עבור לתוכן

התגעגעתם?

Featured Replies

פורסם

זאת את?

זה נראה כאלה ווזווזים :P

med_JD310127.JPG

• תגובות 111
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן!! (יענו התגעגנו....)

דיברנו על זה כבר שאת לא טסה לגרמניה בלי לקחת אותי נכון?

ררר ביאסת

אניווי ברוכה השבה :)

פורסם
  • מחבר

לא כולנו גרופים.

גרופים? אררר... רגע, אז זה שאני נוסעת לנפוש בחו"ל, בכסף שהרווחתי ביושר בעבודה מכובדת, והולכת לראות שם הופעות, לשתות ולבלות עם אנשים כמוני זה הופך אותי לגרופית? נכון, לחיות חיים וירטואליים ולעשות אהבה עם עצמך מול אתר פורנוגרפי זה הרבה יותר מכובד. ::)

חוצמזה, אם איזו להקה שווה היתה טורחת להגיע לארץ בשנים האחרונות, אחת שאתה אולי אוהב, אולי היית גם אתה זוחל החוצה ממתחת לאבן שמתחתיה אתה חיי, רואה קצת אור יום, הופעה ומכיר אנשים ולא רק "כינויים" וירטואליים.

...ו"סקיד" באנגלית זה מה שנשאר על התחתונים שלך כשאתה שוכח לנגב את התחת. רק שתדע.

וואלה ב-אור, אני לי יודעת מי זאת אבל אבל ראיתי אותה מקרוב, היא כל כך גדולה, שאם היא היתה מביאה לך ליטוף, אפשר היה להגיד עליך קדיש.

פורסם

זאת את?

זה נראה כאלה ווזווזים :P

med_JD310127.JPG

זה לא צביקה הדר בקומדי סטור?

פורסם

חחח roadrunner

דריה את מנצלת את זה שהיא לא יודעת עברית ואת יורדת עליה?

יש בה מראה נאצי משהו..

אגב.. איך הולך שם עם אנטישמיות וניו-נאציזם?

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד ככה... כל הניאו-נאצים שפגשתי שם היו ניאו-נאצים לשעבר. משמע, הם עזבו את התנועה לפני 8-10 שנים. לא היה עם מי לריב אפילו. :-\

תסביר לי עכשיו... מה זה "מראה נאצי"? כל מי שבהירה עם עיניים בהירות ושמנה טיכו היא עכשיו נאצית? אני אומרת לך, היא סתם שמנה והיו שם עוד 30 כמוה, היא פשוט החבית הכי גדולה.

פורסם

נאצים לא אמורים להיות שמנים :-X (כלומר, ארים)

סתם היא נראת עצבנית כזאת.. או כועסת..

פורסם
  • מחבר

אני קוראת לזה "מבט העגל התמוה" :lol:

הייתי עם חולצה של חיל הים בהופעה. היו שם 2 סוגים של אנשים - כאלו שלא היה להם אכפת/שיכורים מכדי לקרוא וכאלו שאמרו "יא, מגניב". אבל אם אתם מחפשים נאצים ומצביעי NPD, סעו ל-סאקסוניה.

פורסם

גרופים? אררר... רגע, אז זה שאני נוסעת לנפוש בחו"ל, בכסף שהרווחתי ביושר בעבודה מכובדת, והולכת לראות שם הופעות, לשתות ולבלות עם אנשים כמוני זה הופך אותי לגרופית? נכון, לחיות חיים וירטואליים ולעשות אהבה עם עצמך מול אתר פורנוגרפי זה הרבה יותר מכובד. ::)

חוצמזה, אם איזו להקה שווה היתה טורחת להגיע לארץ בשנים האחרונות, אחת שאתה אולי אוהב, אולי היית גם אתה זוחל החוצה ממתחת לאבן שמתחתיה אתה חיי, רואה קצת אור יום, הופעה ומכיר אנשים ולא רק "כינויים" וירטואליים.

...ו"סקיד" באנגלית זה מה שנשאר על התחתונים שלך כשאתה שוכח לנגב את התחת. רק שתדע.

וואלה ב-אור, אני לי יודעת מי זאת אבל אבל ראיתי אותה מקרוב, היא כל כך גדולה, שאם היא היתה מביאה לך ליטוף, אפשר היה להגיד עליך קדיש.

נגעתי בנקודה רגישה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

וואלה לא, אבל עכשיו כן. גנבת את השורה שלי יא מאנייאק! :lol:

פורסם

ויטניר תביאי תמונה מעודכנת שלך

פורסם
  • מחבר

לפני שנה וחצי זה לא מספיק עדכני? לא לקחתי איתי מצלמה. הורים של חבר צילמו אותנו עושים כלים במטבח והם צריכים לפתח ולשלוח לי בדואר. אולי אצא עם חברים בסופ"ש ואבקש שיביאו דיגיטאלית.

פורסם

אחח דריה רק חזרת וכבר את מתווכחת ומתנצחת עם משתמשים אחרים.

התגעגנו :'(

פורסם
  • מחבר

לא, זאת לא אני. נראה לך שיש לי מאיפה לקנות מעיל של Lonsdale? וגם לא הייתי קונה אחד כחול... והחבר שלי "קצת" יותר נמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים