עבור לתוכן

מתלבט האם לקנות עדשות מגע או לא

Featured Replies

פורסם

לי יש קשות ואני לא צריך שום חומר שיחליק את העדשה

סך הכל לוקח את העדשה שם בעין לוקח לזה מספר מצמוצים וזה מסתדר לבד..

דיברתי על העדשות האלה של הלילה ..שאתה שם ואז יורד המספר בבוקר..

תקשיבו לאנשים עם ניסיון חיים של 35 שנה פלוס

קח עדשות קשות בכל מחיר

רכות דופקות תעיניים

אפשר לדעת על סמך מה אתה אומר שעדשות רכות דופקות את העיניים??

יכול להיות שבמקרה שלך לא התאימו לך עדשות רכות..

לפותח התארד .. הכי טוב שתלך להתיעץ עם אופטימטריס ..

• תגובות 44
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמא שלי שמה עדשות כבר 35 שנה והיא מכירה עוד אנשים ואני מכיר עוד אנשים שיש להם כל הזמן דלקות והם שמים רכות...

לכל יתרון יש חסרון

קל להתרגל לרכות אבל הן גורמות לדלקות

פורסם

וגם אני מכיר עוד הרבה אנשים ששמים עדשות רכות ומרוצים מאוד..

הכרתי רק אחד ששם עדשות רכות והיו לו דלקות וזה בגלל שהעיניים שלו פשוט לא היו מתאימות לעדשות רכות..וזה אחד מתוך רבים אז אין מה לדאוג..

וחוץ מזה אני חושב שכל העניין של דלקות זה מחוסר הגיינה ..פשוט אנשים לא מנקים את העדשות..או שהם מוציאים את העדשה מהעין ומחזירים אותה מבלי לנקות..

וכו' וכו'...

פורסם
  • מחבר

א כל אני רוצה להודות לכל האנשים פה שהכניסו אותי לעניין!

אז תודה רבה רבה רבה לכם!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ב. הבנתי שיש "מגבלת זמן" לעדשה שאני יכול להשים ביום אחד.

כאילו אני צריך להשתמש בזה שמונה שעות בערך פלוס מינוס ואז להוריד כי זה מפריע לעין?

ומה בקשר ללילה?

יש איזושהי הפרעה בלילה? (אני מתכוון אם אני אצא למשל עם חברים עד מאוחר)

ואגב, אני משחק הרבה כדרוסל ואמרו לי שהעדשה נוטה ליפול דיי הרבה בפעילויות ספורטביות.

מה אפשר לעשות בקשר לזה?

וכמו רוב האנשים כאן באתר, אני נוטה לשבת דיי הרבה על המחשב ואפילו עד לשעות מאוחרות, יש המלצה בקשר לזה?

ובקשר למחירים אני מחר אקפוץ לאופטיקה הלפרין ואראה מה יציעו לי.

לילה טוב לכם אנשים ושוב תודה!

פורסם

בקשר לעדשות יומיות זה מחזיק יותר מ 8 שעות..ככה אמרו לי באופטיקה הלפרין משהו כמו 16 שעות או 12 לא זוכר, תשאל..אבל אף פעם לא ניסיתי..

בקשר לנפילה של העדשות..אם לא תגע בה ותשפשף את העין היא לא תיפול לך..לי היא אף פעם לא נופלת..אלא אם כן אני שוכח שאני מרכיב עדשות ואני משפשף את העין..אבל זה קורה לעיתים נדירות..וגם שאתה משפשף יכול להיות שהיא לא תיפול או שהעדשה תחזור למקום לבד.

בכל מקרה זה דבר דיי נדיר שהעדשה נופלת..אני מדבר על עדשות רכות. לא יודע איך זה עם עדשות קשות.

עריכה: נזכרתי בעוד דבר מצחיק..אל תחשוב שהעדשה שלך יכולה להיכנס מאוחרי העין ולהתקע שמה..אין דבר כזה..כבר פגשתי כמה אנשים שחשבו שזה נתקע להם מאחורי העין :lol:

פורסם

עריכה: נזכרתי בעוד דבר מצחיק..אל תחשוב שהעדשה שלך יכולה להיכנס מאוחרי העין ולהתקע שמה..אין דבר כזה..כבר פגשתי כמה אנשים שחשבו שזה נתקע להם מאחורי העין :lol:

האופטימטריסטים אומרים לך לא לישון עם עדשות(עדשות רגילות, לא כאלה שמיוחדות ללילה)

בגלל התופעה הזאת שהעדשה יכולה להעלות לך ללמעלה של העין וזה ממש לא מצחיק.

בקשר לזמן שימוש יומי לי אמרו שזה 8 שעות אז אני לא מתווכח אתם תעשו מה שאתם רוצים ובסוף גם לכם תהיה דלקת.

לפותח התרד שאתה במחשב לכמה שעות הרבה יותר נוח זה משקפיים וזה גם הרבה יותר בריא

פורסם

מה זאת אומרת לעלות לך ללמעלה של העין?

אני התכוונתי שאתה נגיד משפשף את העין אז העדשה זזה לצד אז לפעמים אתה לא מוצא אותה כי היא ממש בצד ויש כאלה שחושבים שזה נתקע מאחורי העין ואין סיכוי לכל החיים להוציא את זה ונכנסים ללחץ..זה לא קורה תמיד מוציאים אותה בסופו של דבר..

ובקשר לשימוש יומי אכן זה 8 שעות אבל אמרו לי שבעדשות יומיות אפשר להשתמש ליותר מ8 שעות אני לא זוכר בדיוק כמה וגם לא ממש השתמשתי בעדשות יומיות (רק פעם פעמיים) . בקיצור תשאל את האופטימטריס.

פורסם
  • מחבר

טוב

תודה לכם שוב

הייתי היום באופטיקה הלפרין והביאו לי חודשיות למשך שנה (כאילו 4 קופסאות שבכל קופסא יש 3 זוגות לשלושה חודשים) בארבע מאות ש"ח (שווה)?

ובקשר לזה שהעדשה עולה למעלה, זה לא אפשרי כי יש שם שריר שמחזיק את העין כך שאין מצב שהיא תלך "מאחורי העין".

חוץ מזה אני מתנדב במד"א כך שזה לא ממש מפחיד אותי הדבר הזה אבל זה דיי יצחיק אותי אם אני אחשוב על זה

חחח

פורסם

תתחדש!

טוב

תודה לכם שוב

הייתי היום באופטיקה הלפרין והביאו לי חודשיות למשך שנה (כאילו 4 קופסאות שבכל קופסא יש 3 זוגות לשלושה חודשים) בארבע מאות ש"ח (שווה)?

איזה חברה של עדשות קנית? אני נכוויתי עם עדשות נראה לי של חניתה..פשוט לא משהו..קופסא ורודה כזאת

ובקשר לזה שהעדשה עולה למעלה, זה לא אפשרי כי יש שם שריר שמחזיק את העין כך שאין מצב שהיא תלך "מאחורי העין".

חוץ מזה אני מתנדב במד"א כך שזה לא ממש מפחיד אותי הדבר הזה אבל זה דיי יצחיק אותי אם אני אחשוב על זה

חחח

חח אני אמרתי את זה כי ראיתי פעם איזה קטע כזה בטלויזיה וגם אח שלי הקטן היה כל הזמן בסרטים שנתקעה לו העדשה מאחורי העין :lol: :lol: :lol:

עריכה: אה ועוד משהו אל תתבייש לבוא אליהם אם יש לך בעיה בעדשה או כל דבר אחר..אופטיקה הלפרין דיי גמישים בנושא הזה..לי הם החליפו כמה וכמה פעמים עדשות והביאו לי לפעמים גם עדשות יומיות סתם ככה בשביל שיהיה בנתיים עד שיגיעו העדשות החודשיות או הדו-שבועיות.

פורסם

שמעתי על עדשות חודשיות 24 שעות, שם אותם ומחליף רק אחרי חודש.

אם אני לא טועה מבוססות על חומר שנקרא סיליקון הידרוג'ל.

מישהו יודע משהו על זה?

פורסם

ב

כן איזה פחד זה!

בהתחלה תמיד היה מחליק לי לצדדים אז לא ראיתי חשבתי באמת זה עלה למעלה חחחח כולי בלחץ..!

ועוד לפני כמה זמן נרדמתי עם העדשות אני קם כולי מסטול משפשף את העינים ואז כזה אויי שיטט עד שמצאתי את זה שנהה

פורסם

כן איזה פחד זה!

בהתחלה תמיד היה מחליק לי לצדדים אז לא ראיתי חשבתי באמת זה עלה למעלה חחחח כולי בלחץ..!

ועוד לפני כמה זמן נרדמתי עם העדשות אני קם כולי מסטול משפשף את העינים ואז כזה אויי שיטט עד שמצאתי את זה שנהה

כן קרה לי איזה פעמיים ..וזה מעצבן על הבוקר להתחיל להוציא את העדשות בעע ..

פורסם
  • מחבר

אני אקבל את העדשות ביום ראשון.

קרה פה למישהו שהוא הלך לישון עם העדשות ובבוקר קם, התסכל על המראה וגילה שיש לו 4 עדשות בעניים? :lol: :lol: :lol:

ואגב, בקשר לעדשות חודשיות, אם השתמשתי בזוג שבוע, ולא השתמשתי בהם במשך חודש.

ברגע שאני שם אותם, אני ממשיך את הספירה של השבוע או שבכלל לא מומלץ להשים את העדשות?

פורסם

אני אקבל את העדשות ביום ראשון.

קרה פה למישהו שהוא הלך לישון עם העדשות ובבוקר קם, התסכל על המראה וגילה שיש לו 4 עדשות בעניים? :lol: :lol: :lol:

ואגב, בקשר לעדשות חודשיות, אם השתמשתי בזוג שבוע, ולא השתמשתי בהם במשך חודש.

ברגע שאני שם אותם, אני ממשיך את הספירה של השבוע או שבכלל לא מומלץ להשים את העדשות?

זהו ששאלתי פעם אחת את האופטימטריס על זה..והוא אמר לי שמרגע הפתיחה של העדשות סופרים חודש..אתה יכול להשתמש בהם אחרי..אבל לא מומלץ..זה בכל מקרה מה שהבנתי ממנו..אולי באמת תשאל שוב את האופטימטריס שיגיעו העדשות של ביום ראשון..

פורסם

חבר של ההורים שלי ניסה את העדשות לילה האלה,והוא ממש ממש מרוצה..!

אמא שלי היום סיפרה לי את זה כשסתם העלינו את הנושא..נשמע משהו ממש מוזר אבל זה נכון.

הוא אמר ממש חיים אחרים בלי המשקפיים..

אבל אמא שלי אמרה שזה יקר רצח..בכל מקרה אולי המחיר של זה ירד בעתיד..נשמע מעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים