פורסם 2007 במרץ 818 שנים בקצרה: מחקתי את האנטי וירוס שלי בכדאי , להתקין אנטי וירוס חדש!בישבל להתקין את האנטי וריוס החדש צריך לעשות עידכונים מהאינטרנט , אז התחברתי לאינטרנט בלי אנטי וריוס בנתיים זה עדכן לי את התוכנה ( AVAST ) עעשיתי ריסט ולאחר מכן המחשב שלי התחרבש לגמרי !שאני עושה חיפוש F3 לא רואים אופציות חיפוש , אני לא יכול להפעיל את המדייה פלייר , ניסתי לעשות שיחזור מערכת והוינדווס לא מראה לי את האופציות לשחזור פשוט מראה דף לבן !ניסתי לסדר תבעיה עם : SPYWARE DCOTOR ADWARE Registry Mechanicכלום לא הולך !!!!בבקשה את עזרתכם בדחיפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2007 במרץ 818 שנים איך "מחקת" בדיוק את האנטי-וירוס הקודם שלך? ביצעת הסרה מסודרת האמצעות אופציית ה-UNINSTALL? או שפשוט מחקת את התיקייה?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר מחקתי בצורה מסודרת( UNINSTALL ) , אבל זה לא מה שמשנה פה אחי , הקטע הוא שכבר יש לי איזה שהוא וירוס במחשב ועם כול התוכנות שרמשתי אני לא מצליח למחוק אותו יש תוכנה טובה להסיר וירוסים?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים תנסה עם קספרסקי (www.kaspersky.com) אוNOD32 מהאתר www.eset.com במידה והן מוצאות את הוירוס אך לא מצליחות להסירו, נסה להריץ את מערכת ההפעלה במצב בטוח ולסרוק שנית.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.