עבור לתוכן

תמונה חורגת בחיבור מחשב לטלויזיית LCD.

Featured Replies

פורסם

חיברתי את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בעזרת כבל VGA מהכרטיס מסך של RADEON 9800 PRO+ לטלוויזיה שלי TOSHIBA WL66.

הבעיה היא שמסך טלויזיה חותך את קצוות התמונה. רק אם אני מגדיר את רזולוצית המסך בפורמט של 3:4 אז נפתחת לי האפשרות בטלוויזיה אפשרות למתוח ולהזיז את התמונה קצת. כאשר זה מוגדר על 1360:768 זה פשוט חותך את התמונה בקצוות המסך.

האם יש לי דרך לסדר את זה?

המון תודה,

ניב..

פורסם

תבחר ב

1024x768

פורסם
  • מחבר

זה לא עוזר לי, כי אז אני רואה פשוט לא רואה על כל המסך אלה רק על 3:4.

אני רוצה לראות את התמונה על כל המסך.

פורסם
  • מחבר

אתם רוצים להגיד לי שאין פיתרון לחריגת תמונה במסך טלויזיה שהיא מחוברת למחשב??

פורסם

לא, בעיקרון לפי שאני זוכר הטלויזיה הזו לא תומכת באמת ב Pixel Mapping של 1:1, ולכן היא חושבת שגם הרזולוציה שבחרת היא רזולוציה של

4:3 למרות שהיא רחבה ובגלל זה נחתכת לך התמונה, הפיתרון הוא להישתמש בחיבורי הקומפוננט של הטלויזיה במקום ה VGA ולשים

רזולוציה של 1280X720 הידועה גם בשם 720P. אם יש לך כרטיס של נבידיה אתה מומזן לתת לו לנסות להוציא 720P מה VGA אולי זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

התמונה לא חורגת בצורה כזאת משמעותית. הוא מנסה להציג תמונה רחבה ולא 4:3. החריגה היא ברמה של כמעט לא רואים את ה הX בפינה הימנית, ורואים רק את הקצה העליון של הTOOLBAR. היא לא חורגת ברמה שזה מנסה להציג תמונה של 4:3.

פורסם

אם כך מדובר בבעיה של Over Scan, יש סיכוי שהטלויזיה מעבירה את האות דרך Scalers.

נסה לשחק עם האופציות השונות של הטלויזיה, אני יודע שבטלויזיות של LG זה מצוי תחת המונח ARC.

אם יש לך כרטיס מסך של נבידה אתה יכול לנסות ולבחור פיצוי Under Scan אני לא יודע בדיוק איפה זה

נמצא אבל פעם כשהיה לי כרטיס של נבידיה זה עזר לי לתקן בעיה דומה בחיבור לטלויזית LCD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים