עבור לתוכן

סיפורים מטיולים שנתיים~!

Featured Replies

פורסם

היינו פעם באיזה נחל או משהו, וראינו כמה ערבים מסתובבים למעלה מעלינו[היה כזה סוג של צוק], אז אחד הערבים לקח אבן ממש גדולה וזרק לכיווננו, ופגע בילדה אחת מהשכבה שלי[לשעבר]. היה הרבה דם.

לא נחמד :kopfpatsch:

• תגובות 106
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היינו באיזה אכסניה בירושליים והיה לנו פרפר בג'לי.

חבר שלי לחדר עשה קה קה קה

(כמו עורב) והמורה שלנו התחילה (היא הייתה בחוץ) "אוי איזה עורב מציק...".

פורסם

כתה ז' טיול שנתי לנגב...

מראשון לציון זה איזה שעתיים וחצי עד לשם...

חבר שלי מסכן היה לו פיפי

מה עשה? לקח בקבוק אמר לנו בואו תעשו מעגל תסתירו אותי

הוא ירד כזה למדרגות שליד הדלת מאחורה... נו אתם יודעים

קיצר היה איזה פאק בכביש, ועף לו הבקבוק מהיד

קיצר השתין על כל האוטובוס... חח וכולם נשפכים! :lol:

גם השנה נסענו לטיול שנתי בצפון... קיצר ילדה אחת בת אלף באה עם 40 חום והדביקה מישו והמישו הזה הדביק עוד אחד... וככה פתאום אחרי יום 50 ילד חולים...

אחרי זה שהיה בצפר מכל כיתה (38 ילד ככה) באו רק 20 בערך... לאיזה שבוע

וגם השניצלים האלה של הטיולים... עושים סמטוחה בבטן... 2 חברים שלי בילו כל אחד חצי שעה בשירותים... רבאק איזה ריח היה אין דברים כאלה!

אני התאפקתי... שבאתי הביתה כמעט שברתי את האסלה

פורסם

אחחחח טיולים שנתיים....

חבל שהאחרון שלי כבר היה השנה :(

פורסם

למה בכל טיול שנתי יש שניצלים!!!!

פורסם

חחחחחחחחחח איזה צעירים

חכה חכה תגיע לצבא , אתה עוד תראה מה השנצילים של הצבא עושים....

פורסם

הודעה חשובה! אני עובד בתור חובש מלווה בטיולים... אני, כל החברה, כל מלווה טיולים בעולם שונא תלמידי ביצפר

פורסם

השניצלים של התנועה לא רחוקים מהשניצלים של הצבא :lol:

למרות שבקורס מד"חים היה אחלה אוכל

מה שמזכיר לי שיש לי סיפורים הרבה יותר מצחיקים מטיולים של התנועה מאשר בטיולים שנתיים

פורסם

הודעה חשובה! אני עובד בתור חובש מלווה בטיולים... אני, כל החברה, כל מלווה טיולים בעולם שונא תלמידי ביצפר

למה מה אתה היית פעם?

פורסם

למה מה אתה היית פעם?

ענית :)

פורסם

אם הייתי חובש גם הייתי שונא את הילדים שחושבים שהחובש הוא חבר שלהם...אם זאת הסיבה שהוא שונא תלמידים

פורסם

אם הייתי חובש גם הייתי שונא את הילדים שחושבים שהחובש הוא חבר שלהם...אם זאת הסיבה שהוא שונא תלמידים

זה והעובדה שאני עם תיק ששוקל גזליונים על הגב וכל 10מטר (החל מהאוטובוס, לא אני ממש לא צוחק) ילדה אחרת באה וטוענת שהיא הוכשה, נקעה את הקרסול, נרמסה ע"י פיל... ואז מתחילה לעשות עיינים... אחת לפחות הייתה ישירה... באה אמרה בוא לשיחים... אז לא... לא בא לי כלא... ולא ילדות בנות 16 לא עושות לי את זה.. הן צריכות ללמוד עוד כמה תעלולים בשביל לעשות לי את זה... ולמה אני שונא את זה שהן מנסות להתחיל על כל חובש ככה (ברצינות... כולם לא משנה כמה מזעזעים) כי אם אני צריך לבדוק לה את הרגל... אז אני צריך להוריד את התיק (קשה) להתכופף להוריד לה את הנעל (ולא רגליים מזיעות באמצע צוקי עובדה לא עושים לי את זה) לתת לה מבט בכחדה.. לקום (קשה)... לשים את התיק חזרה... (אובר קשה) ואנחנו לא אוהבים את זה... תבואו טוב... אל תתקרצצו... תדעו את הגבולות שלכם... אה כן וכל החבר'ה ה"בריאים"... אל תגידו לי לכבות את הסיגריה... אני לא חבר שלכם...

פורסם
:lol:
פורסם

הרגת אותי באמת זה מדהים כמה שאתה צודק.....

אני מהאלה שהולכים ליד המדריך

ואני גם מאלה שיש להם שקית קשורה לתיק ומנקים את המסלול בזמן ההליכה...

תמיד אצלנו מביאים מגברי גיטרה לטיולים ומחברים מוסיקה ...

טיול שנתי השנה היינו באכסניה וכל האנשים המגניבים בשכבה הינו בקומה אחת....שמנו מטאל ורקדנו....היה נחמד

פורסם

כמובן שאם מישהו מכם השכיל להביא איזה בקבוק ג'ק/גלן/בלנטיינס/בנהייבן נחמד אז תודיעו לחובשים... ויסקי יוצר חברות אמיצה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים