פורסם 2007 במרץ 1018 שנים היי,אני אף פעם לא הייתי בחוף בתל-אביב, בעיקר כי אני נמנע מהעיר הזאת כמה שאפשר, ופלמחים יותר קרוב לי.עכשיו, אני רוצה לדעת אם החוף מתאים בשביל ללכת עם מישהי בלילה. כמה עמוס, כמה חשוך, כמה רועש, ומה הסיכוי למצוא פינה שקטה למדורה קטנה כמו בפלמחים? או שעדיף להביא אותה לפה למרות הבלאגן?חוץ מזה אם מישהו שמע על איזו דליפת ביוב או משהו שיכול לשבש לי את התוכניות, שיגיד.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים הרבה רוסים, צרפתים וערביי יפו, אה כה... וסניף אחד של מקדונלדס, שהייתי מגדיר אותו כ"די רומנטי".שווה לתת לה נסיון, היא אמנם לא היתה איכותית כמו בעבר (הטיילת) - אבל שווה לתת.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים למה אתה נמנע מתל אביב ???צריך סיבה להימנע מתל-אביב?, אם כן אני אכן לך כמה סיבות:1. אנשים - כ"כ הרבה מהם...העיר הזאת היא פשוט פרסומת לקונדומים, למען השם תעטפו אותו בניילון תקשרו את החצוצרות, העניין נהיה פשוט מוגזם.2. אין חנייה - אתה מגיע למקום שאתה רוצה ומוצא את עצמך מקיף אותו במשך שעה וחצי עד שאתה מוצא מטר רבוע בשביל פאקינג לזרוק את האוטו, וכשאתה חוזר, אם יש לך מזל אתה מוצא דו"ח על השמשה ואם אין לך אתה כבר תמצא אותו בדולפנריום.3. זיהום אוויר - אם אני רוצה פיח אני יכול פשוט להתניע את האוטו ולשאוף את האגזוז.4. פקקים - הרמזור ירוק, אז פאקינג תיסעו כבר למען השם!!ובקיצור - פשוט להגיד לא!
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים צריך סיבה להימנע מתל-אביב?, אם כן אני אכן לך כמה סיבות: 1. אנשים - כ"כ הרבה מהם...העיר הזאת היא פשוט פרסומת לקונדומים, למען השם תעטפו אותו בניילון תקשרו את החצוצרות, העניין נהיה פשוט מוגזם. 2. אין חנייה - אתה מגיע למקום שאתה רוצה ומוצא את עצמך מקיף אותו במשך שעה וחצי עד שאתה מוצא מטר רבוע בשביל פאקינג לזרוק את האוטו, וכשאתה חוזר, אם יש לך מזל אתה מוצא דו"ח על השמשה ואם אין לך אתה כבר תמצא אותו בדולפנריום. 3. זיהום אוויר - אם אני רוצה פיח אני יכול פשוט להתניע את האוטו ולשאוף את האגזוז. 4. פקקים - הרמזור ירוק, אז פאקינג תיסעו כבר למען השם!! ובקיצור - פשוט להגיד לא! מסכים עם כל מילה. ת"א אחת הערים הגרועות בארץ. שכחת להזכיר את מחירי הדירות/שכירות המטורפים ולא מוצדקים, אבל זה לדיון אחר.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים ^^^זה אם אתה מתווכח לגור ממש במרכז ת"אאם אתה חי בשכונות כמו רמת ישראל ביצרון יד אליהו וכו' אתה גם נהנה מדירות אחלה, שקט בלילה אם אתה רוצה, וממש קרוב לכל מקום(כל מקום בתל אביב מגיעים מקס' בעשרים דקות) אה.. אין בעיית חנייה.החוף בלילה הוא די קר(כאילו דא) הטיילת די עמוסה אבל בכיף אפשר למצוא שקט על החוף בסביבות פרישמן (הייתי מציע להחנות את האוטו ליד רבין ומשמה או ללכת ברגל או מונית- זה בכל מקרה יותר זול מדוח)HTH
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים לתל אביב לא נכנסים עם רכב,נקודה.כל פעם שאני עושה את זה אני מקלל את כל העולם.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים אפשר להגיע בתנאי שאתה יודע איפה לחנות(בגלל זה אתה חייב להיות גאון כדי לגור בתל אביב *אני למשל*)
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים אני מכיר מספר מקומות בודדים שבהם יש חנייה בחינם,כל השאר שוחטים,חוץ משני שלישי,שרוב החניונים פתוחים כי אין ביקוש.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים בכניסה לתל אביב צריך לכתוב אין כניסה לקמצנים! כי תמיד יש את הקמצנים שמתקמצנים על 10-20שקל ומחפשים 4 שעות חניה ובוכים שחנו רחוק.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים ואללאק אחי, יש בשפיים אחלה ים, אחלה שקיעות לא מהעולם הזה.רק קצת בעיה להכנס לשם בלי רכב שטח.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים רק עכשיו ראיתי יותר משניים שלושה חינם וזה ככה גם בשאר הלילות(חוץ משישבת )וגם המחיר לא כל כך גבוה ולא תמיד חייבים לחנות מאה מטר מהיעד אלא אפשר ללכת קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.