פורסם 2007 במרץ 1218 שנים לאור כרמי, מנהל הפורומים הכללי יש היום יומולדת!!! אז מזל טוב אור! עד מאה ו20!!!! :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :coolman: :funn: :biggringift: :biggrimjackbox: :biggringift: :funn:
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מזל טוב..לפני כמה שניות קפץ לי חלון הICQ עם הודעה על יום הולדת ולא פתחתי. עכשיו אני רואה את התראד ואני מקשר.בכלל לא ידעתי שהוא ברשימה שלי.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים לאור יש יומולדת, מסיבה.... אולי עכשיו, כשאתה מבוגר, תבוא לשחק איתנו פעם הבאה שעושים מסיבת צוות
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אולי עכשיו, כשאתה מבוגר, תבוא לשחק איתנו פעם הבאה שעושים מסיבת צוותOoזה למבוגרים בלבד? אתם משחקים אחד עם השני? אנשים ישימו אותך בחתימה שלהם תזהר...
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: איך אני אמור לדעת כמה שמנמנים לשים אם אתה לא ממלא תאריך בפרופיל ? מזלטוב ביצ' , יצאת בן 10 לפי השמנמנים שלי O0
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ושנה הבאה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.