עבור לתוכן

אשכול רשמי בנושא תלונות על רעש באיזור רמת &#14

Featured Replies

פורסם

ערב זח,

אין לי מושג למה אני רושם את זה פה,

אבל לשכנים שנמצאים קומה מתחתי, יש מזגן עילי מחוץ לחלונם, והם מאוד אוהבים להפעיל אותו 18:00-22:00 כל יום.

המזגן עושה המווווווווווווווווווווווווווווון רעש ובא לי להניח עליו פצצה או דרמל או משהו....

הלילה הם החליטו לישון איתו (ובגלל זה אני לא(ישן)) ולסירוגין הוא פועל ועושה המוווווווווווווווון רעש.

מה לעשות? האם אפשר לפנות למשטרה(או פיקוח רעשים או לצבא או משהו?)? מצד שני אני לא רוצה להפוך אותם לשכנים עוינים.

:screwy:

פורסם

תפרוק מחסנית 9mm על המעבה (היחידה החיצונית) - רצוי להשתמש במשתיק. :-X

וברציניות, דבר איתם... לא יעזור? המממ... באמת סרט רע. לא חושב שמשטרה יכולה לגבור על מזגנים עוינים.

פורסם

תלוי עד כמה זה מרעיש, לא משנה גם אם זה בגלל מזגן לבן אדם אסור לעשות מעל X רעש בשעות הלילה.

פורסם

תיפנה לאגודה לתרבות הדיור הם יבואו עים מד רעש ויקבעו ים הרעש לא בתקן (בתנאי שועד הביית משלם להם דמי חבר)

דן

פורסם

אולי תבקש מהם שיתקנו את המזגן? :nixweiss:

פורסם

באמת כדאי שתדבר איתם.

ואם זה לא יעזור אז שים אטמי אוזניים לפחות בינתיים...

פורסם

המזגן נמצא תלוי על הבנין מבחוץ?

אם כן אתה יכול לפנות לעיריה..

תפנה אל השכנים שלך תבקש מהם שיחליפו מקום של המזגן

פורסם
  • מחבר

אוקיי עשיתי כל מה שביקשתם:

בהתחלה רוקנתי מחסנית על המעבה, אח"כ התקשרתי למשטרה(שמשום מה קיבלו עוד שיחה מאותו הבניין), ביקשתי מעירייה לבוא.

ובסוף דפקתי על הדלת שלהם אבל לא נראה לי שהם אוהבים אותי יותר (משום מה).

;D

סתם, לא הספקתי לעשות כלום עדיין...מישהו יודע איפה משיגים 10/MAC-11?

המזגן נמצא תלוי על הבנין מבחוץ?

אם כן אתה יכול לפנות לעיריה..

תפנה אל השכנים שלך תבקש מהם שיחליפו מקום של המזגן

לאן להגיד להם להעביר אותו? לתוך הסלון? הוא עדיין יעשה הרבה רעש בכל מקום שהם יתקינו אותו(וגם אין מצב שהם יסכימו).

נ.ב- פתאום אני קולט שבבית הצמוד אליי פתחו סטודיו להקלטת שירי ילדים!!! איפה איפה איפה איפה איפה הפצצה???

ממזגנים,שירים, כלבים שנובחים, וסתם קולות אקראיים(אנשי גגות שבאו לצעוק אחד לשני, זוג עירקיים בני 200 שמשוחחים ב140 דציבל וכו').

הייתי רוצה לשחרר איזה EMP בשכונה שלי(ואז לקחת את הSUBMACHINE-GUN שמישהו פה משיג לי ולרסס את כל הכלבים ברדיוס של קילומטר).

פורסם
  • מחבר

למה שמיעה זה דבר פסיבי תגידו לי? למה???????????????

למה אין לי כפתור שכשאני לוחץ עליו השמיעה פשוט נעלמת והקונכיות הולכות לישון? למה????

בונה אני מרגיש כמו ב"סובלים מרעש אנונימיים". זה גדול, תנסו את זה!

פורסם

למה שמיעה זה דבר פסיבי תגידו לי? למה???????????????

למה אין לי כפתור שכשאני לוחץ עליו השמיעה פשוט נעלמת והקונכיות הולכות לישון? למה????

בונה אני מרגיש כמו ב"סובלים מרעש אנונימיים". זה גדול, תנסו את זה!

רגע לא ענית הוא תלוי על הבנין או שהוא במרפסת שלהם או משהו?

שים שירים בנגן שלך.. ותירדם

פורסם
  • מחבר

טוב אז זה בניין בן שלוש קומות, אני הקומה האחרונה(שלישית אם לא הסקת/ם, ואז אין טעם להמשיך לקרוא).

החדר שלי נמצא ב-90 מעלות אל הכביש והמזגן נמצא קומה אחת מתחתי, אבל יותר שמאלה, ואפילו אין ביננו קו ישר(הבניין מתרחב).

בציור המדהים שלי אני הכחול והם החתול השחור.

[attachment deleted by admin]

פורסם

קצת תחמושת:

אני יודע שבת"א לפי חוק העזר העירוני ישנה הגבלה על כמות הרעש המותרת-בסביבות 87 DB

כמו כן פתיחת סטודיו זה קרוב לוודאי הפרה של המת"א

וכמו שכבר אמרו גם מיקום המזגן כנראה אינו חוקי

פורסם

אם יש לך גישה למתלה של המזגן, תשחרר את הברגים ותהנה מההצגה.

פורסם

חחחח.

איזה כיף שאני גר בבית פרטי :smile1:

אפשר לגעת בך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים