פורסם 2007 במרץ 1418 שנים היה לי מאוד משעמם משיעור ג"ג(כמו הרבה שיעורים) אז ציירתי... Audi a6/a4 לא עבדתי עליה בבית מול תמונה אולי מחר אני ימצא תמונה וישפר אותה קצת ד"א כמו בחשבון... איכות סריקה 200DPI [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים פשש ח"ח על הציור אבל רק .... הפרונט נראה כמו סאאב והזנב נראה כמו פיאסטה אחרי תאונת דרכים ...ד.א ... אודי A4\6 זה סדאן לא סטיישן ...
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים אני רואה שלא רק לי מצ'עמם בשיעורים... חח ובאמת A4/A6 זה לא סטיישן... אם כבר אז A3... אבל לא ממש דומה האמת אבל אחי יש עתיד
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים לול אני לא רוצה להגיד מה מזכיר לי האוטו הזה,אבל ג''ג משעמם כ''כ שאני משתתף בשיעור כדי שיעבור מה יותר
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים יש לי הסטוריה ארוכה מאוד של ציורים בזמן שיעורים מצ'עממים. לא ייאמן כמה השראה ויצירתיות בנאדם יכול להפיק בשיעור משעמם אחד למען האמת, לא אהבתי את הציור כ"כ כי.. טוב, הסטנדרטים שלי פשוט גבוהים יחסית, ויש בעיות רציניות בדייקנות ובריאליזם, אבל יש כיוון וזה מה שחשוב. אני לא יודע אם עשית את זה או לא, אבל כדי באמת לצייר בצורה ריאליסטית עצם כלשהו (לא משנה אם הוא חי או דומם), צריך ללמוד אותו קצת בצורה די פרטנית (כך שכל פעם שתרצה לשרבט אותו ישר מהדמיון, לא תהיה לך שום בעיה). אני מתכוון לדברים כמו פרופורציות, איך העצמים נראים מזוויות שונות, ומרכיבים יותר "אנטומיים" ופנימיים של אותו האובייקט שאתה מצייר.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר חחח אנשים אמרתי A4/A6 סתם... כמין צורה ויזאוליט של האוטו לא יותר מידי הלכתי לכייון הדגם...ד"א יש לי עוד מכונית מהיום אבל היא לא גמורה...
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר ^^^^מה אחי לא הבנתי?טוב הנה עוד אחת חדשה אבל לא גמורה פשוט מחר לא נראה לי שיהיה לי זמן להמשיך [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים WOW כמה שאתה חסר חיים... ואז באים אנשים כמוך ופותחים תרדים כאלהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245576.0ואז נוצרת תגובת שרשרת ויש ספאם של תראו מה ציירתי בשיעור המשעמם - יש לי ציונים חרא - תראו מה ציירתי עוד פעם - עוד פעם ציונים חרא
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים link=topic=245598.msg2164324#msg2164324 date=1173905883]ד.א ... אודי A4\6 זה סדאן לא סטיישן ... תבדוק לפני שאתה מוציא מילים מהמקלדת (RS6 אם לא הבנת) וגם A4 יש סטיישן...
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר מה זה סטיישן?WOW כמה שאתה חסר חיים... ואז באים אנשים כמוך ופותחים תרדים כאלהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245576.0ואז נוצרת תגובת שרשרת ויש ספאם של תראו מה ציירתי בשיעור המשעמם - יש לי ציונים חרא - תראו מה ציירתי עוד פעם - עוד פעם ציונים חראציונים חרא? שתגיעה לרבע מהרמה שלי דבר איתי, טוב מותק?
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים חחחח יא "מר רציני טוב בלימודים לא יודע מה זה סטיישן" לפחות אני יודע מה זה סטיישן...חביבי, TAKE IT EASY אתה אפילו לא מכיר אותי...
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר מה קשור שאני לא מכיר אותך? ותאמין לי שאני לוקח אתזה מספיק באיזי אני באמת לא מתרגש מילדים שרושמים מילים בלי שום מידע ומסיכים מסקנות מפגרות מכלום! אבל באמת שאין טעם להמשיך את ה"וויכוח" הזה. מה שכן במקום לרשום "לפחות אני יודע מה זה סטיישן" כמו ילדה בת 3 הייתה לפחות יכל לרשום מה זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.