עבור לתוכן

אתמול קניתי את המסך של סוני X95F

Featured Replies

פורסם

אף אחד לא יודע שסוני יצאו משוק ה LCD?! זו הסיבה שקשה למצא מסכים שלהם ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה עוד שנתיים למשל שתצטרכו לממש אחריות.[br]פורסם בתאריך: 15.03.2007 בשעה 16:22:46

מה שיקרה זה שיחזירו למי שיצטרך לממש אחריות את הכסף חזרה, כמו שעושים בהרבה מקרים שבהם הרכיב לא מיוצר יותר.

זו לפחות התשובה של היבואן(לייף מחשבים) לשאלות בנושא, אין שום סיבה לא ללכת על הסוני שאיכות תצוגתו עדיפה

על פני כל מסך LCD אחר מתחת ל 2000 ש"ח.

פורסם

לכן אני אצטרך לשמור את מסמכים של המסך אצלי?

קיבלתי רק דף אחד מהחנות על המסך.

וכמה כסף הם יחזירו?

המחיר של המסך שונה בכל חנות.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הדאבל.

היום ב14:00 צילצלתי לטרוניקס, נשארו להם 3 מסכי סוני כאלה, הזמנתי אחד.

ב16:00 כבר סיימתי להרכיב אותו אצלי בבית וכרגע 16:10 אני כותב לכם.

מסך מצויין, הרבה יותר טוב מהסמסונג שכרגע יושב אצלי בתוך קופסא, מחכה לנסוע לפיסי סנטר.

הוא הרבה פחות בהיר ממנו, וזה טוב, הסמסונג ממש ממש בהיר, הורדתי לו את הבהירות והוא הראה די מגעיל.

שאלות,

מה זה החור הזה בצד שמאל של המסך? זה להכניס אוזניות?

קיבלתי כבל קטן שמתאים לשם, מה אני עושה איתו?

ו..איך להגביהה את המסך? פשוט להרים או שצריך להוציא את הסיכה מאחורה ואז להרים?

ותודה רבה רבה לבחור פה שעזר לי =] הייתי נתקע עם סמסונג אם לא אתה.

קודם כל בבקשה. שמח שעזרתי לך למצוא את המסך. אני גם נהנה ממנו וחושב שהוא איכותי יותר מאחרים במחיר כזה (וגם אפילו יותר)

ולגבי השאלות שלך:

- החור בצד שמאל אכן לאוזניות

- כבל קטן שקיבלת זה לחיבור הרמקולים שבמסך. יש לך שתי כניסות/יציאות מאחורי המסך. חבר את הכבל בכניסה שמאלית יותר ליד הכניסה הרגילה (לא DVI)

ואת הקצה השני של הכבל חבר לכניסת אוזניות ברמקולים שלך. עכשיו הרמקולים של המסך יחליפו לך את הרמקולים של המחשב...אבל בינינו הם לא משהו...

- אם אתה רוצה לכוון את גובה המסך - פשוט תרים ותוריד אותו. הסיכה היא מעצור כדי שהמסך לא יירד יותר מידי ויקבל מכה. שמור עליה ;)

שוב, אני שמח שהצלחת לקנות את המסך. מי שעדיין לא קנה - מפסיד :)

תהנה.

פורסם

תודה רבה!

מסך בהחלט מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים