עבור לתוכן

סירטון שמפגין המרכבה סימן 4 את ביצועיו בקרב!-!-!

Featured Replies

פורסם

כל הזין בנקנ"ש :lol:

• תגובות 58
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני חושב שהוא התכוון ספציפית ל-Bradley האמריקאי.

הבראדלי לא מוגדר בתור נגמש אלא בתור LAV - Light Armored Vehicle, וגם המרכבה 4 יכול לשאת עד כמה איזה 6 לוחמים נראה לי בגחון שלו, יש שמה מקומות ישיבה במיוחד בשביל זה...

רוב העולם עכשיו עובר לפורמט שדומה לבראדלי, בעיקר כאשר כל הלוחמה שלך בשטח בנוי טנקים הם בעלי ערך נמוך יחסית בלוחמה אורבנית.

לבראדלי יש משגרי רקטות/טילי נ"ט ותותח 20 מ"מ שיורה פגזים נפיצים, רימונים חכמים(שמבוססים בעקר על Airburst damage ואפשר לכוון באיזה מרחק הם יתפוצצו) ומשמש גם בתור מקלע כבד, מעבר לזה הוא מצוייד במקלע 0.50 ומקלעי 5.56...

הוא מהיר הוא קל והנשק העיקרי שלו לא עושה collateral damage מטורף...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא התכוון ספציפית ל-Bradley האמריקאי.

יותר אכזרי מבראדלי, שיש לו 2 קנים אחד של פגז גדול ואחד של פגזים קטנים כאלה נגד חיל רגלים...

פורסם

מישהו זוכר מי הגנרל שאמר: "הטנק הכי טוב זה הטנק אם הצוות הכי טוב" ?

זה היה האלוף ישראל טל כתשובה לשאלה איזה טנק הכי טוב. על זה מבוססת הסיסמא של חיל השריון "האדם שבטנק ינצח".

הציניות האומללה שלך לא תשנה את העובדה שמרכבה 3ד עומד באותה שורה עם כל הטנקים המתקדמים היום.

אין דבר כזה מרכבה 3ד (יש מיגון דור ד'), השם המדויק הוא מרכבה סימן 3 ב"ז.

סתם לידיעתך, ה 0.5 שממוקם על הטנקים הישראליים במקור נמצא שם רק למטרות אימונים כדי לדמות ירי בתותח, כלומר הסיבה שבכלל הוסיפו אותו לא הייתה בשביל לענות על איזה צורך מבצעי, אלא כדי לחסוך בפגזי 120/105 מ"מ, השאירו אותו גם בלוחמה בעזה ואיו"ש בגלל שהוא כלי יעיל ועוזר לסוג הלוחמה הזאת, אבל זה לא משהו שאי אפשר להסתדר בלעדיו, או במילים אחרות, 0.5 זה יותר ממספיק.

בקשר להשוואה בין ה 0.5 ל 30מ"מ, דבר ראשון, אפשר לירות פגזי 20 מ"מ בבודדת דרך התותח על ידי שימוש ב תת"ק, דבר שני, זה לא משחק מחשב, תותח 30 מ"מ + תחמושת זאת תוספת משקל עצומה, פחות מקום בטנק, יותר חומר נפץ למ"ר שגם ככה עמוס כלומר שהסיכון להתפוצצות עולה, ובנוסף משקיעים הרבה יותר מאמץ בלתחזק כזה תותח מאשר 0.5, להזכירך, מי שמתחזק את הטנק בצורה השוטפת הוא הצוות עצמו.

קודם כל ה-0.5 אכן הוכנס לטנקים כמדמה ירי תותח אבל כבר מזמן זה לא כך. ה-0.5 משמש כיום כנשק צליפה בטנקים. כאשר הוא מקובע היטב אפשר להוריד איתו ראש של מחבל בתוך קהל הומה אדם.

כיום התת"ק הוא המדמה ירי בתותח כלומר הוא אינו כלי מבצעי ומשמש רק לאימונים.

גם המרכבה 4 יכול לשאת עד כמה איזה 6 לוחמים נראה לי בגחון שלו, יש שמה מקומות ישיבה במיוחד בשביל זה...

במרכבה אפשר לשאת לוחמים אבל זה מצריך הוצאה של מארזים לפגזים.

כל הזין בנקנ"ש :lol:

יותר נכון כל הזין בטפ"ש (טיפול שבועי)...

עריכה: חלק מהקטעים בסרטון שהובא בהתחלה לקוחים בכלל מהסרטון של מרכבה סימן 3.

ואם אנחנו כבר בקטע של סרטי רעל:

http://www.youtube.com/watch?v=mCF8GXp0nWs

http://www.youtube.com/watch?v=gsbvO2e36UU

http://www.youtube.com/watch?v=wNJG1cOdcJc

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מה ה-APC הכי טוב בעולם שיש לו קנה נגד חיל רגלים או רכבים קטנים?

פורסם

הנגמ"ש הטוב ביותר בעולם הוא bmp4 אבל עדיין אני לא יודעה את המאפיינים שלו אז אלך על bmp3

פורסם
  • מחבר

כן, איזה קנה יש לו, הוא נראה כמו קנה של טנק, ממש מתקרב, כמה מ"מ פגז?

BMP3.jpg

פורסם

מארחת החימוש של הbmp3

תותך ראשי 100ממ בעל טעינה אוטומתית קצרת זמן (מסוגל לירות טילים למרחק 10ק"מ)

תותך אוטומתי 30ממ קצב אש 650-750 קדורים לדקה

3 מקלעים 7.62ממ שניים מתוחם בתובה

אפשרות להתקין אגנה דינמית מי שרוצה אני יחול להאלות ווידאו בו יורים בbmp3 מתותך והוא נשאר חי

פורסם

תגיד, עברת את כיתה א'?

פורסם

.........

מילים חדשות להיום

*מערכת*

*כדורים*

*מתוכם*

*הגנה*

*יכול*

*להעלות*

פורסם

מה הבעיות שלכם?

בטח עולה חדש.

פורסם
  • מחבר

לפחות יש לו יידע נרחב בדבר ;D

פורסם

אמממ בקשר למה שמיהו אמר פה. ב0.5 במרכבה 4 משתמשים בו כנשק צליפה. עם איפוס כוונות נכון אתה יכול לפגע בראש של בן אדם מ1500 מטר. לא משתמשים בו באימונים יותר , משתמשים בתת"קים.6 לוחמים במסדרון של הטנק זה דבר אדיר. הייתי בטנק שעשינו את זה.וסתם בלי שום קשר הBMP לא ממש יכול לעשות משהו למרכבה 4ב וכן אני יודע שזה טנק וזה נגמש.נ.ב כטען אני יורה במרגמה....ישששששש תגעו בי במקומות אסורים בבקשה ;D

פורסם

אמממ בקשר למה שמיהו אמר פה. ב0.5 במרכבה 4 משתמשים בו כנשק צליפה. עם איפוס כוונות נכון אתה יכול לפגע בראש של בן אדם מ1500 מטר. לא משתמשים בו באימונים יותר , משתמשים בתת"קים.6 לוחמים במסדרון של הטנק זה דבר אדיר. הייתי בטנק שעשינו את זה.וסתם בלי שום קשר הBMP לא ממש יכול לעשות משהו למרכבה 4ב וכן אני יודע שזה טנק וזה נגמש.נ.ב כטען אני יורה במרגמה....ישששששש תגעו בי במקומות אסורים בבקשה ;D

קצת הבנת הנקרא, כתבתי שהוא הוכנס במקור לאימונים והושאר כנשק שיעיל בשטחים.

בקשר לצליפה, פעם בעזה עשינו תיאום כוונות ל 0.5 במשך שעה בערך עם תותב(מן הסתם), וניסינו אותו ממרחק של 900 מטר, והוא פגע כמעט כמו קרן לייזר, הבעיה אבל היא שבכל ירייה התיאום יורד בהדרגה(בטווחים האלה אתה מרגיש את הסטייה הכי קטנה), ולא יעזרו גם 5 מקבעי T, בכל מקרה, קצת הגזמת עם ה 1500 מטר, הנשק יהיה מדוייק, אבל ראש של בן אדם מ1.5 ק"מ זה לא משהו שאפשר לצלוף עליו מבחינת הגודל שלו בעדשה בטווח הזה(על הבן אדם כן, על הראש לא), ואני אומר את זה בתור אחד שירה פגזים על מחבלים לא פעם במקרה בידיוק מהטווח הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים