עבור לתוכן

NTLDR is Missing - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אם הקבלים כמו שאתה מתאר נפוחים(כמו התמונות שיש לנו פה ב FAQ) אז הייתי אומר שהלוח הזה לא יחזיק הרבה מעמד

פורסם

Wh1t3 - נכון, אבל אין קשר בין הבעיה הספציפית הזאת לקבלים הנפוחים

אם היה קשר, הוינדוז לא היה עולה גם אחרי התקנה מחדש

פורסם
  • מחבר

זו תופעה שנתקלתי בה הרבה

בד"כ הפתרון הוא די פשוט -

הכי טוב לעלות מהדיסק התקנה של וינדוז ולעבור לRecovery Console (תלחץ R אחרי שעולה ההתקנה)

אם אי אפשר תעלה בSafe Mode (בדיסק הבעייתי, אם אפשרי) או במצב רגיל אם הבעייתי הוא המשני, ואז תעלה Start->Run

כשיש לך שורת פקודה תרשום: Chkdsk /R

כתלות במצב שבו תהיה, יכול להיות שהוא יבקש ממך לעשות ריסטרט, תן לו מה שהוא מבקש

בהנחה שלא עשית שטות שגרמה למצב הזה, ברוב המקרים זה פשוט דיסק בדרך להידפק טוטאלית - כדאי לגבות ולהחליף דיסק אם הוא באחריות

היי לך. עשיתי כבר את הפעולה הזאתי דרך הריכובר קונסול, ואחרי שהוא עשה את זה (לקח זמן מה), הוא ביקש ריסטרט, אך עדיין הבעייה חזרה. אתה בטוח שהארד דיסק דפוק ושהוא צריך למות? אני מקווה שאתה לא סתם אומר את זה. שוב פעם אני אומר, הארד דיסק מזוהה כSlave אך לא עולה כMaster!

חברה, ניסיתי את האפשרות שנאמרה פה להעביר מהארד דיסק התקין להארד דיסק הבעייתי את הקבצים "ntdlr" ו - "ntdetect" ולעשות ריסטרט, אך כלום, הבעייה נשארה כשהייתה.

אני אנסה מחר ליצור קשר עם תמיכת מייקרוסופט ונראה מה הם יגידו, אין לי כוח להסתבך עם גיבויים! (יש לי מלא איימילים באווטלוק וגם סימניות בfirefox ו-ie שלא מגובות)

פורסם

אמממ החלפת כבל? כ"כ ההרדיסק השני עובד כמסטר?

פורסם

אצלי קרה כשחיברתי למחשב HP את ההרד דיסק הנייד

זה איפס לו את כל סדר עליית הכוננים וגחף את ההרד דיסק למקום אחרון

לקח לי שעות לגלות למה זה

בעקרון כל פעם שמוסיפים כונן או כרטיס רשת או אביזר אחר שאפשר לעשות דרכו בוט היה מאפס את הסדר

ממש מטריף

פורסם

בדרך כלל מדובר יותר בשינוי הגדרות סדרי הבוט של הארד-דיסק ... זה קורה כאשר מחליפים ארד-דיסקים והסדר מתאפס או כאשר המערכת הפעלה נופלת כתוצאה מנפילת מתח ואז הקבצים הללו נפגמים או שפשוט הארד-דיסק נדפק

זו לא הודעת שגיאה ספציפת אלה שהוא נתקע בתאליך בשלב שבו הוא מחפש את מערכת ההפעלה

פורסם
  • מחבר

חברס', איבדתי כל תקווה, תייקיית הDocoment and setting של היוזר של המחשב, אינה ניתנת לגישה, וכך, כל התמונות / מסמכים / וכו' אינם ניתנים לגיבוי (חוץ מכמה הנמצאים במחיצה אחרת) אני לא יודע מה לעשות, אני אובד עצות :'(

אפילו לגבות את הדברים החשובים ביותר במחשב אני לא יכול! עזבו את עניין בעיית הNTLDR שפשוט לא עוזבת אותי, עכשיו אני לא מצליח לגבות את הדברים. מה שהכי גרוע שהוא מזהה את תיקייה הדוקומנט אנד סאטטינג הקודמת, והתייקית יוזר שלי נהייתה פתאום 0.0 ק"ב, ככה סתם, בלי שום ידיעה מוקדמת. אך כשמנסים לגשת אלייה הוא טוען כי אין גישה, ניסיתי גם דרך ה-SafeMode, נאדה.

האם יש מעבדת מחשבים שיכולה לעזור ולא להציע פתרון בנוסח: "אולי תפרמט?"

:kopfpatsch:

פורסם

מה עם להתקין את ההרד דיסק בחשב אחר?

אולי אפילו במארז חיצוני ולנסות לגשת אליו ממחשב אחר?

פורסם

שווה לנסות ^ ... תנסה לעשות תיקון שגיאות ממחשב אחר, זה הצליח לפתור לי את הבעיה פעמים רבות

פורסם

התעסקת עם לינוקס?

לי זה קרה,ואני חושב שהתקנתי את הווינדאוס מחדש וזה עבד

פורסם
  • מחבר

אין לי כרגע מחשב זמין שאני יוכל לחבר אלי את הארד דיסק שלי, אך אני אנסה בימים הקרובים. במה כוונתך תיקון שגיאות? כיצד ניתן לעשות את זה?

ולא, לא התעסקתי עם לינוקס.

פורסם

התיקון שגיאות הבסיסי הזה של וינדוס שלפעמים מופיע לפני שהווינדוס עולה... כאשר תחבר את הארד-דיסק למחשב אחר אז יכול להיות שהוא יזהה שחלק מהקבצים פגומים ויעשה סריקה ותיקון שגיאות ... אפשר לעשות את זה גם מתוך הוינדוס בארד-דיסק משני או לסממן לו לעשות זאת לאחר ריסט

פורסם

וואו במקרה קרתה לי אותה תקלה לפני שבועיים.. באתי למעבדה וטכנאי התקין ת'וינדוס שלו והכל עבד.

חזרתי הביתה ניסיתי להתקין ת'וינדוס שלי - לא עבד, בעיית NTL...

בזבזתי יומיים על בדיקות כל רכיב חומרה שקיים במחשב שלי וכולם נמצאו תקינים. חזרתי אליו למעבדה - הטכנאי הסתקל עליי בעין עקומה - ואז ניסה להתקין ת'וינדוס שלו עוד פעם רק שהפעם גם שלו לא עבד.

התברר שזאת הייתה בעיה בלוח אם שפשוט התדרדרה עד למצב שבו הלוח אם נהרס. (למזלי עדיין הייתה לי אחריות ::) )

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

וואו במקרה קרתה לי אותה תקלה לפני שבועיים.. באתי למעבדה וטכנאי התקין ת'וינדוס שלו והכל עבד.

חזרתי הביתה ניסיתי להתקין ת'וינדוס שלי - לא עבד, בעיית NTL...

בזבזתי יומיים על בדיקות כל רכיב חומרה שקיים במחשב שלי וכולם נמצאו תקינים. חזרתי אליו למעבדה - הטכנאי הסתקל עליי בעין עקומה - ואז ניסה להתקין ת'וינדוס שלו עוד פעם רק שהפעם גם שלו לא עבד.

התברר שזאת הייתה בעיה בלוח אם שפשוט התדרדרה עד למצב שבו הלוח אם נהרס. (למזלי עדיין הייתה לי אחריות ::) )

שיהיה לך בהצלחה.

אם הקבלים כמו שאתה מתאר נפוחים(כמו התמונות שיש לנו פה ב FAQ) אז הייתי אומר שהלוח הזה לא יחזיק הרבה מעמד

פורסם
  • מחבר

חברה, חיברתי היום למחשב בעל לוח אם יותר חדש ומתקדם משלי את הארד דיסק עם הבעייה, הבעייה נשארה כמו שהייתה. ממש קיוותי שהבעייה תיפתר, ואולי כל הסיפור הוא לוח האם, אך מסתבר שהארד דיסק עדיין בשלו.

תגידו, זה משנה אם היה לי ווינדוס PRO מותקן ואני מעתיק את הקבצים מדיסק של ווינדוס Home? או להיפך, ווינדוס Home מותקן, והעתקת קבצים ממחשב windows pro (אני פשוט לא סגור על איזה ווינדוס התקנתי בבעבר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים