פורסם 2007 במרץ 1418 שנים מחבר אני לא אוהב את שוויץ, אפילו שהייתי שם רק שעה ורבע להחלפת טיסה. לצערי אין אינטרנט איפה שאני מתאכסן, אבל בחדרי עיתונות בתערוכה יש התערוכה נפתחת רק מחר, אבל למקומבנים נותנים להיכנס ולהסתובב גם היום. נראה לי אני אלך לחטוף לי R600 אחד לפני שיגמר... בנתיים אני תר את המקום (הלכתי לאיבוד כבר פעמיים) ומנסה לזכור איפה הדברים. תמונות מעניינות כשיהיו - ישר אליכם. בנתיים קבלו את שיא העצלנות: וזה בתוך התערוכה רק שתבינו
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים oO על איזה סדר גודל מדובר פה - 37 קילומטרים ריבועים? ובאיזו שפה זה "Presse" ' רק שתדע שגרמנים לא יודעים לדבר אנגלית בשיט (בלי קשר).
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים תקנו אותי אם אני טועה כי אני לא ממש מבין בתערוכות האלה אבל בתערוכה הזאת יוצגו גם מסכי SED החדשים?
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים אחד המצחיקים אתה, אבל במובן המאוד אבל מאוד עצוב.http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=hanover&layer=&ie=UTF8&om=1&z=9&ll=52.47107,9.786072&spn=0.945298,3.120117&iwloc=addr
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים תקנו אותי אם אני טועה כי אני לא ממש מבין בתערוכות האלה אבל בתערוכה הזאת יוצגו גם מסכי SED החדשים?כמעט בטוח שלא.http://crave.cnet.co.uk/dvdpvr/0,39030701,49288275,00.htm
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר הייתי בדוכן של abit היום (החברה הנחמדה שהזמינה אותנו לתערוכה) ואני מקווה להביא לכם תמונות וסיקור מלא משם (ישר לעמוד הראשי של האתר) עד סוף השבוע. בנתיים תראו איזה תמונה נחמדה של טאיווני נחמד לא פחות שעוזר שם לנסיון לשבור כמה שיאי עולם ב-OC עם מערכת הקירור 3 שלבים שלהם (לא לדאוג, המערכת הזו לוקחת רק 3000W והם לא היחידים שבונים על לשבור כמה שיאים - גם DFI, MSI, XFX ועוד כל מיני חברות עם שלוש אותיות בשם בונות על זה). ראיתי שם גם הדגמה של מערכת ה-iDome שרק סיקרנו באתר (אנטולי, היא טובה - אבל 1300 שקל??) ובדרך משם למסיבת עיתונאים של AMD (ראיון משם וסיקור מלא גם כן בתקווה בהמשך) תראו מה ראיתי בשמיים: המקום מפוצץ במבקרים (בייחוד גרמנים וטאיוונים - יש פה טאיוונים בכל מקום [אולי הם סינים, אולי יפאנים - אני לא מבדיל...]) וזה פשוט ענק. מדובר פה בגודל של כמה וכמה נמלי תעופה מחוברים. הרגליים שלי כואבות.... בכל מקרה, אני זזתי לשתות משהו בפאב הקרוב - תשמרו על הארץ
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים חבל שהכניסה מותרת לבעלי גיל 18+... בכל מקרה לא היה לי כסף לנסוע... עזוב אני סתם מקנא.כבר הכנתי את עצמי לכמה שיאים שיעשו החברה מ-ABIT.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים חבל שהכניסה מותרת לבעלי גיל 18+... בכל מקרה לא היה לי כסף לנסוע... עזוב אני סתם מקנא.כבר הכנתי את עצמי לכמה שיאים שיעשו החברה מ-ABIT.ממש לא, אפשר להכנס לשם מכל גיל (אפילו כרטיס מוזל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.