עבור לתוכן

AUDI A6

Featured Replies

פורסם

הסדרה 3 באמת מוכרת חזק באירופה, נכנסה בעשירייה הראשונה בנתוני המכירות וזה נתון מאוד נאה למכונית במחירה (רוב העשירייה זה מכוניות עממיות-אסטרה, גולף, פאסאט, מגאן, גרנדה פונטו וכו'...).

אבל אני מעריך שלאנשים שקונים את הרכב הזה יותר חשוב הסמל סטטוס.

• תגובות 90
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

לדעתי - הדגש על ההנאה מנהיגה..

לכן - הגרסאות החלשות (בעלי ה4 צילינדר) נמכרות פחות מאשר הדגמים החזקים..

לעומת זאת בארץ - אני מאוד מסכים איתך.. הכל בשביל "שופוני.." ככה זה, אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים..

הרוב לא מודעים ליכולות הבימר שברשותם, ואני בספק אם הם יודעים על ההנעה האחורית (להם יותר חשוב הDVD..)

פותח הת'ארד, אולי תגדיר איזה סוג רכב אתה מחפש, הדרישות שלך מהרכב - ותקציב כמובן..

גם אם אתה נעול על A6, אני בספק אם תוכל למצוא אקזמפלרים בעלי גיר ידני..

אגב- אולי תיבת הטיפטרוניק תוכל להיות טובה עבורך (כאשר מידי פעם בא לך "להתפרע"?!)..

---

אישית - תיבה ידנית בלבד , ולא פעם סבלתי עם הבימר הישנה שלי , כאשר נאלצתי לעמוד בפקק בכניסה לירושלים בחזרה מהבסיס, עם קלאץ' קשה כמו אבן..

פורסם
  • מחבר

תראו מזה שאלתי אם יש למשהו נסיון עם האוטו הזה ואיזה ילד זרק "קח ידני קח ידני" פיתאום 5 עמודים הפכו להיות על תיבת הילוכים!!!

איך הגעת לידני אני לא מבין?

וסליחה על הביטוי יש פה כמה שמזיינים תמוח ואין לי כוח להגיב להם ביכלל

נגיד ואתהX אוהב ידני אז סבבה אחי תהנה לך אני לא אדגשתי שאני רוצה ידני ואני לא יודע אם ביכלל יש בארץ

ואיך קשור יוקרה לידני? אה איך?

אם אני רוצה ספורט במחיר הזה אני אקח אחלה אמפרזה או אפילו איזה VR6 עסיסית וברור שכאלה זה רק ידני אבל יוקרה?

מי שחושב שיוקרה צריך להיות ידני אז עדיף שיסע על אונו וזהו

אז למה שלא תיקח גם 745 ידנית אם מושבים ספורט ו2 חגורות ביטיחות ו4 אגזוזי לחץ וחצאיות? זה נשמע לך הגיוני? לא נכון? כי זאת יוקרה

יוקרהההההה לעזאזל

יש פה כמה שבאמת אחלה שהבינו אותי ישר מהתחלה ויש כאלה מממממממ

פורסם

אל תיקח את BOSE הזה קשה מדיי, הוא סתם טרול שקופץ כל פעם שיש דיון על הנושא הזה (מסר חינוכי לילדים: אל תאכילו את הטרול!) ומתחיל לקשקש על "ידני ידני ידני! כל מי שקונה אוטומט הוא עצלן אידיוט!! ידני ידני!!"...

מתעלם לחלוטין מהעובדה שמלבד דברים מאוד מאוד מאוד בודדים - אף יצרן לא טורח למכור רכבים עם גיר ידני בפאקינג שנת 2007...

לעזאזל, אפילו ה-M5 כבר כמה שנים לא מגיעה עם גיר ידני.

פורסם

אין לי מושג באיזו מדינה אתם חיים שאתם מתלהבים מזה שיש לכם יותר "שליטה" על הרכב עם גיר ידני. אם חסרה לכם שליטה בגיר אוטומטי, ככל הנראה אתם עושים משהו לא נכון/לא חוקי. בנסיעות עירוניות אין שום סיבה בעולם, למעט מזוכיזם, להשתמש בתיבת הילוכים ידנית. זו פשוט התאבדות. אני מעדיף לחתוך לעצמי את הורידים מאשר לנסוע ברחבי חיפה עם תיבה ידנית - זה גז, ברקס, הורדת הילוך, גז, העלאת הילוך, ברקס, הורדת הילוך, גז, העלאת הילוך, ברקס, הורדת הילוך - וכל זה ב-500 מטר בין שני רמזורים. ויש ערים הרבה יותר גרועות, כמו ירושלים, תל אביב ועוד.

נכון, תיבה אוטומטית היא "משעממת". מצד שני, תראו כמה אנשים נהרגו בגלל שהיה חסר להם "הריגוש" שבנהיגה. אני אישית התקנתי באוטו שלי מערכת סאונד נחמדה שמאוד עוזרת לי להעביר נסיעות ארוכות (נסו לנסוע פעם מחיפה לצפת, דרך כל הכפרים "הידידותיים" בצפון). אז אני מעדיף להקשיב למוזיקה ולהרגע, במקום לשחק כל הזמן עם הדוושה והידית.

פורסם
:imwithstupid::goodposting:
פורסם

אל תיקח את BOSE הזה קשה מדיי, הוא סתם טרול שקופץ כל פעם שיש דיון על הנושא הזה (מסר חינוכי לילדים: אל תאכילו את הטרול!) ומתחיל לקשקש על "ידני ידני ידני! כל מי שקונה אוטומט הוא עצלן אידיוט!! ידני ידני!!"...

מתעלם לחלוטין מהעובדה שמלבד דברים מאוד מאוד מאוד בודדים - אף יצרן לא טורח למכור רכבים עם גיר ידני בפאקינג שנת 2007...

אם שמת לב למה שקורה פה, אני התייחסתי לעניין הגיר בשתי שורות בעמוד הראשון וכמוב שאתה לא יכלת להתאפק והתחלת עם הזיוני שכל הקבועים שלך "BOSE הוא ילד מסכן, אל תאמין לאף מילה שלו!!!!!111111אחדאחדשתיייייים, קנו רק אוטו' ב-2007"

אגב, יש לא מעט יצרנים שמוכרים גיר ידני בפאקינג 2007 (אבל עדיין מדברים על משומש, לא?), מעטים היבואנים בארץ שמייבאים כזה גיר.

ורק שתדע שבארה"ב מתחילים לשווק M5 ידנית.

פורסם

bose - תגיד אתה אוהב ספורטיביות?! אוהב גיר רגיל?! כניראה זה הסיגנון שלך!

אבל לא כל אחד יש לו את הסיגנון הזה שלך יש אנשים שמעדיפים להנות בצורה אחרת. ::)

אני עוד מעט בן 17 ואני בכלל לא חושב על לנהוג בידני ואפילו לא רוצה לילמוד נהיגה על ידני פשוט תם זמנו! (ואם כבר ידני אז רק למכוניות ספורט) היום הכל אוטומטי וגם שמים כמה שיותר דגש על נוחות הנהיגה.

אני חושב שגיר ידני יש לו פוטנציאל בכבישים מהירים בעקיפות וכאלה(רמזורים) אבל בארץ?! אפילו בדרום כבר אי אפשר לינסוע מהר כל פינה יש שוטר! הכיף בידני זה לינהוג מהר להחליף מהר אבל אמרתי בארץ זה לא אפשרי כל כך. (בשטחים כן! :smile1:)

אבל גם אוטומט יכול לעשות את כל זה תלוי על איזה רכב מדובר.

ובקשר ליוקרה אין בכלל על מה להיתווכח!! רק אוטומט!

יום טוב לכולם! ;)

פורסם

לעשות רשיון על אוטומט זה טמטום , רד מזה !

פורסם

תלכס^^ צודק

פורסם

מה אתה כוסית ? מה זה לעשות רישיון על אוטו' ? בלי קשר לכל הויכוח לפני זה , זה כבר יותר מידי

אתה בחור צעיר ויש סיכוי טוב שיצא לך לנהוג או שתצטרך לנהוג בהרבה מכוניות בחיים שלך שסביר להניח שחלק לא מבוטל יהיו עם גיר רגיל אז למה להגביל את עצמך ?

אם למשל אתה יוצא עם חברים שהשתכרו רצח ורק אתה לא שתית אבל לנהג לא היה הרבה כסף אז הוא חסך וקנה גיר רגיל אז ?

אחרי הכל זה לא כזה מסובך אם יש לך חוש מוטורי בסיסי של כל זכר ממוצא ... אחרי זה תנהג על אוטו' כמה שאתה רוצה אבל לפחות תשאיר את האופציות פתוחות

פורסם

כשאני חושב על זה לעשות רישון על אוטו' באמת מצריך מימך כוס בין הרגליים

פורסם

bose - תגיד אתה אוהב ספורטיביות?! אוהב גיר רגיל?! כניראה זה הסיגנון שלך!

אבל לא כל אחד יש לו את הסיגנון הזה שלך יש אנשים שמעדיפים להנות בצורה אחרת. ::)

אני עוד מעט בן 17 ואני בכלל לא חושב על לנהוג בידני ואפילו לא רוצה לילמוד נהיגה על ידני פשוט תם זמנו! (ואם כבר ידני אז רק למכוניות ספורט) היום הכל אוטומטי וגם שמים כמה שיותר דגש על נוחות הנהיגה.

אני חושב שגיר ידני יש לו פוטנציאל בכבישים מהירים בעקיפות וכאלה(רמזורים) אבל בארץ?! אפילו בדרום כבר אי אפשר לינסוע מהר כל פינה יש שוטר! הכיף בידני זה לינהוג מהר להחליף מהר אבל אמרתי בארץ זה לא אפשרי כל כך. (בשטחים כן! :smile1:)

אבל גם אוטומט יכול לעשות את כל זה תלוי על איזה רכב מדובר.

ובקשר ליוקרה אין בכלל על מה להיתווכח!! רק אוטומט!

יום טוב לכולם! ;)

כן, אני אוהב מכוניות ספורטיביות ואני אוהב גיר ידני, גם בפקקים, לא יודע למה אבל זה פשוט ככה.

כמו שאתה נולדת לאהוב מכוניות יוקרה ולנסוע ברגוע.

כל אחד והסטייה שלו.

ולא הפצרתי פה באף אחד לקנות ידני, פשוט הסברתי את היתרונות שלו על תיבה אוטו' לטעמי.

חוץ מזה, אמרת שאין בארץ כבישים שאפשר לנסוע בהם מהר ומהנה.

אז אין לך מושג עד כמה אתה טועה בעניין הזה, יש כבישים מאוד מהנים בארץ, פשוט צריך לדעת איפה למצוא אותם.

ד"א, אתה עושה טעות שאתה תלמד על אוטו' ואני מדבר בלי קשר לזה שאני אוהב את התיבה הידנית.

אתה לא תוכל לדעת מתי תצטרך את התיבה הזאת, בכל זאת, המכוניות הזולות מגיעות איתה (ואני לא בא לרמוז פה על מצב כלכלי או משהו, אני לא מכיר אותך) והמכוניות הללו יכולות להיות המפלט האחרון.

גם אם תטוס לחו"ל ותרצה להשכיר מכונית הרוב יהיו ידניות.

או שסתם תנהג על אוטו של חבר והוא יהיה ידני.

אז מה איכפת לך להשאיר את האופציה הזאת פתוחה?

טיפ שלי, קח כמה שיעורים על ידני, אם אתה רואה שאתה מסתדר עם זה אז תמשיך.

אם זה נטל בשבילך תלמד על אוטו'.

פורסם

CUT THE BULLSHIT

זה שבארץ מביאים את רוב הרכבים בגרסה אוטומטית זה לא אומר שאין גרסאות של ידני.

פורסם

הגירסאות קיימות (וגם זה, רק במקרים נדירים של רכבי ספורט או רכבים זולים במיוחד), אבל אף אחד לא מוכר/קונה אותן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים