פורסם 2003 בינואר 522 שנים שלוםהיום כשהעלתי את המחשב, הופיעה הודעה של הנורטון אנטי וירוס2002 שיש לי וירוס בקובץ הזה. ריסטטתי את המחשב וזה לא עלה. דיברתי עם חבר של אבא שלי שגם לו יש WIN2000, הוא חיפש את הקובץ ובא לשלוח לי. כשהוא בחר את הקובץ בתפריט החיפוש, הופיע בדיוק אותה הודעה אצלו, וגם לו יש את אותו אנטי וירוס.אני מעוניין לדעת אם זה בעיה ספציפית שלנו, או שזה משהו שמייקרוסופט שתלו.אז בבקשה, כל מי שיש לו XP\2000, תעשו ככה:start->search->for files and folders->kernel.sysאם יש לכם אנטי וירוס, תבחרו את הקובץ. אם מופיעה לכם הודעת הוירוס שאומרת שזה BACKDOOR.TROJAN או וירוס\טרוייאני אחר, וזה לא יכול להימחק, תודיעו פה.הקובץ נמצא בתיקייה C:\winnt\system32\driversתודה!
פורסם 2003 בינואר 522 שנים 1) למה אין לי תקיה WINNT {יש לי WIN XP}2) הקובץ הוא בתיקיה: C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386ושוקל כ?56.0 KB ?(57,344 בתים
פורסם 2003 בינואר 522 שנים מחבר אצלי הוא שוקל 11KBזה וירוס?רוקפורד, הכתובת שלי בפרטי שלך. תודה.זה מעודכן לSP3, ד"א?
פורסם 2003 בינואר 522 שנים אצלי זה SP1 WIN XP למה אין לי תקייה WINNT? לא צריך? יש לי תקייה {אם הקבצים של הונדווס} ששמה:WINDOWS : :-\ :-* :'( יאיר
פורסם 2003 בינואר 522 שנים ב XP ברירת המחדל היא windows, ב 2000 היא winnt אפשר בכל מקרה לשנות את זה במהלך ההתקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.