עבור לתוכן

איזה סוג שאלות שואלים במבחן לתמיכה טכנית של אינטרט לחברה כלשהי ??

Featured Replies

פורסם

בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב

השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח

(בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)

פורסם

לא משהו מסובך מדי, אם ידעת לענות על פינג ו IPCONFIG אתה תסתדר...

ישאלו אותך על מנהל ההתקנים, אולי על פורטים

(למשל יתנו לך רשימה של פורטים וישאלו מה השימושים הכללים לכל פורט, כמו 21 ל FTP ו-80 לגלישה וכו')

על דפדפנים , קוקיז, מה זה מודם ומה בדיוק הוא עושה (מודולציה, דימודולציה) אולי ממש טיפה שאלות על רשתות וועל רשתות אלחוטיות

איך לדעת באיזה מערכת הפעלה אתה נמצא (תן כמה דרכים) איך להכנס ללוח הבקרה - חיבורי רשת (תן כמה דרכים)

מה זה פרוקסי, מה זה DNS וכו'..

וכל זה בהגזמה, וקח בחשבון שיש סיכוי מעולה שיקבלו אותך גם אם תכשל לגמרי במבחן... הסטנדרטים לתמיכה טכנית ירדו פלאים

(לפחות בחלק מהחברות)

בלינק "סיפורי תמיכה" בחתימה שלי, יש 50 עמודים, אבל בעמודים האחרונים יש הרבה דיונים על עבודה בתמיכה טכנית ותנאים וכו' אם זה מעניין אותך.

מה גם, אם תתקבל, תוכל להמשיך להוסיף סיפורי תמיכה מצחיקים לשם... כי אני כבר לא תומך :silly:

שיהיה בהצלחה !

פורסם

אם הם באמת מחפשים אנשים, ותוכל להפגין טיפה ידע בנושא, אני בטוח שלא תהיה שום בעיה להתקבל. שיהיה בהצלחה.

וכן, אני עדיין תומך ^^

פורסם
  • מחבר

Kidney_stonE

יש מצב לאיזה מדריכים טובים שאתה מכיר משהו שאפשר לשנן מהר יש לי עד יום ראשון

אני קורא ספר של CISCO SYSTEMS : INTRENETWORKING TECHNOLOGY HANDBOOK כרגע , כדי להשקיע בקריאה בו בסוף שבוע או שאין שם את כל ההסברים שאני צריך או שזה מוגזם מדי ? הבנתי שזה ספר מבוא לרשתות

פורסם

מאיזה גיל אפשר לעבוד שם? ומהי המשכורת ?

פורסם
  • מחבר

משכורות מינימום (משמרות :silly:) וזה רק לאזור חיפה ותל אביב הם פתחו מרכזים חדשים

בבזק תשתיות לאינטרנט

פורסם

ובגיל 17 אפשר להתקבל לשם ?

פורסם

BEN903

תקרא ב HOWSTUFFWORKS.com על איך האינטרנט עובד ועל את'רנט , וקצת בויקיפדיה על רשתות מחשבים

לא מכיר את הספר הזה של סיסקו, לדעתי זה סתם יעמיס עליך

בסה"כ אני מאמין שהם יותר יבחנו את יחסי האנוש שלך וינסו להבין איך תהיה מול לקוחות, מאשר את הידע הטכני שלך

ידע טכני רלוונטי יועבר לך בקורס במידה ותעבור את המבחנים והראיונות, רק שתהיה לך זיקה למחשבים (ואני מניח שיש לך) וזהו..

באיזשהו שלב רציתי לעבור לת"א (עבדתי בתמיכה של ספקית בחיפה) ועשיתי ועברתי את המבחנים של בזק (תשתית) זה היה ממש קליל.

(אבל בסופו של דבר החלטתי להשאר בחיפה למזלי...)

BerkotZ, כמו שכבר ציינתי, לכל השאלות האלה יש הרבה תשובות בת'רד שבחתימה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים