עבור לתוכן

כיצד נהיינו לקבלני תעודות בגרות

Featured Replies

פורסם

במהלך השירות הצבאי החלטתי לשפר מספר בגרויות. קניתי ספר מיקוד, למדתי וקיבלתי ציונים מכובדים. למדתי אולי חודש לפני הבגרות על רגל אחת. שעה בערב, אחרי העבודה. התוצאה: כל הציונים מעל 80. אז בשביל מה תלמידים יושבים שנים במערכת החינוך? בשביל מה מורים מכתיבים את החומר אם תלמיד יכול לשלם 60 שקלים בשביל ספר מיקוד ויש לו את כל החומר ביד, מודפס, כרוך בכריכה יפה עם טיפים והסברים כיצד לענות נכון על השאלות.

בכלל, התקופה של התיכון הייתה תקופה קשה עבורי. לא הייתי תלמיד מצטיין. הייתה תלמיד בינוני, שקט ונייטרלי. ישבתי בצד והתמלאתי כעס ושנאה על המערכת. כעסתי על התלמידים המטומטמים, שלא יודעים לאיית נכון את המילה "אם" (רובם כתוב אים במקום אם), אבל חרשו על החומר כמו תוכים והוציאו ציונים גבוהים. ולמחרת שכחו את החומר, כמובן. ככה זה שלומדים לשנן חומר, לא להבין אותו.

• תגובות 49
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים איתך, ולכן אני חושב שתעודת בגרות היא ממש לא בשמים או מעבר לים.

במיוחד בישראל שתעודת בגרות מאוד קלה, צריך להתאמץ בשביל להכשל.

אני לא ראיתי אדם אחד שרצה תעודת בגרות ולא הצליח לקבל.

מי שלא רוצה, לא חייב לעשות טובות.

פורסם
  • מחבר

^^

אני כיתה י והבגרות בסוף שנה..אני נכשל במבחנים מחצית ב בהיסטוריה,מטמתיקה אז אני צריך לדאוג?או שאם אני יודע איזה 40% מהחומר ואני ינסה ללמוד עוד לפני כל בגרות >אני יקבל בבגרות מעל 55 ?[אני יסתפק בזה חח]

פורסם

^^

אני כיתה י והבגרות בסוף שנה..אני נכשל במבחנים מחצית ב בהיסטוריה,מטמתיקה אז אני צריך לדאוג?או שאם אני יודע איזה 40% מהחומר ואני ינסה ללמוד עוד לפני כל בגרות >אני יקבל בבגרות מעל 55 ?[אני יסתפק בזה חח]

דווקה בגרות בהיסטוריה ובלשון לפי דעתי הכי קשות

פורסם

היסטוריה זה ממש לא קשה-תשב יומיים שלושה לפני ופשוט תקרא את החומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים