עבור לתוכן

לא לסגור תמחשב ("אף פעם")...

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב חדש...

ספק כוח של ליברטי אנרמקס 400 W

עכשיו אני לא מכבה תמחשב בכלל...

בכלל זה שאני מדבר על תקופות של חודשים שהמחשב פתוח רצוף

זה בסדר?

או שצריך לתת לו מנוחה מדי פעם?

פורסם

מחשבים מתוכנתים לעבוד בצורה רציפה כל הזמן, הם לא צריכים מנוחה (הם לא בעלי חיים).

מה שכן תכבה אותו שאתה מנקה בפנים.

פורסם

בכל זאת הייתי נותן לו מנוחה פעם בשבוע שבועיים.גם לו מגיע.יש שם גם רכיבים מכניים וחשבון החשמל תופח ;D

פורסם

אני אישית יכול להגיד לך, שאם תכבה את המחשב כל לילה הביצועים ישתפרו והרכיבים ישתמרו

פורסם

אני אישית יכול להגיד לך, שאם תכבה את המחשב כל לילה הביצועים ישתפרו והרכיבים ישתמרו

ואני אישית יכול להגיד לך שלא.

פורסם

ואני אישית יכול להגיד לך שכן בתור אחד שניסה את זה כבר...

אתה צריך לתת לרכיבים להתקרר ולהגיע לטמפ' החדר.. אחרת המחשב לא יחזיק מעמד הרבה זמן והביצועים יירדו

פורסם

אתה צריך לתת לרכיבים להתקרר ולהגיע לטמפ' החדר.. אחרת המחשב לא יחזיק מעמד הרבה זמן והביצועים יירדו

תקבל אפקט זהה אם תפעיל את המחשב מחדש מבלי לכבות.

דווקא קירור וחימום מחדש של רכיבים גורם להם נזק (כי הם מתכווצים ומתרחבים)

מצד שני, השארת המחשב פתוח שוחקת את הרכיבים שלו ומשאירה אותו חשוף לתקלות ברשת החשמל.

פורסם

בואו נעשה סדר קטן:

1. מחשב יכול לעבוד 24/7

2. מומלץ לעשות Restart מידי פעם, עקב ניהול הזיכרון הגרוע של Windows.

3.

ממש לא, הרכיבים אמורים להישאר קרירים גם בזמן שהם עובדים, כמובן שהם לא ישארו סטטים כמו כן גם לא יהיו קיצוניים מידי כאשר המחשב

לא בפעולה כלומר ב IDLE.

4.

מצד שני, השארת המחשב פתוח שוחקת את הרכיבים שלו ומשאירה אותו חשוף לתקלות ברשת החשמל.

לא כל עוד יש אל-פסק,ולמרות שיבושים ברשת החשמל בד"כ מתבצע במזג אוויר חורפי למדי.

פורסם

תקבל אפקט זהה אם תפעיל את המחשב מחדש מבלי לכבות.

דווקא קירור וחימום מחדש של רכיבים גורם להם נזק [glow=red,2,300](כי הם מתכווצים ומתרחבים)[/glow]

מתכווצים ומתרחבים??

טוב..... :screwy:

פורסם

^^

באופן בסיסי וכללי, בחום, חלקקי החומר (כל חומר) נעים יותר מהר כשחם יותר

זה מרחיב את החומר.

משהו מניאטורי בדברים כאלו.

סתם הסבר כללי..

פורסם

עדיף לכבות את המערכת מדי פעם,אבל זה לא קשור לחומרה,אלא לניהול הזיכרון הדבילי של וינדוס...

כדי להמנע מזה אפשר להוריד את (חינם)Freeram XP pro ,תוכנה מדהימה,פשוט ללחוץ ולראות איך 200 מגה של זכרון מתפנים בקלות בלי שמרגישים מכל מיני חורים שהווינדוס מקצה להם זיכרון סתם.

פורסם

200 מגה ? זה לא ממש קריטי (תלוי אם יש לך הרבה מקום...)

אגב לי גם יש את ה400 Enermax Liberty והוא עובד מצוין בלי שאני מכבה את המחשב. אני מכבה אותו פעם בשבוע בערך....

פורסם

כיבוי הורס את המחשב. צריך ספק טוב ואז לא יפריעו הסטיות ברשת החשמל.

התרחבות והתכווצות הרכיבים לא פוגעת בהם אלא בחיבורים שלהם. בגלל זה, קורה לפעמים שכרטיסים לא יושבים טוב.

הכיבוי וההדלקה, הורסים את ההרדיסק. לדעתי צריך להשאיר דולק כל הזמן. ולכבות בזמן ניקוי.

פורסם

ספק איכותי ככל שיהיה לא יעזור לך - צריך אל פסק

פורסם

הרכיבים אמורים לעבוד בצורה כזאת, תחשוב על סרברים למשל, הם פתוחים באזור החצי שנה רצוף בלי שום הדלקה מחדש ושום כיבוי.

אתה יכול לישון בשקט (או בעצם ברעש...המאוררים הכוונה..לא חשוב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים