פורסם 2007 במרץ 1218 שנים שלום,יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור.אז ככה התקנתי ווינדוס וויסטה על כונן נוסף שפתחתי (עם התוכנה PartitionMagic 8.0) במקביל ל XP ולאחר שהתרשמתי רציתי למחוק (כי לפי דעתי הוא לא מצדיק לשדרג את כל המחשב אליו). בקיצור לא ידעתי איך למחוק את וויסטה אז מחקתי את הכונן עם אותה תוכנה ומה שקורה זה שבהתחלה כאשר מדליקים את המחשב יש מסך שחור ששואל עם להיכנס לוויסטה או לגרסאות הישנות יותר של ווינדוס ואם לא נוגעים בכלום אז אוטומטי הוא נכנס לאפשרות של וויסטה ומציג שגיאה.עכשיו מה שאני רוצה זה לבטל את זה שפשוט הוא יכנס לXP מה עושים??
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים נכנסים לRECOVERY CONSOLE ומריצים FIXMBRשאלו את זה כבר לא מעט פעמים, תשתמש בחיפוש
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים יש קובץ שבו אתה אמור למחוק את השורה של VISTA ולהשאיר את ה XP. הקובץ הוא boot.iniתעשה עלוי עריכה(הוא קובץ מערכת אז תצתרך להגדיל לWINDWOS להראות קבצי מערכת או שתכתוב בשורת פקודה EDIT c:\boot.iniשם יהיו לך כמה שורות.תמחק עד שישאר לך כך:[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectוזהו.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים השורה הזאת היא לא אוניברסליתכלומר לא מתאימה לכל אחדזה תלוי באיזה מחיצה וכונן התקנת את הXPבכל מקרה, סביר להניח שנשאר לו הBOOT LOADER של הויסטה ולכן אין משמעות לעריכת הקובץ
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר תודה רבה על התגובות :xyxthumbs: נכנסים לRECOVERY CONSOLE ומריצים FIXMBR שאלו את זה כבר לא מעט פעמים, תשתמש בחיפוש לא כל כך הבנתי מה לעשות איך אני נכנס ל RECOVERT CONSOLE ואיזה תוכנה היא FIXMBR??? chenrp ניסתי לעשות את מה שאמרת אבל זה לא עזר. השורה הזאת היא לא אוניברסלית כלומר לא מתאימה לכל אחד זה תלוי באיזה מחיצה וכונן התקנת את הXP בכל מקרה, סביר להניח שנשאר לו הBOOT LOADER של הויסטה ולכן אין משמעות לעריכת הקובץ יש לי כונן אחד שחילקתי ל3 מחיצות C,D,E כאשר הXP פעל C היה לתוכנות והווינדוס הותקן עליו, D לכל שאר הקבצים וב E התקנתי את VISTA (כשניכנסים לVISTA כל הסדר משתנה ) עכשיו כשהייתי ב XP מחקתי את E . מה עושים???
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אם אתה מתקשה עם ה FIXMBR תוריד את התוכנה: http://www.vistabootpro.org/ כנס בה ל MANAGE OS ENTRIES תסמן את ה VISTA ותלחץ על ה X שבצד אחר כך OK ואז APPLY וזהו אתה מסודר בהצלחה.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים תודה רבה על התגובות :xyxthumbs: לא כל כך הבנתי מה לעשות איך אני נכנס ל RECOVERT CONSOLE ואיזה תוכנה היא FIXMBR??? לRECOVERY CONSOLE אתה נכנס דרך הדיסק התקנה של WINDOWS בבוט (צריך ללחוץ R בשלב כלשהו בשביל להכנס למצב של COMMAND LINE) ואז מריצים פקודה בשם FIXMBR וזהו
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים ממליץ גם לכתוב את הפקודה FIXBOOT לפני.כי כשאני השתמשתי רק ב FIXMBR זה לא עזר לי אבל אחרי שעשיתי FIXBOOT ואחרי זה FIXMBR הבעיה נפתרה.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר אם אתה מתקשה עם ה FIXMBR תוריד את התוכנה: http://www.vistabootpro.org/ כנס בה ל MANAGE OS ENTRIES תסמן את ה VISTA ותלחץ על ה X שבצד אחר כך OK ואז APPLY וזהו אתה מסודר בהצלחה. לא רציתי להסתבך אז עשיתי לפי מה שאמרת וזה עובד מצוין!!! תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.