עבור לתוכן

מחפש תוכנה שמנגנת את ה-10 שניות האחרונות ב-mp3

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מוריד הרבה שירים ולפעמים הם לא מלאים, כלומר הם לא מסתיימים כמו שצריך אלא הסוף שלהם זה האמצע, בקיצור - קטועים.

אז כדי לבדוק אותם מה שאני עושה זה בודק את הסוף שלהם אחד אחד.

רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שבאופן אוטומטי מנגנת רק את ה-10 או 5 שניות האחרונות של כל שיר באופן אוטומטי כך שאני רק אצטרך להאזין ולראות מה טוב ומה לא? (במקום לעבור שיר שיר ולעבור לסוף שלו...)

תודה מראש.

פורסם

אני לא חושב שיש אפשרות...

כי אם הוא לא גמר להוריד את השיר אז איך הוא ישמיע לך את הסוף?

פורסם
  • מחבר

לא הבנת...

לא דיברתי כשאני מוריד שיר...

דיברתי על זה שאם כבר יש לי את השירים במחשב ואני רוצה לבדוק אם הם טובים, כלומר שלא יהיו כאלה קטטועים שנגמרים באמצע...

אז במקום לעבור עליהם אחד אחד בווינאמפ ולהקפיץ את הסמן לסוף השיר ולשמוע אם זה באמת סוף השיר או לא - האם יש תוכנה שאוטומטית מנגנת רק את הסוף של השיר?

זה יעזור לי מאוד...

פורסם

אני לא חושב שיש אפשרות...

כי אם הוא לא גמר להוריד את השיר אז איך הוא ישמיע לך את הסוף?

צודק. הדרך הכי בטוחה פשוט להוריד את השיר הכי גדול במגה שלו...

ככה אתה הולך על יותר בטוח.

פורסם

למה אתם נותנים לו תשובות לשאלות שהוא לא שאל?

הוא שאל אם יש דרך שבמקום שהשיר יתנגן מההתחלה(בין אם השיר קטוע או לא, לא רלוונטי), הוא יתחיל להתנגן מהחמש שניות האחרונות של השיר עד סוף השיר.

מספיק עם הספאם בבקשה, אם אין לכם תשובה לשאלה, אל תפרסמו תגובה.

פורסם

חוששני שלא קיימת תוכנה כזאת... אבל יש תוכנה שיכולה לקצץ חלק מהשיר כמה שאתה בוחר... אבל זה נראה לי קצת סירבול... אום אתה רוצה את התוכנה אני יביא לך לינק אבל... החלטה שלך...

אני באמת מציע להוריד את הזה אם הכי הרבה מגה ואם הכי הרבה אנשים שיש להם את הקובץ המסוים...

פורסם
  • מחבר

חוששני שלא קיימת תוכנה כזאת... אבל יש תוכנה שיכולה לקצץ חלק מהשיר כמה שאתה בוחר... אבל זה נראה לי קצת סירבול... אום אתה רוצה את התוכנה אני יביא לך לינק אבל... החלטה שלך...

אני באמת מציע להוריד את הזה אם הכי הרבה מגה ואם הכי הרבה אנשים שיש להם את הקובץ המסוים...

אשמח לקבל קישור לתוכנה, נשמע יעיל (לא בשביל זה אלא לדברים אחרים)...

ואני אכן מוריד את מה שיש אצל הכי הרבה משתמשים ומה ששוקל הכי הרבה אך עדיין, לעיתים נדירות קורה שהשיר קטוע.

אם תמצאו תוכנה כמו זו שאני מחפש אנא ידעו אותי.

תודה על התגובות ולילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים