקים, 15 אחוז טלויזיה, 15 סרטים.

שכמובן סרטים וטלויזיה אני אראה מהמיטה שהיא במרחק של 2 מ' מהתצוגה(מהמסך עד העיניים שלי)

ולמסך הזה ניתן לחבר ממיר של HOT ?

לאן אני יכול ללכת בשביל לראות את המסךDell 2007WFP ובכלל איפה יש מבחר גדול של מסכים איכותיים ולא דראק.....?

פורסם

לשימושים שלך מתאים ה 2007WFP או אם אתה רוצה Full High Defenition ה 2407WFP גירסת ה-24" של ה-2007.

מכיוון שאתה מתכנן לראות טלויזיה/סרטים שלא ממרכז המסך חשוב שהוא יהיה מצוייד בפאנל איכותי, לכן מסכי TN

נופלים ישר על ההתחלה(כאילו שאין מספיק סיבות אחרות לא ללכת עליהם).

ה 2007WFP מגיע בארץ עם פאנל S-IPS וה 2407 מגיע עם פאנל S-PVA שניהם מספקים זויות צפיה

טובות כאשר ה S-IPS בעל זויות צפיה רחבות יותר.

לשני המסכים ניתן לחבר ממיר של HOT/YES ישירות בלי צורך בכרטיס טלויזיה במחשב.

לצערי בארץ חנוית שמוכרות מסכים נורמליים לא מציגות אותם וכל השאר מציגות דרעק, אתה יכול לנסות ולשאול ב LCDTV בפתח תקווה

בזמנו הייתה להם תצוגה של הדלים אבל לפי מה ששמעתי כבר אין יותר.

פורסם
  • מחבר

המון המון תודה על העזרה!!!!

אז בעצם אם עכשיו אני רוצה לקנות מסך מה אני צריך לעשות הרי אני לא אקנה חתול בשק.....(הכוונה אני רוצה לראות את המסך בפעולה ולהשוות את שאר הדגמים איפה אני עושה את זה........???)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים